IceCream @ 13.04.2023 12:58Savos gados katru vasaru pavadīju ravējot un kaplējot, gan savos laukos, gan arī par samaksu. Nav man nekādu atmiņu, ka šausmas, šausmas.
Malku krāmēju un sienu vācu. Ogas lasīju.
Puņķutapu paaudze.
Es kā privātais, sorry, neņemtu nevienu pusaudzi. Vaibstās, gorās, bakstās telefonos. Man drīzāk traucēja tāda palīdzība. Turklāt vēl ne pusaudze, bet jau pilngadīga praktikante. Angļu valodu zinot labi. Mhmm. Gribēju izlabot kļūdas, beigās sapratu, ka vienkāršāk visu uzrakstīt vēlreiz pašai.
Autore izklausās pēc pūkdupšu māmuļas.
IceCream @ 13.04.2023 12:58Savos gados katru vasaru pavadīju ravējot un kaplējot, gan savos laukos, gan arī par samaksu. Nav man nekādu atmiņu, ka šausmas, šausmas.
Malku krāmēju un sienu vācu. Ogas lasīju.
Puņķutapu paaudze.
Es kā privātais, sorry, neņemtu nevienu pusaudzi. Vaibstās, gorās, bakstās telefonos. Man drīzāk traucēja tāda palīdzība. Turklāt vēl ne pusaudze, bet jau pilngadīga praktikante. Angļu valodu zinot labi. Mhmm. Gribēju izlabot kļūdas, beigās sapratu, ka vienkāršāk visu uzrakstīt vēlreiz pašai.
Autore izklausās pēc pūkdupšu māmuļas.
Saule8899 @ 13.04.2023 13:13
Atvainojos, bet kāds sakrs? Es vienkāršu rūpējos par savas meitas veselību lai tā netiktu apdraudēta...
Kapēc man viņa būtu jādzen strādāt tādus darbus no kā viņa varētu ciest?
Un ja kaut kas notiks? Kas būs atbildigs protam vecāki, un ja nedod dievs kas notiek tu busi vainigs pie ta... es netaisos risket un sūtīt bērnu kā tāda katorgā... ja viņam tas nepatīk viņam nebūs vēlmes vispār strādāt.... nav runa par telfonu lietošanu darba laika bet par veselības pasargāšanu!
Lula @ 13.04.2023 13:18
Ne jau lauku darbi ir katorga, kur kaut kas notiks. Laikam bijusi viena slikta pieredze, bet nav tas viss tik traki. Vai kafejnīcā un noliktavā būtu vieglāk? Visu dienu uz kājām.
Pilngadībā un darba tirgū arī neviens galviņu neglaudīs.
TimeToDream @ 13.04.2023 13:25No ravēšanas neviens nav nomiris. Nav mums vasarā +40 grādi katru dienu, maksimums dažas dienas +30. Sajūta, ka te meitu sūta uz mežu malku kraut plikām rokām.
Lai meita apjautājas veikalos, parasti vasarā pārtikas veikalos paņem jauniešus strādāt. Jā, gan jau nāksies pastaipīt kastes, izlikt plauktus. Vēl ir laiks, var apjautāties daudz kur personīgi.
meita tev ir vai māsa? 😀Saule8899 @ 13.04.2023 11:23
Jēkabpilī. Ar tiem officālajiem pieteikšanās darbiem ir bēdīgi. Vienu gadu bija drausmīgi, ka tik iebāzt tos nabaga bērnus kaut kur strādāt. Ārā 28+ grādi bērniem liek ravēt kartumā puķes, bērni guļ uz betoniem, jo nevar glābties no kartuma.
Gribās lai labāk meita tiek pie kāda privāti, bet varbūt ir pieredze kur var tikt... Jo mūsu pašvaldība tos darbiņus nožēlojamus dod. Jā, protams, daudzi teiks vel viduskola nav pabeigta ko tu vēl gribi, bet nu negribu lai mana meita guļ ar saulesdūrienu slimnīcā...
gribuiemestkapeiku @ 13.04.2023 14:01Nu te mammīte meklē savam bērniņam labi apmaksātu darbu,bet galvenais,lai nav nekas jādara un nav karsti vasarā. No citiem darbiem fiziski cietīs?
Annija35 @ 13.04.2023 14:33Katrs var meklēt sev piemērotāko darbu un apstākļus un nav jāstrādā tur,kur ir neatbilstoši apstākļi.
Autorei ir konkrēti vēlme,kur nevēlas strādāt un tas ir pilnīgi normāli,katrs taču var izvērtēt kādus darbus darīt,kādus nē.
Nesapratu,kāpēc uzreiz tiek gāztas negācijas virsū.
Saule8899 @ 13.04.2023 13:28
Ziniet mēdz būt darbavietas kur pret tevi izturas ar cieņu, nav runa par profesionālo darbu bet tīri cilvēcīgo...
Cik ziņās ir dzirdēts, par saules dūriena sekām, karstuma dūrieniem...
Ja pastāv arī citas iespējas kāpēc man bērns jādzen tieši tur?
Telpās darbs vasaras laikā ir vieglāks, es vienkārši neizskatu piedāvājumu, iet strādāt parkos, ielās utt.
Ja ir tādas māmiņas kas ar drošu sirdi to laiž darīt, lai tā dara, atbildība ir uz katra saviem pleciem...
Un vēlreiz atgādinu "manos laikos", "tajos laikos" mūsdienā tas vairs nestrādā!
Lula @ 13.04.2023 14:29
Pēc citām diskusijām spriežot, nevar saprast, vai tiešām vispār meita eksistē :D