Šodien aizdomājos par šo visnotaļ subjektīvo jautājumu.
Kādu sievieti Jūs uzskatītu par ļoti skaistu
Nu es nezinu, kāda ir tava kaimiņu Nataša! Soo :D Mums Latvijā te ir šitā tendence, ka reāli laukos aizbraucu un redzu veikalos par pārdevējām strādā meitenes, kurām būtu jāstaigā pa mēli Milānā :Dgreece @ 24.04.2023 22:19
Mhm, jautājums ļoti "subjektīvs", bet visi piekritīs, ka Monika Beluči ir skaistāka nekā kaimiņu Nataša :D
Objektīvi pats to var novērtēt pēc tā, cik bildes ir jāuztaisa, kamēr dabū vienu tiešām skaistu bildi. Un vai vari sevi bildēt tikai no 1-2 rakursiem, tikai tādās un šādās gaismās, cik daudz make-up pirms tam vajag, cik daudz dažādu procedūru, cik pēc tam vēl jāliek filtri pa virsu utt. Jo vairāk darba, jo zemāks vērtējums. Ja vari no rīta pamosties, nofočēties, ielikt facebookā un svešinieki (nevis mamma un draugi) rakstīs - wow, cik tu skaista! tad esi 9-10.
Es šim tik ļoti piekrītu!! Es pati tā iemīlos un tik ļoti ''random'' cilvēkos.. Un viņi man liekas pasaulē visskaistākie.. Ir bijis, ka pēc tam atskatos un domāju, ko es viņos saredzēju. Bet rozā brilles eksistē patiešām :)Tigeriene @ 24.04.2023 22:09Bet nu reāli ar to skaistumu - tas ir ļooooooti subjektīvi. Kas vienam skaists, tas citam nē. Atkarīgs no situācijas. Ir situācijas, kad Tu pat nevari paskaidrot, kāpēc Tev patīk tas cilvēks.
Piemēram, man patīk viens puisis un viena meitene - viņi pat nav nekādi īpašie skaistuļi, bet man patīk! Un es nezinu, kāpēc. Personība???? Iekšējais skaistums???? Var jau būt, bet es par to īsti nekad neaizdomājos. Īpaši neanalizēju, kāpēc man patīk. Vienkārši iemīlējos un viss. ??♀️??♀️??♀️
Mīlestība reizēm ir dīvaina un maģiska (maģiska vienmēr). ?
GhostGG, kurai celebrity vai meitenei, tavuprāt esi līdzīga vai arī vienā līmenī?
gabi717 @ 24.04.2023 22:30Nu es nezinu, kāda ir tava kaimiņu Nataša! Soo :D Mums Latvijā te ir šitā tendence, ka reāli laukos aizbraucu un redzu veikalos par pārdevējām strādā meitenes, kurām būtu jāstaigā pa mēli Milānā :D
ir ļoti skaisti cilvēki kas ir nefotogēniski. Bildes ir meli, pamēğini sevi nobildēt dienas gaismā ar priekšas telefona kameru un tad nemainot gaismu/pozu nobildē ar aizmugures kameru. Redzēsi lielu atšķirību.greece @ 24.04.2023 22:19
Mhm, jautājums ļoti "subjektīvs", bet visi piekritīs, ka Monika Beluči ir skaistāka nekā kaimiņu Nataša :D
Objektīvi pats to var novērtēt pēc tā, cik bildes ir jāuztaisa, kamēr dabū vienu tiešām skaistu bildi. Un vai vari sevi bildēt tikai no 1-2 rakursiem, tikai tādās un šādās gaismās, cik daudz make-up pirms tam vajag, cik daudz dažādu procedūru, cik pēc tam vēl jāliek filtri pa virsu utt. Jo vairāk darba, jo zemāks vērtējums. Ja vari no rīta pamosties, nofočēties, ielikt facebookā un svešinieki (nevis mamma un draugi) rakstīs - wow, cik tu skaista! tad esi 9-10.
Kāpēc viņām krāsoties un taisīt manikīru? Labi, ja ir kopti nadziņi, bet krāsoties katra paša izvēle. Ja sieviete ir dabiski skaaista, viņai nav jābojā āda ar sūdiem.Aizkraukles Pārdevēja @ 24.04.2023 22:53Tas tak ir tik subjektīvi ! Nekad sevi nesalīdzinu ar citām . Es sevi vērtēju uz 9. Ir taču tik daudz iespēju kā uzlabot savu izskatu. Nepatīk ,ka sievietes pavisam nekrāsojas un netaisa manikīru.
Žubele @ 24.04.2023 22:55Kāpēc viņām krāsoties un taisīt manikīru? Labi, ja ir kopti nadziņi, bet krāsoties katra paša izvēle. Ja sieviete ir dabiski skaaista, viņai nav jābojā āda ar sūdiem.
Elizabeteputnos @ 24.04.2023 22:53ir ļoti skaisti cilvēki kas ir nefotogēniski. Bildes ir meli, pamēğini sevi nobildēt dienas gaismā ar priekšas telefona kameru un tad nemainot gaismu/pozu nobildē ar aizmugures kameru. Redzēsi lielu atšķirību.