Cik grūti ir palikt stāvoklī?

Reitings 23
Reģ: 23.04.2023
Sveikas!
Uztaisīju testu 6 dienas pēc auglīgās dienas kad bija sekss. Tests negatīvs, varbūt tapēc kad par ātru taisīju?
Vienkārši gribu saprast cik veigli vai grūti ir palikt stāvoklī, man mēnešreizes ir precīzi, tel aplikāciju izmantoju. 4-5 x mēnesī dzīves biedrs beidz manī, bet nav auglīgās dienas, tapēc vienmēr viss ir bijis kārtībā.
Vai tiešām sievietēm tik ļoti atšķiras cik viegli vai grūti ir ieņemt bērniņu?
23.04.2023 19:11 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
.Eksperte. @ 23.04.2023 22:02

Un tas ka tu tur streso un parbesijusies sekso jau tūkstošo reizi, taisi simt deviņdesmito testu maģiski to bērnu radīs? Es saprotu, ka cilvēkiem ir grūtības tikt pie bērna, bet nodzīt sevi līdz kaut kādam nelabumam rezultātu nedos.

Tā runàt var cilvēks, kam nav bijusi tāda pieredze. Tas ir smags posms un nav tik vienkārši, beigt stresot. Tas tāpat kā pie spontānā aborta teikt - acīmredzot nebija jāpiedzimst, daba pati tika galā. No tā vieglāk nepaliek
24.04.2023 12:05 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Lola12345 @ 24.04.2023 12:05

Tā runàt var cilvēks, kam nav bijusi tāda pieredze. Tas ir smags posms un nav tik vienkārši, beigt stresot. Tas tāpat kā pie spontānā aborta teikt - acīmredzot nebija jāpiedzimst, daba pati tika galā. No tā vieglāk nepaliek

Es nesaku, ka viegli vai vienkārši. Es tikai minu acīmredzamo, ka sievietes, kuras tikai sākušas plānot grūtniecību vai arī ir ceļa sākumā bieži sadomājas nez ko, ja pirmajos mēnešos neizdodas. Katra mēs esam savādāka un katrai vajag dot laiku sev. Problemātika ar bērnu ieņemšanu ir kas pavisam cits.
24.04.2023 12:08 |

Reitings 932
Reģ: 23.08.2016
Ļoti iespējams, ka tests taisīts pārāk ātri! Tāpat katru mēnesi jātaisa ovulācijas tests, un ja pēc 6-12 mēnešiem nekas nesanāk, jāiet pie ārsta. Domāju, ka šajā posmā nav vērts uztraukties par sanāk/nesanāk. Jāsakrīt ļoti daudzām lietām, lai izdotos, un katrai ir unikāla pieredze.
Mana ginekoloģe izteicās, ka šajās lietās tomēr ļoti nostrādā augstāki spēki, jo ir pilnīgi veseli pāri, kam 10 gadus nesanāk, bet izšķīras un abi ļoti ātri ar citu partneri tiek pie bērniņa. Jādomā pozitīvi, un ja nu galīgi nesanāk - tad pie speciālista :)
24.04.2023 15:23 |

Reitings 1941
Reģ: 06.10.2022
.Eksperte. @ 24.04.2023 12:08

Es nesaku, ka viegli vai vienkārši. Es tikai minu acīmredzamo, ka sievietes, kuras tikai sākušas plānot grūtniecību vai arī ir ceļa sākumā bieži sadomājas nez ko, ja pirmajos mēnešos neizdodas. Katra mēs esam savādāka un katrai vajag dot laiku sev. Problemātika ar bērnu ieņemšanu ir kas pavisam cits.

Protams. Tas reti notiek pirmajà reizē. Tā viena liktenīgā reize parasti ir sekmīgāka tiem, kas neplāno 🫣😅 bet teikt sievietēm, kas gadiem mēģina, atslābsti nebūti pareizi.
24.04.2023 16:52 |

Reitings 23
Reģ: 23.04.2023
Jautajumiatbildes @ 23.04.2023 19:20
+ gribu piebilst, kad mr jābūt pēc nedēļas. Ovulācija notikās 16.aprilī, un pēc kādām 2 dienām bija neliela asiņošana pēc noslaucīšanas. Asiņošana atsākās vakar, nedaudz jau vairāk.
.
24.04.2023 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits