dzīvoju viens ar mammu tikaiblackbred @ 05.04.2023 13:35Labāk vispirms paprasi tētim atļauju.
blackbred @ 05.04.2023 13:35Labāk vispirms paprasi tētim atļauju.
dzīvoju viens ar mammu tikai
bet bail mammai ko tādu prasīt, nezinu kā reaģēs...bet vēlos tas sieviešu lietās pamēģinātTuunEs @ 05.04.2023 13:41
Nu tad skaidrs kāpēc ir interese par sieviešu lietām.
Matisss @ 05.04.2023 13:46bet bail mammai ko tādu prasīt, nezinu kā reaģēs...bet vēlos tas sieviešu lietās pamēģināt
baida kādā būs reakcijas ja mammai jautašu : iedod pamēģināt man savu krūšturi vai kādas biksītes,jā man derēs:) no tā man ir bail... kādu vienu paketi jau varu "nospert "pamēģinātTuunEs @ 05.04.2023 13:47
Kāpēc bail? Tad tomēr liekas, ka dari kaut ko nepareizi?
Matisss @ 05.04.2023 13:52baida kādā būs reakcijas ja mammai jautašu : iedod pamēģināt man savu krūšturi vai kādas biksītes,jā man derēs:) no tā man ir bail... kādu vienu paketi jau varu "nospert "pamēģināt
Kāpēc bojāt mātei veselību un izraisīt liekus pārdzīvojumus, ka vienīgais lolojums ir ar novirzēm? Pamēģināt jau arī var pa kluso, pirms mamma pārnāk mājās un dabū sirdstrieku. Tikai pirms tam ieej dušā un kārtīgi izberz sev putraimu gaņģi, lai neko lieki nepiesmērētu, arī paketēm var šad tad nosmērēties garām, varbūt drošības pēc ieliec arī tamponu. Krūšturī katrā bļodiņā vari ielikt pa apelsīnam (var būt arī atšķirīgu izmēru), būs tev prīmā female experience.Matisss @ 05.04.2023 13:52baida kādā būs reakcijas ja mammai jautašu : iedod pamēģināt man savu krūšturi vai kādas biksītes,jā man derēs:) no tā man ir bail... kādu vienu paketi jau varu "nospert "pamēģināt
varētu mēģināt uzmerīt kad mamma ir prom bet domāju ka mamma pamanīs kā kāda pakete ir pazudušas:( un tad būs daudz jautājumi..blackbred @ 05.04.2023 14:07Kāpēc bojāt mātei veselību un izraisīt liekus pārdzīvojumus, ka vienīgais lolojums ir ar novirzēm? Pamēģināt jau arī var pa kluso, pirms mamma pārnāk mājās un dabū sirdstrieku. Tikai pirms tam ieej dušā un kārtīgi izberz sev putraimu gaņģi, lai neko lieki nepiesmērētu, arī paketēm var šad tad nosmērēties garām, varbūt drošības pēc ieliec arī tamponu. Krūšturī katrā bļodiņā vari ielikt pa apelsīnam (var būt arī atšķirīgu izmēru), būs tev prīmā female experience.
nu tā jau mamma ir ļoti saprotoša un atbalsta mani...bez nezinu kā reaģēs uz ko tādu...Tigeriene @ 05.04.2023 15:18Nu teorētiski un praktiski jau nekas traks nevar notikt, ja gribas ko tādu pamēģināt. Es domāju, ka tu jau zini apmēram kāda mamma tev ir - konservatīva vai liberāla. Ja konservatīva, tad labāk neprasīt. Cik tev gadu? Domāju, ka ja viņa pret šīm lietām attiecas ļauni, tad pats mēģini kaut kā dabūt.
tiņu vecums ir garām,bet tā viss sākās kad man bija 12 vai 13 gadi tā interese par sieviešu lietām.,.un tad pēc kāda laika pārgāja...bet tagad atkal ir paradījusies..nu pa svārkiem nezinu...vai tad pie viņiem nav jāvelk klāt stringi? Zinu ka nebūtu labi rakņāties mammas apakšveļas atvilknēm vai pakešu atvilknē...YaeMiko @ 05.04.2023 16:00Jā jautājums cik tev ir gadu? Laikam jau gana daudz lai atrastu forumu un uztaisītu tēmu. Tad ieteiktu nepārkāpt mammas privātumu un nelīst viņas skapī vai higiēnas lietās, bez atlaujas. Ja mamma ir saprotoša tad sākumā pajautā vai nevar uzmērīt viņas svārkus lai sajustu kā tas ir. Sakrāj no kabatas naudas un kaut vai uz humpalām aizej nopērc sieviešu drēbes un ja tik ļoti gribas ar paketes lētākas maxima favorite nemaksāt daudz. Nav problēmu eksperimentēt ar dzimuma identitāti vai izskatu, ja apkārt ir saprotoši cilvēki un nesāc ņemt mantas bez atļaujas. Vai ja tas nepāraug kāda nekontrolētā tieksmē.
😂😂😂 šis ir dienas joks, nevaru😂😂😂Matisss @ 05.04.2023 16:26tiņu vecums ir garām,bet tā viss sākās kad man bija 12 vai 13 gadi tā interese par sieviešu lietām.,.un tad pēc kāda laika pārgāja...bet tagad atkal ir paradījusies..nu pa svārkiem nezinu...vai tad pie viņiem nav jāvelk klāt stringi? Zinu ka nebūtu labi rakņāties mammas apakšveļas atvilknēm vai pakešu atvilknē...