Tutta @ 30.03.2023 20:44Kāpēc tik grūti pārdzīvot šķiršanos, pat ja sākumā likās, ka nekas tur nesanāks? Bijām pārāk atšķirīgi, taču bijām arī saraduši viens ar otru, tikāmies gandrīz gadu. Vēl pirms pāris nedēļām ierosināja, ka mēs varētu dzīvot kopā. Bet svētdien pateica, ka ar mani kopīgu nākotni neredz, nekas tur nesanāks. Tik pēkšņi un negaidīti.
Pārsvarā vienmēr pamet mani, nevis es. Tātad kaut kas nav kārtībā ar mani. Lai gan ļoti centos, nedarīju tās kļūdas, ko iepriekšējās attiecībās, bet atkal nekā.
Nav prieka arī par pavasari, atkal būšu viena, staigāju noraudājusies, darbā nevaru koncentrēties. Laikam tiešām jāsamierinās, ka esmu pārāk nevērtīga, neglīta, neinteresanta. Jāiegādājas kaķis un jādzīvo ar tādu domu, ka visiem nav lemts. Mana mazā māsa precēsies jau otro reizi, pielūdzēju jūra. Es jūtos kā lūzere savos 32. Atkal kaut ko meklēt Tinderī, iet uz bezjēdzīgiem randiņiem? Priekš kam, lai atkal viltos?
Atvainojos par tādu negatīvismu, bet nu kāpēc dažiem nav lemtas labas, noturīgas attiecības?
Iegūstu otru maģistru, ir draugi kopš skolas laikiem, bet tā vientulības sajūta ir smacējoša, to nevar aizvietot kārtējais diploms vai it kā jautrs laivu brauciens.mazaaduuda @ 30.03.2023 21:06
Kā es tevi saprotu.
Brīžiem tiešām šķiet, vai tas ir par daudz prasīts - mīlošas, harmoniskas, uz abu pušu izaugsmi vērstas attiecības? Es neesmu ne stulba, ne neglīta, bet sakarīgi vīrieši nezin kāpēc mani neredz.. Un tie, kas redz, tie grib tikai papriecāties, bet neko nopietnu..
Vienīgais ko varu teikt - jāaizpilda laiks ar sevis pilnveidošanu,savām interesēm, lai nebūtu tā vientulības sajūta.
Tutta @ 30.03.2023 21:12Iegūstu otru maģistru, ir draugi kopš skolas laikiem, bet tā vientulības sajūta ir smacējoša, to nevar aizvietot kārtējais diploms vai it kā jautrs laivu brauciens.
Tutta @ 30.03.2023 21:09Tā varētu būt, ar tām interesēm. Jo man kopumā to ir diezgan daudz, bet ar viņu nesaskanēja. Arī ar citiem ne īpaši. Esmu vēstures učene ne tikai pēc profesijas, bet arī pēc būtības. Bet cilvēki to uzskata par lielu garlaicību.
Es vakarā gribu mierīgi ieritināties otram azotē un skatīties stulbu romantisko kino, pļāpājot niekus. Vai izbraukt ar riteni. Bet tas nav interesanti.
Tutta @ 30.03.2023 21:09Tā varētu būt, ar tām interesēm. Jo man kopumā to ir diezgan daudz, bet ar viņu nesaskanēja. Arī ar citiem ne īpaši. Esmu vēstures učene ne tikai pēc profesijas, bet arī pēc būtības. Bet cilvēki to uzskata par lielu garlaicību.
Es vakarā gribu mierīgi ieritināties otram azotē un skatīties stulbu romantisko kino, pļāpājot niekus. Vai izbraukt ar riteni. Bet tas nav interesanti.
Ja Tev šķiet ka Tev nav standarta seja, tad sporto piestrādā pie sava auguma, ja tas Tev liks justies labāk.
TuunEs @ 31.03.2023 10:50Meitene mīļā, ilgstošām attiecībām ir vajadzīgas SMADZENES!
Nez kāpēc ir tik daudz garmatainu ar uzkačatām lūpām skaistuļu tikai viņas kārtējo reizi paliek vienas. Visi kas nāk tikai papurina uz pāris mēnešiem un ir prom, jo tur galvā nekā nav ir tikai izskats. Jā pielūdzēju jūra, bet kāda jēga no viņiem?
Un Tava māsa neizklausās arī pēc baigā piemēra, ja jau precās OTRO reizi. Tātad viņai tur arī kaut kas nav līdz galam.
Sāc reāli strādāt ar savu pašapziņu, sieviete kas zina ko viņa vēlas no dzīves, ir gudra, erudīta, zina ko pateikt un kā sevi pasniegt, apzinās savu seksualitāti, no tādas vīrietis neaizies projām.
Ja Tev šķiet ka Tev nav standarta seja, tad sporto piestrādā pie sava auguma, ja tas Tev liks justies labāk. Jo pat arī tādas kurām nav tas seksīgākais augums tiek precētas.
Tākā viss ir Tavā galvā.