YaeMiko @ 19.04.2023 16:52Protams, Latvijā tādi ir. Reddit forumā pat. Šeit arī bija lietotājs RedPill un BluePill , kurš varbūt tagad ir Aldis15, tikai pamainījis uzskatus.
Video, tāds kā priekš boomeriem. Ieliek random tiktok, random pāris sekunžu video no spēlēm, kaut kādus hacking kadrus un uzreiz ir tas "shocking" efekts .
Incel man vienmēr likušies interesanti ar to ka viņi paši kultivē incel uzskatus- saka ka paši ir neglīti, nav naudas, bet tai pat laikā negrib mainīties un pie visa vaino chads and stacy. Un ja kāds no incel forumiem ieliek to ka ir mainījies atradis draudzeni, mainījis uzskatus tad apsmej viņu, sauc par normie. Tad es nesaprotu ko viņi grib?Tik ārā no tā incel stāvokļa vai nē?
Nu jā un naid pret sievietēm kā tādām ir kaut kas no citas pasaules.
Varbūt daudzām gaming community ir svešs bet tur bieži nākas saskarties ar šādiem incel vīriešiem. Pat vairs neeju voice chat vai ja kāds prasa tad saku ka esmu mazs puika nevis sieviete, jo zinu kādus aizvainojumus saņemšu atzīstot ka esmu sieviete.
MartaElza @ 19.04.2023 22:44Vienkāršiem vārdiem var paskaidrot kas ir inceli?
Nepareizs priekšstats radies.Lula @ 19.04.2023 22:01
Domāju, ka paši negrib tikt vaļā no tā statusa, ir pārāk ērti necensties uzlabot savu dzīvi un visā vainot citus.
Aldis nav blackpill, esmu diezgan pārliecināta.
GhostGG @ 20.04.2023 00:53Sen jau vajadzēja legalizēt prostitūciju, daudzas šo incel problēmas atrisinātu. Bet to, protams, nekad nedarīs un ne jau ētisku iemeslu dēļ, bet gan politisku un ekonomisku iemeslu dēļ.
.Eksperte. @ 20.04.2023 07:07Cilvēkiem tiešām ir laika par šo domāt?
GhostGG @ 20.04.2023 00:53Sen jau vajadzēja legalizēt prostitūciju, daudzas šo incel problēmas atrisinātu. Bet to, protams, nekad nedarīs un ne jau ētisku iemeslu dēļ, bet gan politisku un ekonomisku iemeslu dēļ.
Prostitūcija ir legāla, vismaz LV, nelegāli ir bordeļi un sutenerisms. Nevajag rakstīt muļķības.
https://likumi.lv/ta/id/169772-prostitucijas-ierobezosanas-noteikumi
MartaElza @ 20.04.2023 10:29Šī ir tikai vīriešu problēma?
Jā Incelus var salīdzināt ar resnām/nesimpātiskām meitenēm kurām ir pārāk augstas ekspektācijas.akul12 @ 20.04.2023 12:24
Nē tā nav tikai vīriešu problēma ir arī femcel, sievietes inceli. Vienīgi šī grupa bieži slēpjas zem feministu karoga.
Nē tā nav tikai vīriešu problēma ir arī femcel, sievietes inceli. Vienīgi šī grupa bieži slēpjas zem feministu karoga.
Trojas zirgs @ 20.04.2023 11:40
Prostitūcija ir legāla, vismaz LV, nelegāli ir bordeļi un sutenerisms. Nevajag rakstīt muļķības.
https://likumi.lv/ta/id/169772-prostitucijas-ierobezosanas-noteikumi
MartaElza @ 20.04.2023 10:29Šī ir tikai vīriešu problēma?
100% precīziGhostGG @ 20.04.2023 12:31
Man jau liekas, ka sievietēm un vīriešiem tas nav viens un tas. Atsķirība ir tāda, ka vīrieša kārtas pārstāviji, kuri ir inceli, tie seksu vispār nevar dabūt. Savukārt, sievietes, kuras būtu pieskaitāmas pie "femcel", tās seksu var dabūt (pat šad tad no top vīriešiem), drīzāk viņas nevar dabūt attiecības no tiem vīriešiem, no kuriem viņas ir iedomājušās, ka ir pelnījušas. Tas laikam būtu precīzākais apzīmējums.