Tas tavs izņemtais citāts no citas tēmas lieliski norāda, ka cilvēks nav ticis līdz tam sausajam atlikumam. Es saprotu, tiekoties ar jaunāku principā pats sev atvieglo ceļu. Es gan neizprotu, ko var pasākt ar ļoti jaunu meiteni, it īpaši vīrietis, kurš ir apzinājies, kā strādā dzīve, ticis pie atziņām un ir vīrietis ne tikai izskatā, bet arī prātiņā.
pats sev atvieglo ceļu.
Elizabeteputnos @ 30.04.2023 22:13lektore kuru Tu te tā apsmej pelna vairāk kā 100k gadā, pasniedz medicīnu, braucot pa ārvalstīm ? ja neizproti profesiju būtību, kā piemēram faktu, ka executive pozīcija ir reāli nākamā zem CEO, pie tam farmācijā, kas ir ļoti labi pelnoša nozare, tad vismaz neko tad nesaki un nepazemo sevi! Kas tad ir karjera, ja kāds no nekā veiksmīgi un salīdzinoši ātrā laika posmā savos 30 ir labā amatā. Vnk neko nesaki, nepazemo sevi.
Kas tad ir karjera, ja kāds no nekā veiksmīgi un salīdzinoši ātrā laika posmā savos 30 ir labā amatā.
GhostGG @ 30.04.2023 22:50
oh ilgi jau nebija jāgaida, lai izdarītu "mēģinājumu kaut kā aizķesēt", un pazemināt vērtību tādām attiecībām. Es zinu, ka tu nesaproti, un tu vismticamāk nekad to nesapratīsi, varbūt tāpēc, ka tu un citas ir pārmantojušas pārāk daudz īpašību no vīriešiem un vairs nespēj pat saprast, ko patiesībā vīrieši vēlas.
No kurienes vispār ir radies uzskatas, ka vīrieši grib, lai ir sarežģīti? Ka viņi grib, kādu savaldīt (sievieti ar mugurkaulu), ka viņi grib ar kādu cīnīties? To neviens negrib. Vīriešiem ir pietiekami daudz stress dzīvē, lai viņi gribētu atnākt mājās un vēl ar kādu cīnīties. Tici man neviens to negrib :D
bildi ielikt neprotu, tāpēc te copy-paste no google:greece @ 30.04.2023 22:52
Lektors, kurš pelna virs 100 tūkstošiem gadā ir izņēmums, nevis norma. Kā rakstīju, ja nav augstas klases speciālists, tad neatkarīgi no algas (vai nosaukuma uz kabineta durvīm, ko mini tālāk), tā nav karjera. Ja ir augstas klases speciālists, tad minēt nevis cilvēka reālo profesiju bet lekciju lasīšanu kā augstāko dzīves sasniegumu liecina par pamatīgu sajukumu tavā galvā.
Karjerai nav sakara ar to, vai iepriekš biji nabags, cik tev tagad gadu, cik ātri tiki šajā darbā utt. Jautājums ir - vai esi viens no labākajiem speciālistiem savā jomā. Ja neesi, tad esi darbinieks savā darbā. Un tas var būt arī labs darbinieks ļoti labā darbā, bet tā nav karjera.
Arī frizierim, galdniekam, elektriķim var būt karjera, ja nezināji.
Tu kaut kā nepareizi lasi vai tīši centies. Mans mērķis te nav kaut ko noniecināt vai padarīt par izsmieklu. Es vienkārši prasu un paužu viedokli, jo es tiešām neizprotu, pat ņemot vērā to, ka man pašai pat nav interesanti runāt ar tik jaunām meitenēm. Man vienkārši apkārt vīriešiem ar kuriem es komunicēju ir vajadzība parunāt par ko dziļāku. Es neredzu kā vidējā aritmētiskā 20 gadīgā meitene var komunicēt tādā pat līmenī kā 30+ gadīgs cilvēks (nav svarīgi, sieviete vai vīrietis).
.Eksperte. @ 30.04.2023 22:11Ghost, tomēr man gribas vaicāt, kas ir tik atbaidošs sievietēs, kuras ir ar kaut kādu dzīves pieredzi? Es vienkārši nesaprotu, nu kā tas nākas, ka teju visas ar otrajām pusītēm, vai precējušas un ar bērniem.
greece @ 30.04.2023 23:11
Protams, ka arī šajās profesijās cilvēki var būt izcili speci un pelnīt ļoti daudz, līdz ar to var būt arī karjera. Nevienā brīdī neesmu to noliegusi.
Tas, ka pēc tavas definīcijas katram nožēlojamākajam inženierim ir "karjera", tikai tāpēc, ka viņš ir nostrādājis dekādi un teorētiski būtu varējis kaut ko sasniegt, bet praksē izrādījās pārāk stulbs, tā jau ir tava problēma.
Lula @ 30.04.2023 23:17
Inženieris un nožēlojams? ?
GhostGG @ 30.04.2023 23:16
Bet tur jau tā lieta, ka tu to dari, varbūt pat pati neapzinies, jo tev zemapziņā tas vienkārši nepatīk. Tu tak zini kā ir kad cilvēks izprot domu attiecībā no tā kur "stāv" viņa bias. Nu labi, jautāšu tad tev, jo Jupiters ļoti izgāzās. Tad nu jautāšu tev - Iedod man lūdzu 3x loģiskas un pamatotas tēmas par kurām es varētu runāt ar, teiksim, 30 gadnieci, bet es nevarētu runāt ar savu draudzeni, kurai ir 23. Un ar "loģiskas un pamatotas" es domāju, par ko tiešām cilvēki / pāri sarunājas ikdienā.
Izskatās, ka atbaida tikai fakts, ka sieviete ar pieredzi un zināšanām pati zinās, ko viņa vēlas, kas viņai vajadzīgs un neviens cits to nevarēs mainīt. Kā arī - varēs savu partneri salīdzināt ar citiem, redzēt kaut kādas nepilnības. Būs jākomunicē kā ar līdzīgu, bet ego tam ir par trauslu.
Kas ir normāli, ego var būt trausls, bet ar to var strādāt.
Lula @ 30.04.2023 23:16
Izskatās, ka atbaida tikai fakts, ka sieviete ar pieredzi un zināšanām pati zinās, ko viņa vēlas, kas viņai vajadzīgs un neviens cits to nevarēs mainīt. Kā arī - varēs savu partneri salīdzināt ar citiem, redzēt kaut kādas nepilnības. Būs jākomunicē kā ar līdzīgu, bet ego tam ir par trauslu.
Kas ir normāli, ego var būt trausls, bet ar to var strādāt.
Es domāju, ka runāt jau visi var par visu, bet man pirmais kas ienāca prātā bija gudra finanšu menedžēšana. Tādā izpratnē, kā pamatoti viedokļi, pieredze, personiskie novērojumi par jebkuru tēmu, kas prasa pieredzi un vairāk zināšanu. Nu es kaut pati sevi varu ņemt par piemēru, kā ir tagad un kā bija manos 23. Ar gadiem tomēr nāk kaut kāds viedums, gudrība par visiem dzīves aspektiem. Es domāju un mana personiskā pieredze rāda, ka meitenes, kaut tajos pašos agrajos 20 ir komunikablas un var papļāpāt, tomēr tā saruna tāda virspusēja, jo gluži vienkārši nav tas jau mans minētais sausais atlikums.
GhostGG @ 30.04.2023 23:24
Vienkāršākiem vārdiem, tu gribi teikt, ka sievietei vajag būt padauzai, tas ir - iegūt lielo pieredzi, lai viņa varētu salīdzīnāt vīriešus. un lidz 30 attiecības vispār neviedot, jo tad visas ir tupas, naivas un nezin ko grib. Nu blin, dumja, kas dumja ?
Paskaidro lūdzu, kapēc tev starp vārdiem "pieredze" un "padauza" ir vienlīdzības zīme?
GhostGG @ 30.04.2023 23:29
finanšu menedžēšanu? Trūcībā nedzīvojam, visi rēķini ir samaksāti, draudzenei nekas netrūks - par ko tur vēl diskutēt? Nu tu te runā par viedumiem, un zināšanām utt, bet tad lūdzu, iedod tās tēmas, es domāju, ja tu esi tik pārliecināta, ka ar vecākām ir vairāk par ko runāt, un šī "dzīves pieredze" palīdz un ir nepieciešama, tad nav tak grūti tev uzrakstīt, kuras tās tēmas būtu
GhostGG @ 30.04.2023 23:33
Tapēc ka tā ir? Katram standarti ir savi un viņi VAR būt, kādus pats grib. Pēc maniem uzskatiem sievietei, kurai sekuālo partneru skaits ir vairāk par 5, šī sieviete manās acīs nav attiecību matereāls.
Es tā kā zinu, ka jāieaijā, ka jāsagaida atraudziņa, ka jāpabaro ik pēc divām stundām ar krūti, bet ko darīt kad nāk zobi, kad kolikas,lielais niķītis vai kapēc tas bēbis spļauj ārā to banānu, lai gan vakar ēda es nezinu, jo man vienkārši nav resursu sevī no kā paņemt informāciju, jo nav šādas pieredzes, saproti?
Es runāju par sarunu dziļumu, ne tematu daudzumu. Ar pieredzi es nedomāju seksot, tapēc izbrīnija, ka liec vienādības zīmi.
Par finansēm - sievietes gudrība tajās nerodas no vīrieša spējas viņu finansēt.
Un tad nāk vīrieši, kuriem izdevies pirmais randiņš ir "low budget seksa randiņš"