Es tev arī ieteiktu paņemt no sākuma ilgāku atvaļinājumu, kura laikā aizbrauc uz Latviju un padzīvojies tur, lai saprastu vai tiešām gribi atgriezties Latvijā. Un ieteiktu nedarīt to, kad tiek svinēti kādi svētki, kā piem. Jāņos, kad visiem ir brīvdienas, visi ballējas un ārā ir labs laiks, bet parastā darba nedēļā. Jo, ja sociālā dzīve ir tas, kas tev pietrūkst, tad aizbraucot uz Latviju svētku laikā, protams tu atradīsi ielāpu iztrūkstošajai sociālai dzīvei ārzemēs, jo visiem būs priekš tevīm laiks un būs tās kopā sanākšanas. Parastā darba nedēļā labāk sapratīsi, kā šajā laikā ir mainījusies sociālā dzīve tavam Latvijas draugu lokam un iespējams atklāsies tas, ka arī taviem draugiem, kļūstot vecākiem un veidojot ģimenes, vairs nav tik daudz laika, lai sanāktu kopā, kā vecajos labajos laikos. Tie ir arī mani personīgie novērojumi, es arī mid-twenties daudz tusējos ar saviem Latvijas draugiem, bija regulāras kopā sanākšanas, teātri, ballītes, viss kā pienākas, tad es pārvācos uz ārzemēm un pagāja vairāki gadi, kuru laikā visi kļuvām vecāki, uzradās ģimenes dzīves, kāpšanas pa karjeras kāpnēm utt un pat tā draugu daļa, kas palika Latvijā, vairs nesanāk kopā tik bieži, kā tas bija mid-twenties. Tā, kā ja tava vecā sociālā dzīve ir tas pēc kā tu ilgojies Latvijā, tad nav garantijas, ka atgriežoties Latvijā, viss būs tāpat kā iepriekš.