Aptuvenā summa drauga dāvanai

Reitings 1309
Reģ: 18.08.2022
Sveikas,
Draugam tuvojas dzimšanas diena (28 gadi), un vēlos uzdāvināt ko foršu- idejas ir daudz un dikti, bet esam kopā tikai pusgadu, līdz ar to radās jautājums, aptuveni kāda, jūsuprāt, būtu adekvāta summa dāvanai?
Jāpiebilst, ka puisis nav izteikts materiālists, vairāk mākslas cilvēks, ja tas ko maina.
Iepriekš esmu bijusi ļoti garās ilgtermiņa attiecībās, kur dāvanas bija jau sen atrunāta tēma, skaidri zinot, ko otram vajag / grib, līdz ar to mana pašas pieredze īsti neder.
P.s. Pameklēju arī forumā tēmas, bet tās visas vecas, līdz ar to, cenu variācijas varētu būt mainījušās.
Paldies par viedokļiem un foršu dienu! 🌻
23.04.2023 21:21 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Dāvināt vajag vairāk sajūtu piedzīvojumu nekā kaut ko mantisku. Kā te minēja - aizved randiņā, uz teātri, veloizbraucienu ar pikniku kādā romantiskā vietā, norezervē viesnīcā numuriņu ar brokastīm vai kaut ko tamlīdzīgu. Sevišķi, ja neesat kopā pārāk ilgu laiku un nezini kaut kādas slēptās vēlmes ko gribētu.
17.07.2023 15:15 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
MartaElza @ 17.07.2023 15:15
Dāvināt vajag vairāk sajūtu piedzīvojumu nekā kaut ko mantisku. Kā te minēja - aizved randiņā, uz teātri, veloizbraucienu ar pikniku kādā romantiskā vietā, norezervē viesnīcā numuriņu ar brokastīm vai kaut ko tamlīdzīgu. Sevišķi, ja neesat kopā pārāk ilgu laiku un nezini kaut kādas slēptās vēlmes ko gribētu.

Nu jau autore ir ar puisi kopā vēl kādus 3 mēnešus kopš posta uzrakstīšanas, varbūt var pastāstīt ko uzdāvināja :D :D
17.07.2023 15:24 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Ja nav ilgi būts kopā un nav konkrēti zināms, ko vēlas otra, es dāvinātu kaut ko abiem- tev un viņam. Kaut ko, kur varat kopā pavadīt laiku. Varbūt kāds jauks namiņs, pikniks, kaut ko izgrillēt ar kādu baļļu/saunu/baseinu. Vai arī kādu izbeaucienu uz kādu muzeju ar vakariņām vai tamlīdzīgi. Es priecātos par tādu sarūpējumu abiem un tā kā attiecības nav ilgas, tad domāju ka jābūt ļoti jauki.
17.07.2023 20:03 |

Reitings 611
Reģ: 03.08.2022
Dīvains viedoklis, ka vīrietim nevar dāvināt dārgas dāvanas, man ļoti patīk gan dāvināt, gan saņemt dāvanas, otra priekam nekā nav žēl. Šajā gadījumā dāvana līdz 100 eiro man liktos adekvāta. Man jau liekas, ka bez 50 eiro vispār neko prātīgu nevar nopirkt.
17.07.2023 20:36 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
Kā jau iepriekš minēja, ja zina ko otrs cilvēks vēlas, tad summai nav būtiskas nozīmes, cilvēks priecāsies par dāvanu 10 eiro vērtībā, ja vien tas ir bijis tieši kārotais. Esmu par kopīgu aktivitāti!
Pirmajā gadā ar dāvanu nošāvu galīgi greizi. Bijām kopā vien nepilnus trīs mēnešus, nezināju ko dāvināt, līdz ar to visādos štruntos iztērēju ap 70 eiro. Izrādījās, ka viņš nemaz nav tāds cilvēks, kam patīk "mīlestības apliecinājumu" un romantiskās dāvaniņas, ko sākumā mēģināju sarūpēt katros svētkos. Turpmāk dzimšanas dienās esmu dāvanai tērējusi no 200-500 eiro, jo zināju, ko tieši vēlas un bija tādas iespējas. Pretī saņemu līdzvērtīgas dāvanas. Lielākoties tās ir bijušas elektroierīces un dažādi gadžeti, taču tikko iepazītam puisim dāvināt tik vērtīgas dāvanas būtu neprāts.
Ja atkal būtu jāiepazīstas no sākuma, noteikti pirmajai dāvanai netērētu vairāk par 50 eiro, ja vien tā nav kāda kopīga aktivitāte, it īpaši, ja nezinātu kāda puisim ir attieksme pret dāvanu dāvināšanu.
Pēdējos divus gadus pēc kārtas puiša vārda dienā sanāca tā, ka naudas dāvanai vienkārši nebija, līdz ar to bija jābūt radošai un jācenšas iepriecināt ar mazumiņu. Vai no tā zuda mana vērtība? Apsalūti nē, puisis bija tikpat priecīgs.
18.07.2023 13:03 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Vīram pirmā dz.d bija pēc 5 mēnešiem un uzdāvināju kopīgu aktivitāti, sarūpēju to, kas viņam garšo un pasēdējām forši pie jūras. Tas man izmaksāja pāri 100 eiro, bet tam es biju jau laicīgi gatavojusies un ne reizi nebija šaubas vai šī summa/dāvana nav par greznu otram.
18.07.2023 14:26 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
mrthkjj @ 23.04.2023 21:21
Sveikas,
Draugam tuvojas dzimšanas diena (28 gadi), un vēlos uzdāvināt ko foršu- idejas ir daudz un dikti, bet esam kopā tikai pusgadu, līdz ar to radās jautājums, aptuveni kāda, jūsuprāt, būtu adekvāta summa dāvanai?
Jāpiebilst, ka puisis nav izteikts materiālists, vairāk mākslas cilvēks, ja tas ko maina.
Iepriekš esmu bijusi ļoti garās ilgtermiņa attiecībās, kur dāvanas bija jau sen atrunāta tēma, skaidri zinot, ko otram vajag / grib, līdz ar to mana pašas pieredze īsti neder.
P.s. Pameklēju arī forumā tēmas, bet tās visas vecas, līdz ar to, cenu variācijas varētu būt mainījušās.
Paldies par viedokļiem un foršu dienu! ?
Absolūti vienalga kāda. Galvenais, ka iepriecina gaviļņieku un ir piemērota dāvana viņam. 🙂
18.07.2023 23:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!