Kā jau iepriekš minēja, ja zina ko otrs cilvēks vēlas, tad summai nav būtiskas nozīmes, cilvēks priecāsies par dāvanu 10 eiro vērtībā, ja vien tas ir bijis tieši kārotais. Esmu par kopīgu aktivitāti!
Pirmajā gadā ar dāvanu nošāvu galīgi greizi. Bijām kopā vien nepilnus trīs mēnešus, nezināju ko dāvināt, līdz ar to visādos štruntos iztērēju ap 70 eiro. Izrādījās, ka viņš nemaz nav tāds cilvēks, kam patīk "mīlestības apliecinājumu" un romantiskās dāvaniņas, ko sākumā mēģināju sarūpēt katros svētkos. Turpmāk dzimšanas dienās esmu dāvanai tērējusi no 200-500 eiro, jo zināju, ko tieši vēlas un bija tādas iespējas. Pretī saņemu līdzvērtīgas dāvanas. Lielākoties tās ir bijušas elektroierīces un dažādi gadžeti, taču tikko iepazītam puisim dāvināt tik vērtīgas dāvanas būtu neprāts.
Ja atkal būtu jāiepazīstas no sākuma, noteikti pirmajai dāvanai netērētu vairāk par 50 eiro, ja vien tā nav kāda kopīga aktivitāte, it īpaši, ja nezinātu kāda puisim ir attieksme pret dāvanu dāvināšanu.
Pēdējos divus gadus pēc kārtas puiša vārda dienā sanāca tā, ka naudas dāvanai vienkārši nebija, līdz ar to bija jābūt radošai un jācenšas iepriecināt ar mazumiņu. Vai no tā zuda mana vērtība? Apsalūti nē, puisis bija tikpat priecīgs.