GhostGG @ 20.04.2023 12:31
Man jau liekas, ka sievietēm un vīriešiem tas nav viens un tas. Atsķirība ir tāda, ka vīrieša kārtas pārstāviji, kuri ir inceli, tie seksu vispār nevar dabūt. Savukārt, sievietes, kuras būtu pieskaitāmas pie "femcel", tās seksu var dabūt (pat šad tad no top vīriešiem), drīzāk viņas nevar dabūt attiecības no tiem vīriešiem, no kuriem viņas ir iedomājušās, ka ir pelnījušas. Tas laikam būtu precīzākais apzīmējums.
Kas ir top vīrieši? 😀
Kā viņus atpazīt pēc bildes iepazīšanās portālā?
GhostGG @ 20.04.2023 12:31
Man jau liekas, ka sievietēm un vīriešiem tas nav viens un tas. Atsķirība ir tāda, ka vīrieša kārtas pārstāviji, kuri ir inceli, tie seksu vispār nevar dabūt. Savukārt, sievietes, kuras būtu pieskaitāmas pie "femcel", tās seksu var dabūt (pat šad tad no top vīriešiem), drīzāk viņas nevar dabūt attiecības no tiem vīriešiem, no kuriem viņas ir iedomājušās, ka ir pelnījušas. Tas laikam būtu precīzākais apzīmējums.
GhostGG @ 20.04.2023 12:44
Nu parasti jau tie ir tādi, kuri ļoti labi izskatās, ļoti labi pelna un "check all boxes", kad sievietēm prasa apraktīt, kādu vīrieti viņas sev gribētu. Lielākai daļai sieviešu šis tips ir viens un tas pats, ar atsevišķiem izņēmumiem un niansēm.
akul12 @ 20.04.2023 12:39
Kas ir top vīrieši? ?
Kā viņus atpazīt pēc bildes iepazīšanās portālā?
Tinderī vai tad tādi arī ir? 😅😅😅
"Check all boxes" nevienam nekad neesmu varējusi ielikt
GhostGG @ 20.04.2023 13:00
Es neesmu redzējis vīrieša profilus kādi sēž tinderī, bet es pieņemu, ka tādi ir. Bet parasti šie vīrieši tur attiecības nemeklē, ar retiem izņēmumiem. Tas scenārijs kā tas notiek ir pilnīgi viens un tas pats visur, es pat brīnos, ka lielākā daļa to nemaz nezin.
kāds scenārijs?
GhostGG @ 20.04.2023 13:00
Es neesmu redzējis vīrieša profilus kādi sēž tinderī, bet es pieņemu, ka tādi ir. Bet parasti šie vīrieši tur attiecības nemeklē, ar retiem izņēmumiem. Tas scenārijs kā tas notiek ir pilnīgi viens un tas pats visur, es pat brīnos, ka lielākā daļa to nemaz nezin.
Tur arī sākas problēma - ka vīrietis un sieviete tinderī nemeklē vienu un to pašu.
Žubele @ 20.04.2023 13:21Tinderī daudz cukurpapucīšu, ja kādai vajag. Naudas kā spaļu, neko pretī neprasa.
Žubele @ 20.04.2023 13:21Tinderī daudz cukurpapucīšu, ja kādai vajag. Naudas kā spaļu, neko pretī neprasa.
Lula @ 20.04.2023 13:24
Aha, manās Facebook vēstulēs arī, vedīs uz Dubaiju, pirks Gucci un pretī prasa tikai vēstuļu draudzību
Nu redzi nu, bet tās nav plikbildes tomēr. Kāpēc gan nesarakstīties ar 89. g. vecu opi?Lula @ 20.04.2023 13:24
Aha, manās Facebook vēstulēs arī, vedīs uz Dubaiju, pirks Gucci un pretī prasa tikai vēstuļu draudzību
Gadus vairs nevienu neinteresē, Amerikā pelna naudu pat ieliekot pēdas internetā.mazaaduuda @ 20.04.2023 13:25
Es laikam vairs nekotējos cukurmeitiņas statusam ???
Bet arī negribētu tāda būt, pat ja man būtu tie gadi un izskats, kad varēja būt.
Žubele @ 20.04.2023 13:26Nu redzi nu, bet tās nav plikbildes tomēr. Kāpēc gan nesarakstīties ar 89. g. vecu opi?