Dāmas, gan jau daudzām bijusi šeit pieredze darbā online kazino.
Šobrīd prasu vairāk par atalgojumu, nevis attieksme pret darbiniekiem (bet droši piemetiniet arīt to).
Kāda minimālā stundas likme OnAir Entertainment, Evolution, ELT un Winfinity (Lucky Streak un citus maziņos šobrīd neapskatām)?
Kā ir ar agstāk norādītajām likmēm, cik daudziem tās maksā un cik reāli saņemt?
Kāda ir uzņēmuma politika, cik daudz darbinieku, kam maksā ārpus bonusa sistēmas krietni virs minētajām algām? Cik ātri viņi identificē un sāk maksāt augstākas algas ārpus bonusa sistēmām.
Šobrīd esmu izvēles priekšā. Meklēju darbu. Bet vēlos ko jaunu. Ir iespēja atgriezities iepriekšējā darbā online kazino kur masāja par kādiem 40% vairāk nekā pienāktos pēc līmeņiem,performances rādītājiem utt. Bet nesen Zoom intervijā uzzināju cik tad tiek maksāts ''pārējiem''. Citās vietās maksā vairāk ikvienam. Bet tur būšu nulle un neivens man jau no sākta gala nepiedāvās nedz 600 +500 eiro darba uzsākšanas bonusu nedz maksās vairāk nekā ir paradzēts viņu apmaksas grafikos. Vismaz no sākuma. Īsti negribu atbalstīt uzņēmumu kas pārējiem darbiniekiem maksā pēdējos grašus ( un nav tā, ka es būtu saņēmusi adekvātu algu padaŗītajam darbam), bet vismaz sākumā finansiāli tas man būtu izdevīgākais varinats.
Padalieties pieredzē meitenes!
Paldies jau iepriekš.