PIEKRĪTU!!! Ļoti žēl to bērnu, kuri uzaug tik “salauztā” gimenē.Ditinaaa @ 26.04.2023 17:26Atbalstu nedzemdēšanu. Esmu šokā par tām ģimenēm, kurās māte un tēvs ir alkoholiķi, nauda tikai alkoholam, bet tik ražo un ražo bērnus un bērni cieš no tādas dzīves un pēc tam nākotnē ir ar visādām emocionālām traumām. Bet nu vēl trakāk ir piedzemdēt, lai "saglābtu attiecības" vai "noturētu vīrieti". Pilnīgs sviests. Domāju, ka cilvēki ar PSRS laiku uzskatiem dzemdēšanu uzskata par dzīves jēgu.
rencukinsss @ 26.04.2023 17:36Vajadzētu normalizēt tādu lietu kā nejaukties citu dzīvē. Kāda nevēlas dzemdēt - lai nedzemdē. Kāda vēlas 12 bērnus - lai dara to. Kāds ir tievs - nevajag teikt, ka viņš ir kauli un āda, ka viņam vairāk jaēd, dabūs anoreksiju. Kāds ir apaļš - nevajag teikt, ka viņam vajadzētu mazāk rīt un sākt iet uz zāli. Vajadzētu jaukties tikai pašiem savā dzīvē un viss būs super.
gribuiemestkapeiku @ 26.04.2023 18:21Man ir bērns,bet es par visiem 100 atbalstu tos,kas negrib. Es tieši aizvakar riktīgi sakasījos ar radinieci, saruna sākās kā joks par to,ka kaut kad nākotnē būs otrs bērns. Es viņai uzstājīgi saku,ka nē un viss. Ir cilvēki,kuriem vispār nav un nebūs bērni, ir cilvēki,kuriem pietiks ar vienu un ir par to maksimāli pārliecināti,lai arī,cik labi situēta ģimene. Viņa man pretējo- tici man, pēc pāris gadiem,izaugs tava meita,sagribēsi otru un sāk meklēt 101 iemeslu kāpēc es gribēšu to bērnu. Man pilnīgi izbesīja, gribējās iekraut pa seju,ja godīgi? vienmēr biju zinājusi,ka kādreiz būs bērns,bet tikai viens. Ko tur bāžas ar savām gudrajām runām. Pēc tik debīlām radiniecēm es pat iedomāties nevaru,ko nākas dzirdēt tiem,kuri vispār bērnus negrib. Novēlu Jums ļoti stiprus nervus un atļauju citiem ieraut ar kulaku sejā,ja atļaujas par daudz jums pārmest,ka nevēlaties bērnus??
YaeMiko @ 26.04.2023 18:13Es tikai gaidu to brīdi kad te ieklīdīs kāda sieviete/vīrietis un uzrakstīs-ka bērni ir sievietes dzīvēs jēga, bez bērniem sieviete nav īsta sieviete, nav piepildījusi savu dzīves mērķi, dievs ir radījis sieviete lai tai būtu bērni utt. ? Jo Facebook zem šādiem līdzīgiem postiem pilns ar tādiem, bet šeit anonīma forumā pagaidām neredzu.?
Bet ja Tavs vīrietis to ļoti vēlēsies?Forelee @ 26.04.2023 17:12Es izvēlos dzīvot tāpat, kā tava māsīca. Man jau 30 un nekad mūžā nesmu gribējusi bērnus un 100% zinu, ka negribēšu arī. Miljons iemeslu ir, kāpēc negribu, un neviens, lai gribētu.