Sveikas!
Kopā ar mīļoto vīrieti vienmēr esam bijuši veselīga uztura un dzīvesveida piekritēji. Tāpat arī regulāri lietojam vitamīnus. Tieši šobrīd izejam zivju eļļas tūri. Mūsu izvēle ir OMG750 EXTREME eļļa, kura, manuprāt, ir labākā no aptiekās pieejamajām.
Mīļotais izmanto dubultdevu, jo uzskata, ka tas redzami vairo viņa libido. Kopumā esam ļoti apmierināti, ir acīmredzami stiprāks un pret dažādiem vīrusiem noturīgāks organisms, augstākas darbaspējas, labāks miegs, mīļotajam ļoti pieaugusi dzimumaktivitāte.
Taču ir arī atsevišķas problēmas - dažkārt ir sajūta, ka man nedaudz mazinās apetīte, bet mīļotajam ir kāda delikāta blakne - atvelkot priekšādiņu dzimumloceklim, no tā nāk ļoti spēcīga zivju smarža. Viņš pats saka, ka tā smarža līdzinoties vītināta ālanta (sapalu dzimta) smaržai. Man zivis garšo, pārtikā labprāt lietoju, taču godīgi jāsaka, ka seksā labprātāk iztiktu bez pārtikas smaržas. Mīļotais saka, ka smarža, kas viņam tur rodas zivju eļļas lietošanas rezultātā, ir dabiska, un man neesot jāizjūt nekāds diskomforts.
Kāda ir jūsu pieredze šinī ziņā? Vai ir novērots libido pieaugums? Vai mīļotā lepnums atdod zivju eļļu pie priekšādiņas atbīdīšanas?