Aldis15 @ 25.04.2023 21:50Ja nav bērnu un kopīgas saistības, izķirties ir ļoti viegli.
Man vienkārši vienā dienā pateica ka varu savākt savas mantas, jo viņa grib padzīvot viena.
Uzraksti ka Tev zb, nav jūtas un lai viņš staigā tālāk.
kapibara @ 25.04.2023 21:52Ja jau otram ir, kur palikt, tad jau viss labi.
Bet, ja jāmet uz ielas, tad gan traki..
Vari viņu izmantot kādu laiku, kamēr paralēli meklē jaunu ērzeli.Eliiinaaa22 @ 25.04.2023 21:53
Jā, mums bērnu nav, precējušies neesam, bet laikam man ir pārāk mīksts raksturs, tāpēc bail pamest labu cilvēku, jo viņš tik daudz laba darījis man. Gribētos to izdarīt nesāpīgi, bet laikam pamest nesāpīgi nevar.
Kas tur traks, nav tava problēma.kapibara @ 25.04.2023 21:52Ja jau otram ir, kur palikt, tad jau viss labi.
Bet, ja jāmet uz ielas, tad gan traki..
Aldis15 @ 25.04.2023 21:56Vari viņu izmantot kādu laiku, kamēr paralēli meklē jaunu ērzeli.
Ieliec viņu friendzonā - paskaties kā reaģēs.
Sveikas! Nav īsti cilvēku, ar kuriem par šo varētu parunāt, tāpēc nolēmu uzrakstīt šeit. Esmu attiecībās ar cilvēku, kurš ir patiešām lielisks, ciena, mīl, atbalsta, rūpējas, bet.. pēdējā laikā kaut kas notika, ka viņš man ir labs draugs, kā brālis, nezinu kā nosaukt, tikai ne mīļotais vīrietis. Nedēļu atpakaļ vēlējos izbeigt attiecības, bet pēkšņi viņš bija vēl mīļāks nekā parasti un es nespēju viņu pamest, jo viņš ir labs cilvēks un bail viņu sāpināt. Bet negribu arī viņu mānīt. Nezinu ko lai dara. Man 23.
Eliiinaaa22 @ 25.04.2023 21:55
Jā, šī arī ir problēma. Viņš bieži braukāja pie manis un tā sanāca, ka braukāja līdz sākām dzīvot kopā un tad viņš beidza īrēt savu dzīvokli un mēs dzīvojām pie manis, jo tā bija ērtāk (darba, mācību dēļ utt.)
pradacandy @ 26.04.2023 09:08Cik ilgi esat attiecībās? Kas ir tas,kas liek viņu uztvert kā brāli? Seksuāla rakstura problēmas? Vai tas ir tikai no tavas puses..
Ja meitene īrēja iepriekš dzīvokli,kur ievācās puisis,tad nedomāju,ka viņai pašai jāsavāc mantas?
Aldis15 @ 26.04.2023 08:21Tieši tāpēc ka viņš centās būt labs, meitenei pazuda jūtas, es to pašu kļūdu pieļāvu ex attiecībās.
Jābūt ir toksiskam badboyam.