Ideju tas tiešām nemaina. Es neredzu, ka Latvijā būtu daudz sieviešu, kas meklētu sev 5% vīrieti. Cik pat šajā forumā ir bijušas prasības, ka vecim jāpelna 5k mēnesī, pārsvarā tur arī pašas sievietes aptuveni tik arī pelna un negrib būt uzturētājas.
GhostGG @ 20.04.2023 21:39
Vidusceļš ir nolaist standartus, ko, protams, neviena labprātīgi nevēlas darīt un nedarīs, tas parasti notiek automātiski vēlāk, kad sievietes paliek vecākas un beidzot pielec, ka opciju sāk ar katru gadu ar vien izsīkt un izsīkt un jau ir par vēlu. Tā ir pirmā kategorija. Otrā kategorija ir tās, kuras iespītējas un vēl 40+ domā, ka "staro" un uzskata, ka ir baigais ķēriens un dzīvo ar ķaķiem. Bet tas tā vispārināti. Protams, ir pilns ar izņēmumiem utt.
Bet vienu lietu gan es gribu pateikt un tas atiecās uz ABIEM dzimumiem - jā kāds / kāda ilgstoši nevar atrast attiecības, vai sev vēlamo partneri, tādu kā ir iedomājušies, tad tā ir viņu paša vaina un NĒ, tas nav tāpēc, ka nav normālu sieviešu, vai nav normālu vīriešu. Tici man, viņi / viņas ir. Viņi / viņas vnk negrib jūs.
sievietēm parastu vīrieti nevajag. Un es pat sievietes saprotu, kāpēc viņas negrib tādus.
Toties viņa ir jauna un skaista. Te forumā esošie vīrieši uzskata, ka tas ir visa pamats. Vairāk no sievietes netiek gaidīts. Un tā laikam tagad uzskata daudzi. Tāpēc arī pilns latviešu IG ar klonētām golddigerēm, kuras visas izskatās pēc viena šablona.greece @ 21.04.2023 11:11Ideju tas tiešām nemaina. Es neredzu, ka Latvijā būtu daudz sieviešu, kas meklētu sev 5% vīrieti. Cik pat šajā forumā ir bijušas prasības, ka vecim jāpelna 5k mēnesī, pārsvarā tur arī pašas sievietes aptuveni tik arī pelna un negrib būt uzturētājas. Atšķirībā no ASV variantiem, kur sieviete pelna tuvu minimālajai, varbūt vispār studente, kas nekad nav strādājusi, bet vīrietim jābūt 500k gadā.
Bet kāpēc tad tu sūdzies visu laiku un nodirs tās sievietes, ja piekrīti viņu loģikai?
greece @ 21.04.2023 12:05
Bet kāpēc tad tu sūdzies visu laiku un nodirs tās sievietes, ja piekrīti viņu loģikai? :D
Darbā man ir zināma kaudzīte brīvu 25-40 g. vīriešu, kas ir brīvi cik ilgi zinu viņus (3+ gadi) - algas krietni virs vidējām, izskatās vismaz vidēji (kā kurš, bet neglīts vai resns nav neviens, superizskatīgs arī neviens nav), forši kā cilvēki. Teiksi, ka pat tādus izlepušās Latvijas sievietes negrib? Vajag, lai ir gan 5k alga, gan izskats vismaz 8/10, perfekti trenēts augums, vēl kaut kas? Muļķības. Nav Latvijā tādu standartu.
Pastāsti, lūdzu, kuri ir tie augstie standarti kas jāpazemina, kurus sieviete meklē vīrietī, lai potenciāli veidotu attiecības?
Arjan @ 21.04.2023 12:25
Intereses pēc, bet kāpēc tad viņi tik ilgi ir brīvi, ja jau Latvijā nav tādu standartu? Tad jau viņiem būtu jābūt uz izķeršanu, ja reiz tik forši cilvēki, algas labas un nav resni un neglīti.
Aldis15 @ 21.04.2023 13:05Cilvēki mūsdienās vairs tā neraujas veidot attiecības, tas čakars reizēm nav to vērts, ērtāk dzīvot vienītī.
Cilvēki mūsdienās vairs tā neraujas veidot attiecības, tas čakars reizēm nav to vērts, ērtāk dzīvot vienītī
Zanny @ 21.04.2023 13:38Jautājums, kas ir vidējā un kas ir extra? Man jau tomēr liekas, ka tomēr vairāk saistīts ar izskatu. Skaistai sekretārei ar gariem matiem, trenētu augumu, jauneklīgu izskatu noteikti būs priekšroka par ne visai izskatīgo direktori ar 3000eur algu, bet ar lieko svaru.
Man liekas ka Latvijas vīriešu problēma ir raksturs. Tik daudzi kolēģi vai paziņas ir ar debīliem, vārda tiešā nozīmē, uzskatiem ka es nebrīnos kāpēc viņiem nav draudzeņu. Paši pelna normāli bet kad atver muti tā ārā nāk nekas.
Zanny @ 21.04.2023 13:38Jautājums, kas ir vidējā un kas ir extra? Man jau tomēr liekas, ka tomēr vairāk saistīts ar izskatu. Skaistai sekretārei ar gariem matiem, trenētu augumu, jauneklīgu izskatu noteikti būs priekšroka par ne visai izskatīgo direktori ar 3000eur algu, bet ar lieko svaru.
Vīriešiem 99% gadijumos sievietes finanses ir pilnīgi nesvarīgas. Neviens normāls vīrietis necentīsies gūt kaut kādu materiālu labumu no sievietes.Zanny @ 21.04.2023 13:38Jautājums, kas ir vidējā un kas ir extra? Man jau tomēr liekas, ka tomēr vairāk saistīts ar izskatu. Skaistai sekretārei ar gariem matiem, trenētu augumu, jauneklīgu izskatu noteikti būs priekšroka par ne visai izskatīgo direktori ar 3000eur algu, bet ar lieko svaru.
Aldis15 @ 21.04.2023 20:18Vīriešiem 99% gadijumos sievietes finanses ir pilnīgi nesvarīgas. Neviens normāls vīrietis necentīsies gūt kaut kādu materiālu labumu no sievietes.
Tas drīzāk atgrūž ja sieviete pelna vairāk, vīrieša ego grūti to pieņemt.
Atbildot uz jautājumu, sekretārei noteikti būs priekšroka :)
.Eksperte. @ 21.04.2023 20:38
Nu labi, sievietei svarīgas vīrieša finansiālais stāvoklis, vīrietim lai sieviete būtu laba saimniece. Kas tur slikts?