Lucida @ 26.04.2023 09:59Esmu taisījusi, super rezultāts. Ieteiktu paskatīties sākumā šeit https://lema.lv/doctors/ vai interesējošais ārsts vispār ir tiesīgs veikt šīs injekcijas.
Esmu taisījusi pie Jūsu kosmetologs Olgas, taču pēc tam uzzināju par šo te reģistru un izrādījās, ka viņai nemaz nav tiesību veikt šīs injekcijas, nākamo reizi taisīju pie Annas Bērziņas, kad viņa vēl strādāja Lāzerplastikas klīnikā, tagad viņa ir atvērusi pati savu - Ādas klīnika. Man labāk patika pie Annas, iešu atkārtoti, bet tur arī ir gandrīz 2 reizes dārgāk nekā pie Olgas.
Nav_vispar @ 26.04.2023 10:02
Kādas zonas Tu taisīju un cik izmaksāja? Kā ar noturību?
Derisa @ 26.04.2023 10:39Niesaku botox land-konveijers. Taupa preperātu-no botox ļoti minimāls efekts un tas pats iziet super ātri.
AllSaints @ 26.04.2023 11:14
Bet pareizi jau viņa dara - tas nav pareizi uztaisīt tā, ka visa piere pilnībā nostiepjas un tur nesaglabājas mīmika. Es gan pie viņas esmu taisījusi tikai fillerus, botoksu pie savas kosmetoloģes, man turas kādus 5 mēnešus.
AllSaints @ 26.04.2023 11:14
Bet pareizi jau viņa dara - tas nav pareizi uztaisīt tā, ka visa piere pilnībā nostiepjas un tur nesaglabājas mīmika. Es gan pie viņas esmu taisījusi tikai fillerus, botoksu pie savas kosmetoloģes, man turas kādus 5 mēnešus.
Derisa @ 26.04.2023 11:36
Nu ja neesi pie viņas taisījusi botox, tad nekomentē. Tas normāli, ka mīmiku atslābina par 10% un tas pats iziet 3 nedēļu laikā?
Derisa @ 26.04.2023 11:36
Nu ja neesi pie viņas taisījusi botox, tad nekomentē. Tas normāli, ka mīmiku atslābina par 10% un tas pats iziet 3 nedēļu laikā?
Persiks89 @ 26.04.2023 12:42
Piekrītu par botoxland, ļoti taupa preparātu, ejot uz korekciju (kas normāliem meistariem nav vajadzīga, jo jau pirmajā reizē visu izdara pareizi), it kā kko klāt piešpricē, bet arī par maz. Man sliktas atsuaksmes. Vienīgais pluss - mazāk sāp kā pie citiem meistariem, viegla roka.
tev šķiet, ka ja nav tajā reģistrā, uzreiz sliktāk veic procedūras?Lucida @ 26.04.2023 09:59Esmu taisījusi, super rezultāts. Ieteiktu paskatīties sākumā šeit https://lema.lv/doctors/ vai interesējošais ārsts vispār ir tiesīgs veikt šīs injekcijas.
Esmu taisījusi pie Jūsu kosmetologs Olgas, taču pēc tam uzzināju par šo te reģistru un izrādījās, ka viņai nemaz nav tiesību veikt šīs injekcijas, nākamo reizi taisīju pie Annas Bērziņas, kad viņa vēl strādāja Lāzerplastikas klīnikā, tagad viņa ir atvērusi pati savu - Ādas klīnika. Man labāk patika pie Annas, iešu atkārtoti, bet tur arī ir gandrīz 2 reizes dārgāk nekā pie Olgas.
AllSaints @ 26.04.2023 12:43
Bet Tu neveic korekciju pēc 2 nedēļām?
Vārdotāja @ 26.04.2023 13:06tev šķiet, ka ja nav tajā reģistrā, uzreiz sliktāk veic procedūras?
Man draudzene šobrīd staigā ar filleru bumbiņām zem deguna un šķību augšlūpu, ko izdarīja ļoti pazīstama daktere, kas ir šajā reģistrā.
Lieki teikt, ka cena lielāka, darbs nekvalitatīvāks. Diez vai vēl pie viņas ies..
Altra @ 26.04.2023 21:18Jautājums visam,kuras piedalījās šajā diskusija un kuras ir veikušas injekcijas. Cik jums ir gadi un cik gados uzsākāt tas veikt? Tikko Instagram izleca video no prokosmetologija,kur diezgan jauna sieviete (laikam kosmetologs) runa par skaistu un starojošu adu,bet lupas runājot ir šķības gandrīz ka Zeltiņai ?