Laimuciiits @ 26.04.2023 09:44
Kā izpaužas tev toksisks badboy? Nenolaist tualetē ūdeni un mētāt zeķes pa grīdu? ? Bet nu diezvai, ka pieaugušā vecumā sievietes meklē "badboy", jaunas meitenes jā, bet nu ne visas, nevar tā visas vienā maisā bāzt?
No normālajiem garlaicīgajiem vīriešiem vāverīte nepaliek mikla, kā reizi autores problēma.MartaElza @ 26.04.2023 09:52
Es tieši to pašu gribēju rakstīt.
Toksisks badboys nenāk mājās laikā, ballējas ar čomiem, mīl iedzert, mājās neko negrib darīt,lakstojas ap citām meitenēm.. Kompis vai pleisis un aliņš visas viņa brīvdienas.. man nervi bija beigti no tāda badboya..
Tālāk no tādiem..
Ilgtermiņā normālie vīrieši ir foršāki, nekā badboyi ..
Īstermiņam var paniekoties, izklaidei, bet nopietns nekas nesanāk.. pirmkārt, viņi nemaz īsti nevēlas nopietnas attiecības..
Aldis15 @ 26.04.2023 11:20No normālajiem garlaicīgajiem vīriešiem vāverīte nepaliek mikla, kā reizi autores problēma.
Čalis sāka vēl vairāk censties būt labiņš, kā redzams nekādu effektu tas nedod, tieši pretēji..
Laimuciiits @ 26.04.2023 09:44
Kā izpaužas tev toksisks badboy? Nenolaist tualetē ūdeni un mētāt zeķes pa grīdu? ? Bet nu diezvai, ka pieaugušā vecumā sievietes meklē "badboy", jaunas meitenes jā, bet nu ne visas, nevar tā visas vienā maisā bāzt?
Šeit darbojas tass "I can fix him" princips, bet reāli dzīvo vardarbībā.Lula @ 26.04.2023 11:25
Man liekas, ka tie badboy principi darbojas tikai, atvainojos, bet tajās attiecībās, kur abi ikdienā kliedz viens uz otru, ir bez darba un, droši vien, patīk atkarību izraisošas izklaides.
Jā parasti visnoturīgākās attiecības, tur kur ir drāma/emocijas/plīstošie trauki un asaras - viss ko sievietes dievina.Lula @ 26.04.2023 11:23
Kā tev liekas, džekiem, kas dzīvo pēc šiem principiem un tēlo bad boy kretīnus, tiešām attiecības veicās?
Tad tās ir nevis sievietes, bet mazohistesAldis15 @ 26.04.2023 11:30Jā parasti visnoturīgākās attiecības, tur kur ir drāma/emocijas/plīstošie trauki un asaras - viss ko sievietes dievina.
Badboyu nevar notēlot, tas ir iedzimts.
Aldis15 @ 26.04.2023 11:30Jā parasti visnoturīgākās attiecības, tur kur ir drāma/emocijas/plīstošie trauki un asaras - viss ko sievietes dievina.
Žubele @ 26.04.2023 11:26Šeit darbojas tass "I can fix him" princips, bet reāli dzīvo vardarbībā.
Aldis15 @ 26.04.2023 11:20No normālajiem garlaicīgajiem vīriešiem vāverīte nepaliek mikla, kā reizi autores problēma.
Čalis sāka vēl vairāk censties būt labiņš, kā redzams nekādu effektu tas nedod, tieši pretēji..
Aldis15 @ 26.04.2023 11:30Jā parasti visnoturīgākās attiecības, tur kur ir drāma/emocijas/plīstošie trauki un asaras - viss ko sievietes dievina.
Aldis15 @ 25.04.2023 21:50Ja nav bērnu un kopīgas saistības, izķirties ir ļoti viegli.
Man vienkārši vienā dienā pateica ka varu savākt savas mantas, jo viņa grib padzīvot viena.
Uzraksti ka Tev zb, nav jūtas un lai viņš staigā tālāk.
guccibabe @ 26.04.2023 12:16
Ne velti tevi pameta. Kurš normāls čalis sēž sieviešu forumā.?♀️?♀️?♀️
Žubele @ 26.04.2023 13:36Man sāk likties, ka Aldis ir pasīvais trollis