Aldis15 @ 21.04.2023 20:18Vīriešiem 99% gadijumos sievietes finanses ir pilnīgi nesvarīgas. Neviens normāls vīrietis necentīsies gūt kaut kādu materiālu labumu no sievietes.
Tas drīzāk atgrūž ja sieviete pelna vairāk, vīrieša ego grūti to pieņemt.
Atbildot uz jautājumu, sekretārei noteikti būs priekšroka :)
Piekūns @ 21.04.2023 21:18
Man gan liekas, ka šis procents ir daudz mazāks. Pat tev netiešā veidā šis faktors ir svarīgs.
Tikai tādu dabūt ir tik pat liela iespēja kā laimēt loterijā.Lula @ 21.04.2023 21:24
Diezgan tiešā veidā, ja nemaldos, Aldis pats ir aprakstījis, ka viņa ideālās attiecības būtu ar sugarmommy :D
Aldis15 @ 21.04.2023 21:35Tikai tādu dabūt ir tik pat liela iespēja kā laimēt loterijā.
Suguar mammas ir krietni mazāk kā sugar tētiņi.
Sievietes dabā nav uzturēt vīrieti, viņām zemapziņā tas riebjas. Ja nu tomēr būs viņai vajag tādu uzturamu čali, tad viņa pameklēs muskuļainu ērzeli ar lielu locekli, nevis kaut kādu viduvēju lūzeri.
Piekūns @ 21.04.2023 21:18
Man gan liekas, ka šis procents ir daudz mazāks. Pat tev netiešā veidā šis faktors ir svarīgs.
. Neveiksminieku un slepkavu ideoloģija https://www.delfi.lv/calis/jaunumi/piespiedu-celibats-un-vardarbibas-glorificesana-kas-slepjas-aiz-ekstremas-incel-kustibas.d?id=55452196MartaElza @ 19.04.2023 22:44Vienkāršiem vārdiem var paskaidrot kas ir inceli?
.Eksperte. @ 22.04.2023 09:05Nu tad meitenes, taisam statistiku.
Jūs precētu :
1. Pavecāku, neglītu, bet bagātu onkuli
VAI
2.Glītu, bet parastu puisi ar maziem ienākumiem?
Ja es būtu meitene, ņemtu bagāto un laistu pa kreisi ar glīto :D.Eksperte. @ 22.04.2023 09:05Nu tad meitenes, taisam statistiku.
Jūs precētu :
1. Pavecāku, neglītu, bet bagātu onkuli
VAI
2.Glītu, bet parastu puisi ar maziem ienākumiem?
Arjan @ 21.04.2023 21:55
Gan jau Aldis vairāk bija domājis ka salīdzinoši, ja sievietei būtu izvēles iespējas precēt pavecāku, neglītu, bet bagātu onkuli vai arī glītu, bet parastu puisi ar maziem ienākumiem, daudz lielāks % pavilktos uz bagātību, nekā vīrieši, ja tiem būtu jāizvēlas starp bagātu, bet neglītu kundzīti gados, un jaunu, skaistu meiču bez naudas. Protams, abās grupās būs izņēmumi, bet vairākuma dalījums ir skaidrs.
Un sava taisnība ir, man sievietes turība nespēlē nekādu nozīmīgo lomu, protams, būtu jauki, ja viņa vismaz pati sevi spētu uzturēt, bet tas galīgi nebūtu pat top 10 kritērijs izvēloties partneri, ko nevarētu teikt par izskatu.
Ko sievietei var dot jauns smukulīts, bez naudas, bez auto, kas dzīvo pie mammas?greece @ 22.04.2023 10:27
Come on, tu tiešām tici, ka vairākums sieviešu izvēlēsies vecu vīrieti ar naudu, nevis jaunu smukulīti? Man šķiet, ka youtube ne tikai sievietēm ir tā labi paskalojusi smadzenes...
mazaaduuda @ 22.04.2023 09:45
2.
Kaut gan ko nozīmē mazi ienākumi - dzīvot uz minimālās vai pabalstiem vai arī saņemt samērā labu algu, virs vidējās (~1500 uz rokas) un nodrošināt savas vajadzības, bet kas citiem liekas smieklīgi maz.
Ar tādu, kas dzīvo uz minimālās (ilgstoši) laikam nē, bet ja vīrietis spēj sevi nodrošināt, kaut nedzīvo villā, bet daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī, un nebrauc ar pēdējā izlaiduma BMW, bet gan ar 15-20 gadus vecu golfu, tad drīzāk ar tādu būtu pa ceļam.
Bet es tāpat neatkāpšos no uzskata, ka sievietei jāspēj pašai sevi uzturēt. Vīrieši nāk un iet, šodien vari dzīvot zaļi un rīt tevi pamet.
Aldis15 @ 22.04.2023 11:04Ko sievietei var dot jauns smukulīts, bez naudas, bez auto, kas dzīvo pie mammas?
akul12 @ 22.04.2023 11:31Jauns smukulītis, kurš dzīvo kopā ar vecākiem ir labs grābiens.
Nevar ne salīdzināt ar dzīves apvārtītiem 40 gadniekiem, kuri dzīvo pie mammas un bieži vien nekur oficiāli nestrādā ar atkarībām un alimentu parādiem.
Piemēram Kianu Reevs, Čelentano vai Žans Reni. Visi bagāti un paveci. Daudzas viņus gribētu.mazaaduuda @ 22.04.2023 09:45
2.
Kaut gan ko nozīmē mazi ienākumi - dzīvot uz minimālās vai pabalstiem vai arī saņemt samērā labu algu, virs vidējās (~1500 uz rokas) un nodrošināt savas vajadzības, bet kas citiem liekas smieklīgi maz.
Ar tādu, kas dzīvo uz minimālās (ilgstoši) laikam nē, bet ja vīrietis spēj sevi nodrošināt, kaut nedzīvo villā, bet daudzdzīvokļu mājas dzīvoklī, un nebrauc ar pēdējā izlaiduma BMW, bet gan ar 15-20 gadus vecu golfu, tad drīzāk ar tādu būtu pa ceļam.
Bet es tāpat neatkāpšos no uzskata, ka sievietei jāspēj pašai sevi uzturēt. Vīrieši nāk un iet, šodien vari dzīvot zaļi un rīt tevi pamet.
DiCaprio ir mans elks, ne kā aktieris (lai arī sasodīti labs), bet tieši kā viņš izvēlas sievietes.Kalnos @ 24.04.2023 13:49Piemēram Kianu Reevs, Čelentano vai Žans Reni. Visi bagāti un paveci. Daudzas viņus gribētu.
Kalnos @ 24.04.2023 13:49Piemēram Kianu Reevs, Čelentano vai Žans Reni. Visi bagāti un paveci. Daudzas viņus gribētu.