Sarma1986 @ 01.04.2023 10:02Varbūt linku uz policiju aizsūtīt vai uzreiz uz iekšējo drošības biroju, kas uzrauga policiju. Lai meklē to trako pēc IP, glābj no pašnāvības un ñem iesniegumu par sekošanu. Cālī kaut kad vienu trako glāba, menti reāli ieradās.
No antibiotiku overdozas caureja un vemšana nevis reinkarnācija ???
Baigā jau nu mafiozo vai naudas atmazgātāja, kuru tagad pat zemeñu laukos meklēs ??? Tas cilvēkam parastajam nemaz nav izdarāms, ja vien pati visus publiski neinformē, kuras valsts zemeñu laukā/fabrikā esi ???
Vivian10 @ 01.04.2023 01:53Kādēļ Tu domā, ka policija Tev nepalīdzēs?
TasPatsES @ 01.04.2023 10:23
Lai slepkavību noslēptu vajag policijas ielikteņus. Es pat zinu 1 ielikteni. Man ir bail. Bail ka ar mani izrēkināsies.
Tāpat, bijis ir tas, kā būšanu var pierādīt.Man nav savākti pierādījumi pret viņu.
Ja būtu, laikam, neskatoties uz bailēm, mēgiņātu iesēdināt viņu elektriskajā krēslā (viņš ne tikai LV ar kriminālām lietām nodarbojas).
LuckyStrike @ 01.04.2023 10:45Te taču darbs psihiatram,ko jūs vēl komentējat.Jācer,ka savā halucināciju lēkmē nenodarīs kādam pāri.
YaeMiko @ 01.04.2023 07:45Ja izdzertu ļoti daudz antibiotikas tad nevis sirds tev sistos, bet būtu nenormālā caureja...
Ož pēc troļļa.
TimeToDream @ 01.04.2023 13:00
Vai nu trollis, vai arī ļoti izklausās pēc šizofrēnijas lēkmes. Rodas neomulīga sajūta, lasot tēmas.
Lula @ 01.04.2023 10:36
Ko tu tādu izdarīji, lai ar tevi gribētu izrēķināties?
TasPatsES @ 01.04.2023 14:20
Es zinu ko viņš ir ikukuļojis un ko nogalinājis!
Par to pat varētu uztaisīt citu diskusiju. Kaut kādām paradīzēm un ellēm ticēt ir baigi naivi.
GhostGG @ 01.04.2023 14:35
Kāpēc naivi? Tev ir pierādījumi, ka tādas lietas nepastāv? protams, ka nav. Tāpat kā man nav pierādījumi, ka tādas lietas pastāv. Tas jau paliek katra paša individuālā ziņa, kam ticēt un kam nē. Truklāt, kas to lai zin, var jau būt, ka tas ir bez iemesla un tīra nekaitīga sagadīšanās, kāpēc, piemēram, šī gada grammy balvas šovs un daudzas citas uztāšanās bija, tādas kādas viņas bija. Kas to lai zin, varbūt mes kaut ko nezinām un līdz galam nesaprotam. ;)
TasPatsES @ 01.04.2023 00:53
Tas pats es mani vajā. Tas ir viņš. Un viņš ir slekava. Nejauši to uzzināju/sapratu. Daudzi zin daudz vairāk un klusē par slepkavību. Man ir bail. Viņš ir uzpircis lietvedes universitātē un mani ietekmē. Man ir bail iet uz policiju. Man neviens neticēs un ar mani izrēķināsies. Izrēķināsies ar manu ģimeni vai vispār mani nogalinās. Ir ielikteņi policijā. 1 zinu. Man ir bail un cīnīties nevaru. Tāpēc šodien mēģināju atņemt sev dzīvību.
Tev ir kāds blakus šobrīd?TasPatsES @ 01.04.2023 16:20
Drīz nebūšu. Īpaši ja turpināšu atkāt noslēpumus.
Es sapratu kad stāsti par to kā 90. sākumā bērns mira sāka atšķirties un tad kad viņš man atklājā '' kā'' viņu mājās visu laiku daudzīja. Vienkārši pateica kaut ko tādu, kā ''ja dauzītu ar pagali pa muguru, tad izlasītu pa nakti.'' Runa bija par vairakā 530-550 lpp mazas drukas grāmatām angļu valodā kuras katras izlasīšanai vaja 4 dienas pat ja spēj noturēt tepmu 4-5 minūtes lappusei.
Mani laikam aŗī drīz nogalinās.
Nekas esmu gatav mirt.
Mana dzīve jau ir tiktāl izpostīta un man vienkārši tik tālu nav spēku ka esmu ar mieru mirt, lai tikai tas nelietis nonāk cietumā.
Tev ļoti vajag profesionālu ārsta palīdzību.TasPatsES @ 01.04.2023 16:20
Drīz nebūšu. Īpaši ja turpināšu atkāt noslēpumus.
Es sapratu kad stāsti par to kā 90. sākumā bērns mira sāka atšķirties un tad kad viņš man atklājā '' kā'' viņu mājās visu laiku daudzīja. Vienkārši pateica kaut ko tādu, kā ''ja dauzītu ar pagali pa muguru, tad izlasītu pa nakti.'' Runa bija par vairakā 530-550 lpp mazas drukas grāmatām angļu valodā kuras katras izlasīšanai vaja 4 dienas pat ja spēj noturēt tepmu 4-5 minūtes lappusei.
Mani laikam aŗī drīz nogalinās.
Nekas esmu gatav mirt.
Mana dzīve jau ir tiktāl izpostīta un man vienkārši tik tālu nav spēku ka esmu ar mieru mirt, lai tikai tas nelietis nonāk cietumā.
TasPatsES @ 01.04.2023 10:19
Tas pats es, tas esi tu? Tev pieder arī šis portāls?
Tie bija draudi izrēķināties ''nesmalkā formā''.
Lūdzu aturies no tālākas draudu izteikšanas, tas tiešām dod pretējo efektu.
Lūdzu beidz pūt kapeoku pisējs un saviem ''darbiem'' izmanto nevis diletantus (kas Latvijā vairumā), bet kvalitatīkus ārpakalpojumus!