Kā mums ir ar inceliem Latvijā?

Reitings 153
Reģ: 26.07.2022
19.04.2023 16:18 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Ideju tas tiešām nemaina. Es neredzu, ka Latvijā būtu daudz sieviešu, kas meklētu sev 5% vīrieti. Cik pat šajā forumā ir bijušas prasības, ka vecim jāpelna 5k mēnesī, pārsvarā tur arī pašas sievietes aptuveni tik arī pelna un negrib būt uzturētājas.

Nu teikt jau var daudz ko. Teikt ir viens, bet rīkoties kaut kas cits. Ja tā būtu, runas par nespēju atrast partneri nebūtu aktuālas, ne tikai šajā forumā. Nu nevar tak tā būt, ka vidusmēra vīriešu LV, kuri ir nav alkāni un kuri ir sakarīgi, ir tāds deficīts. Ir pilns ar vidusmēra, parastiem vīriešiem, kuri gribētu attiecības, ğimeni un kuriem nevajag modeli, tomēr realitāte ir tāda, ka viņiem ir grūtības to realizēt un ne jau tapēc, ka "nav normālu sieviešu", bet gan tāpēc, ka pretējam dzimumam viņi nav gana labi. Ja tas nav loğisks, uzskatāms piemērs par to, ka sievietēm parastu vīrieti nevajag, tad es nezinu, kas ir. Un es pat sievietes saprotu, kāpēc viņas negrib tādus. Kāpēc gan lai viņas gribētu?
21.04.2023 11:43 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Kur jums tik bagāta cilvēku savstarpējo attiecību pieredze un zināšanas, sakiet lūdzu.
21.04.2023 11:58 |

Reitings 2134
GhostGG @ 20.04.2023 21:39

Vidusceļš ir nolaist standartus, ko, protams, neviena labprātīgi nevēlas darīt un nedarīs, tas parasti notiek automātiski vēlāk, kad sievietes paliek vecākas un beidzot pielec, ka opciju sāk ar katru gadu ar vien izsīkt un izsīkt un jau ir par vēlu. Tā ir pirmā kategorija. Otrā kategorija ir tās, kuras iespītējas un vēl 40+ domā, ka "staro" un uzskata, ka ir baigais ķēriens un dzīvo ar ķaķiem. Bet tas tā vispārināti. Protams, ir pilns ar izņēmumiem utt.
Bet vienu lietu gan es gribu pateikt un tas atiecās uz ABIEM dzimumiem - jā kāds / kāda ilgstoši nevar atrast attiecības, vai sev vēlamo partneri, tādu kā ir iedomājušies, tad tā ir viņu paša vaina un NĒ, tas nav tāpēc, ka nav normālu sieviešu, vai nav normālu vīriešu. Tici man, viņi / viņas ir. Viņi / viņas vnk negrib jūs.

Pastāsti, lūdzu, kuri ir tie augstie standarti kas jāpazemina, kurus sieviete meklē vīrietī, lai potenciāli veidotu attiecības?
21.04.2023 12:00 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
sievietēm parastu vīrieti nevajag. Un es pat sievietes saprotu, kāpēc viņas negrib tādus.

Bet kāpēc tad tu sūdzies visu laiku un nodirs tās sievietes, ja piekrīti viņu loģikai? :D
Darbā man ir zināma kaudzīte brīvu 25-40 g. vīriešu, kas ir brīvi cik ilgi zinu viņus (3+ gadi) - algas krietni virs vidējām, izskatās vismaz vidēji (kā kurš, bet neglīts vai resns nav neviens, superizskatīgs arī neviens nav), forši kā cilvēki. Teiksi, ka pat tādus izlepušās Latvijas sievietes negrib? Vajag, lai ir gan 5k alga, gan izskats vismaz 8/10, perfekti trenēts augums, vēl kaut kas? Muļķības. Nav Latvijā tādu standartu.
21.04.2023 12:05 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
greece @ 21.04.2023 11:11
Ideju tas tiešām nemaina. Es neredzu, ka Latvijā būtu daudz sieviešu, kas meklētu sev 5% vīrieti. Cik pat šajā forumā ir bijušas prasības, ka vecim jāpelna 5k mēnesī, pārsvarā tur arī pašas sievietes aptuveni tik arī pelna un negrib būt uzturētājas. Atšķirībā no ASV variantiem, kur sieviete pelna tuvu minimālajai, varbūt vispār studente, kas nekad nav strādājusi, bet vīrietim jābūt 500k gadā.
Toties viņa ir jauna un skaista. Te forumā esošie vīrieši uzskata, ka tas ir visa pamats. Vairāk no sievietes netiek gaidīts. Un tā laikam tagad uzskata daudzi. Tāpēc arī pilns latviešu IG ar klonētām golddigerēm, kuras visas izskatās pēc viena šablona.
Un paši ir pārliecināti arī par savu ačgārno pieņēmumu, ka sievietēm vajag kenus ar kantainu zodu, māju un auto.
Personīgi man tas nekad nav bijis aktuāli. Tāpat kā nevienai sievietei manā draugu, radu, paziņu burbulī. Svarīgākais parasti ir pats cilvēks.
Bet forumā es uzzinu, ka var būt arī savādāk. Pupi, dibens vs māja, auto, nauda.
21.04.2023 12:15 |

Reitings 752
Toties viņa ir jauna un skaista.

Redzu, ka esi optimiste :D
21.04.2023 12:17 |

Reitings 1847
Bet kāpēc tad tu sūdzies visu laiku un nodirs tās sievietes, ja piekrīti viņu loģikai?

Tur jau tā lieta, ka es nesūdzos un nenodiršu, es tikai "call out", ka melo, ka saka vienu, bet rīkojās savādāk 😁 manuprāt, es vienmēr savos izteicienos esmu bijis neitrāls un kritisks pret abām pusēm, gan sievietēm, kā arī pret vīriešiem.
21.04.2023 12:24 |

Reitings 254
Reģ: 10.01.2023
greece @ 21.04.2023 12:05

Bet kāpēc tad tu sūdzies visu laiku un nodirs tās sievietes, ja piekrīti viņu loģikai? :D
Darbā man ir zināma kaudzīte brīvu 25-40 g. vīriešu, kas ir brīvi cik ilgi zinu viņus (3+ gadi) - algas krietni virs vidējām, izskatās vismaz vidēji (kā kurš, bet neglīts vai resns nav neviens, superizskatīgs arī neviens nav), forši kā cilvēki. Teiksi, ka pat tādus izlepušās Latvijas sievietes negrib? Vajag, lai ir gan 5k alga, gan izskats vismaz 8/10, perfekti trenēts augums, vēl kaut kas? Muļķības. Nav Latvijā tādu standartu.

Intereses pēc, bet kāpēc tad viņi tik ilgi ir brīvi, ja jau Latvijā nav tādu standartu? Tad jau viņiem būtu jābūt uz izķeršanu, ja reiz tik forši cilvēki, algas labas un nav resni un neglīti.
21.04.2023 12:25 |

Reitings 1847
Pastāsti, lūdzu, kuri ir tie augstie standarti kas jāpazemina, kurus sieviete meklē vīrietī, lai potenciāli veidotu attiecības?

Tas jau ir jāprasa cilvēkam, kuram tika veltīts mans komentārs, kādi ir viņas standarti. Un loğiski spriežot, ja ilglaicīgi nav iespējams atrast vīrieti, kādu gribētu, tad standarti ir par augstu 😁 kā gan vēl to nosaukt?
21.04.2023 12:31 |

Reitings 752
Arjan @ 21.04.2023 12:25

Intereses pēc, bet kāpēc tad viņi tik ilgi ir brīvi, ja jau Latvijā nav tādu standartu? Tad jau viņiem būtu jābūt uz izķeršanu, ja reiz tik forši cilvēki, algas labas un nav resni un neglīti.

Tur jau tā lieta, ka ja šādu vīriešu vecpuišu statusu novel uz sievietēm, tad kā izskaidrosi, ka Latvijā vispār kāds vīrietis ir precējies? Lielākā daļa izskatās aptuveni tik pat viduvēji ja ne sliktāk, un pelna mazāk. Kāds tieši ir iemesls brīvībai mani arī interesē, jo nav nekādas acīmredzamas disfunkcijas pašos vīriešos. Domāju, ka laikam jau šī foruma atsevišķu cilvēku pārliecība - ka nabaga vīrieši ir gatavi tikties ar jebkuru vidusmēra sievieti - arī nav patiesība. Kad katrs var izvēlēties, ko grib, vairs nebūs tādi precību rādītāji kā gadsimtos, kad bija ar kādu vienkārši jāapprecas un punkts.
21.04.2023 12:37 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Cilvēki mūsdienās vairs tā neraujas veidot attiecības, tas čakars reizēm nav to vērts, ērtāk dzīvot vienītī.
21.04.2023 13:05 |

Reitings 752
Aldis15 @ 21.04.2023 13:05
Cilvēki mūsdienās vairs tā neraujas veidot attiecības, tas čakars reizēm nav to vērts, ērtāk dzīvot vienītī.

Tam es piekrītu. No dažiem šeit aprakstītajiem gan zinu, ka ģimeni grib, jo ir tikušas šīs tēmas apspriestas darbā. Bet tāpat acīmredzot to ģimeni var negribēt tik lielā mērā, lai pats tiktos ar vidējo statistisko sievieti. Pat ja to ''ekstra'' sievieti nevari gadiem atrast un riskē tā arī palikt viens.
21.04.2023 13:11 |

Reitings 1033
Reģ: 27.02.2022
Nezinu kur gan ir visas tās Latvijas sievietes kuras tiekas tikai ar bagātiem. Man liekas ka Latvijas vīriešu problēma ir raksturs. Tik daudzi kolēģi vai paziņas ir ar debīliem, vārda tiešā nozīmē, uzskatiem ka es nebrīnos kāpēc viņiem nav draudzeņu. Paši pelna normāli bet kad atver muti tā ārā nāk nekas.
Kad es sāku tikties ar savu vīru tad abi pelnījām mazliet virs minimālās. Un man bija vienalga par izskatu, naudu. Galvenais ka sakarīgs cilvēks. Es domāju ka lielai daļai sieviešu ir līdzīgi. Nevajag būt bagātam uzreiz.
21.04.2023 13:21 |

Reitings 1847
Cilvēki mūsdienās vairs tā neraujas veidot attiecības, tas čakars reizēm nav to vērts, ērtāk dzīvot vienītī

Jā šim var piekrist. Bet es tomēr vienmēr esmu ticējis tam, ka sajūtas kādas ir esot attiecībās ir atkarīgs ar kādu sievieti tiek veidotas attiecības. Ja ir ļoti laba sieviete, tad attiecības ir viena no labākajām dzīves lietām un piepildījuma sajūtām kāda vien ir. Savukārt ja uzraujās un izveidot attiecības ar sievieti, kura ir kā saka "for streets", tad tā ir viena no nebaudāmākajām dzīves lietām, no kuras tev tiek izsūkta visa enerģija un gribās sev iešaut galvā. Gan jau ka sievietes domā tieši tāpat attiecībā uz vīriešiem.
21.04.2023 13:25 |

Reitings 72
Reģ: 24.04.2021
Jautājums, kas ir vidējā un kas ir extra? Man jau tomēr liekas, ka tomēr vairāk saistīts ar izskatu. Skaistai sekretārei ar gariem matiem, trenētu augumu, jauneklīgu izskatu noteikti būs priekšroka par ne visai izskatīgo direktori ar 3000eur algu, bet ar lieko svaru.
21.04.2023 13:38 |

Reitings 254
Reģ: 10.01.2023
Zanny @ 21.04.2023 13:38
Jautājums, kas ir vidējā un kas ir extra? Man jau tomēr liekas, ka tomēr vairāk saistīts ar izskatu. Skaistai sekretārei ar gariem matiem, trenētu augumu, jauneklīgu izskatu noteikti būs priekšroka par ne visai izskatīgo direktori ar 3000eur algu, bet ar lieko svaru.

Nezinu nevienu sievieti vai vīrieti, kas sevi uzskata par vidēju, parasti katrs kaut kādā mērā ieliek sevi “virs vidējā”, vai tas būtu izskata, gudrības, rakstura, finansiālā vai jebkādā citā ziņā, neviens nedomā - kopumā esmu vidējs. Līdz ar to, arī otru pusi meklē “virs vidējā”, lai gan varbūt paši patiesībā ir krietni zem. Ok, ir otra kategorija, kas sevi noliek zemāk par zāli, bet tie parasti vispār neko nemeklē, kaut vai šie paši inceļi.
Man liekas ka Latvijas vīriešu problēma ir raksturs. Tik daudzi kolēģi vai paziņas ir ar debīliem, vārda tiešā nozīmē, uzskatiem ka es nebrīnos kāpēc viņiem nav draudzeņu. Paši pelna normāli bet kad atver muti tā ārā nāk nekas.

Vot šis laikam ir abos virzienos, cik nav bijis, kad liekas pēc skata skaista, jauka sieviete, bet tiklīdz atver muti, tad zeme atveries…
21.04.2023 13:53 |

Reitings 752

Atkarībā, ko tu gribi. Uz īsiem sakariem tendētiem vīriešiem izskats ir pāri visam. Uz ilgtermiņa attiecībām tendētie vairāk skatās uz raksturu. Bet liekais svars noteikti nepalīdzēs.
21.04.2023 13:56 |

Reitings 2977
Vīriešiem 99% gadijumos sievietes finanses ir pilnīgi nesvarīgas. Neviens normāls vīrietis necentīsies gūt kaut kādu materiālu labumu no sievietes.
Tas drīzāk atgrūž ja sieviete pelna vairāk, vīrieša ego grūti to pieņemt.
Atbildot uz jautājumu, sekretārei noteikti būs priekšroka :)
21.04.2023 20:18 |

Reitings 2134
Aldis15 @ 21.04.2023 20:18
Vīriešiem 99% gadijumos sievietes finanses ir pilnīgi nesvarīgas. Neviens normāls vīrietis necentīsies gūt kaut kādu materiālu labumu no sievietes.
Tas drīzāk atgrūž ja sieviete pelna vairāk, vīrieša ego grūti to pieņemt.
Atbildot uz jautājumu, sekretārei noteikti būs priekšroka :)

Nu labi, sievietei svarīgas vīrieša finansiālais stāvoklis, vīrietim lai sieviete būtu laba saimniece. Kas tur slikts?
21.04.2023 20:38 |

Reitings 2977
.Eksperte. @ 21.04.2023 20:38

Nu labi, sievietei svarīgas vīrieša finansiālais stāvoklis, vīrietim lai sieviete būtu laba saimniece. Kas tur slikts?

Izskatīga, bet sūdīga saimniece, viduvēja kroksene, bet laba saimniece. Vairumā gadijumu priekšroka būs pirmajai.
Izskats pāri visam.
Nekā slikta tur nav, tādi ir spēles noteikumi.
21.04.2023 20:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits