Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā mums ir ar inceliem Latvijā?

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
19.04.2023 16:18 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
greece @ 24.04.2023 16:16

Par gēniem runājot, esmu papētījusi slavenību bērnus. Man šķiet, ka praktiski neviena bērni nav tik skaisti, kā vecāki. Katrīnas Denēvas meita galīgi nav. Džonija Depa meita arī manās acīs izskatās sliktāk par abiem vecākiem (kuri abi ir ļoti smuki). Madonna jaunības bildēs arī izskatās smukāka par meitu, Kraufordes meita arī atpaliek. Vēl dažādus esmu pētījusi, ko vairs neatceros. Džolijai ir viena meita, kura izskatās iespējams būs tik pat skaista. Pārsvarā bērni neuzvelk līdz vecāku līmenim, bet, protams, par vidējo statistisko tāpat izskatās labāk.
Džeina Birkina jaunībā bija tāda konča, bet nu meita gan, visa tēvā atsitusies
24.04.2023 17:29 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
greece @ 24.04.2023 16:16

Par gēniem runājot, esmu papētījusi slavenību bērnus. Man šķiet, ka praktiski neviena bērni nav tik skaisti, kā vecāki. Katrīnas Denēvas meita galīgi nav. Džonija Depa meita arī manās acīs izskatās sliktāk par abiem vecākiem (kuri abi ir ļoti smuki). Madonna jaunības bildēs arī izskatās smukāka par meitu, Kraufordes meita arī atpaliek. Vēl dažādus esmu pētījusi, ko vairs neatceros. Džolijai ir viena meita, kura izskatās iespējams būs tik pat skaista. Pārsvarā bērni neuzvelk līdz vecāku līmenim, bet, protams, par vidējo statistisko tāpat izskatās labāk.

Tā tomēr ir laimes spēle ar tiem gēniem, kurš deguns ar kurām acīm, un žokli ies kopā, utt. Un kam beigu beigās patiks šis konkrētais salikums. Neskatījos uz bērniem, bet no nosauktajam slavenībām neviena man nav šķitusi tāda WOW (izskata ziņā).
24.04.2023 18:45 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Lai gan, ja tā padomā, es nezinu vai tas tiešām ir tik ticami, ka di Kaprio pasaulē nav neviena bērna :D Tāpat nav arī neiespējami, ka viņš ir kaut ko atstājis spermas bankās. Ja man būtu labi gēni un es būtu vīrietis, es to noteikti darītu. Sievietēm ar to padarīšanu daudz grūtāk.
24.04.2023 19:20 |

Reitings 130
Reģ: 22.03.2022
Problēma ir tajā, ka viņi tiešām nesaprot, ka IR viduvējas meitenes (es nesaku, neglītas, jo viņas pat tādas nav), un viņi varētu tādas dabūt (protams, ar super higiēnu, sakopti, ar darbu un labu attieksmi), bet viņi uzskata, ka viņiem pienākas tādas cute un smukās.
Man kādu laiku bija pat žēl šādu cilvēku, sāku lasīt to incel forumu... Nonācu pie posta, kur bija ieliktas vienas aktrises bildes. Viņa reāli skaista. Ok, ir kkādi imperfections, bet viennozīmīgi cute meitene. Un jautājums: would you smash? Un reāli gandrīz visi atbildēja, ka nē vai arī, ka neglīta.. krch es biju šokā. No kurienes tādi standarti?? Viņi domā, ka visas meitenes grib kkādus chadus, bet reāli to sieviešu daļu, kuras viņi varētu dabūt, viņi VISPĀR izdzēš no savas apziņas loka, jo diemžēl sievietes vērtību vērtē pēc skaistuma. Un tās, kuras ir zem kaut kāda līmeņa, viņi uzskata par nederīgu sabiedrībai.
Sorry, bet tā ir viņu vaina 95% gadījumu, ka ir incels.
24.04.2023 21:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits