Kādai ir bijušas sarkanas pumpas niezošas, tādi kā mazi puni un niez. Ļoti daudz uz galvas un pa ķermeni. Un niez. Sāku uztraukties,jo tiešām paradās jauni un jauni. Temperatūras nav. Un kā parasti viss sākas piektdienā,kad pie ārsta netikt.
Vienu izteiktu pumpu kā kodumu pamanīju ceturtdien uz krūškurvja. Un vakar es sāku just,ka man dedzina un niez. Proteīnu nē, saldumus pedejo ned.vsp izvairos. Fenkarolu jau dzeru.
Paskaties, vai tev nav putekļu ērcītes gultā vai kādi citi mošķi, katram gadījumam var uzbērt dzeramo sodu, lai tie dehidrētos, pēc nedēļas sodu iesūc ar putekļsūcēju ar visiem līķīšiem. Un ja regulāri maini šampūnu, tad tas, kas tev ir tagad, acīmredzot, nekam neder.
Vienu izteiktu pumpu kā kodumu pamanīju ceturtdien uz krūškurvja. Un vakar es sāku just,ka man dedzina un niez. Proteīnu nē, saldumus pedejo ned.vsp izvairos. Fenkarolu jau dzeru.
Tie varētu būt blusu kodumi. Vai kaite, kas ir lipīga no citiem un izpaužas alerģiski. Padomā, kur Tu biji un ar ko kontaktējies pēdējās dienas, un vai šiem cilvēkiem nav kas līdzīgs.