atkarīgs, ko katrs uzskatas par komfortablu. Kādam arī vienistabas dzīvokis purčikā pa 250 būs normāli, bet kāds dzīvos Rīgas centrā kaut kādos jaunajos dzīvokļos ar terasi un otro stāvu pa 1400.sla @ 17.03.2023 15:49Cik jums maksā dzīve Rīgā, cik cilvèki ģimenē, vai ir bērni? Cik rents/hipotēka, komunālie, elektrība viss kopà mēnesi? Cik pārtikai? Cik viss kopā jums iznāk? Kādai jābūt algai 2023, lai dzīvotu komfortabli?
sla @ 17.03.2023 15:49Cik jums maksā dzīve Rīgā, cik cilvèki ģimenē, vai ir bērni? Cik rents/hipotēka, komunālie, elektrība viss kopà mēnesi? Cik pārtikai? Cik viss kopā jums iznāk? Kādai jābūt algai 2023, lai dzīvotu komfortabli?
Prekš manis komforts ir ap 2k mēnesī, jo dzīvoklis ir mans un maksāju tikai komunālos.
greece @ 17.03.2023 18:53
A kur tu liec visu to naudu? Avokado un kafenēs?
tērēju sev, brīvdienām, atpūtai, vienkārši pirkumiem, kurus vēlos un daļa aiziet uz drošības spilvenu. Tā nav tik liela nauda, lai domātu wow ļoti daudz.greece @ 17.03.2023 18:53
A kur tu liec visu to naudu? Avokado un kafenēs?
debestinaa @ 17.03.2023 19:32tērēju sev, brīvdienām, atpūtai, vienkārši pirkumiem, kurus vēlos un daļa aiziet uz drošības spilvenu. Tā nav tik liela nauda, lai domātu wow ļoti daudz.
Es mierīgi notriektu 2k, jo dārgs hobijs, tur vienalga cik pelni, vienmēr būs par maz :/greece @ 17.03.2023 20:08
Nu man būtu ļoti grūti notriekt 2 štukas mēnesī un turklāt darīt to katru mēnesi. Dzīvoklis pēc tam nav kā tiem hoarderiem? Tiešām interesanti, kur katru mēnesi var likt 2 tūkstošus.
Aldis15 @ 17.03.2023 20:26Es mierīgi notriektu 2k, jo dārgs hobijs, tur vienalga cik pelni, vienmēr būs par maz :/
2k tik tiešām nav daudz, ja gribi dzīvot normālā vietā un braukt ar ne pašu pieticīgāko auto.
debestinaa @ 30.01.2023 10:21piekritīšu? arī manējam lego ir sapņu dāvana?
Tie jaunie lego gan ur diezgan dārgi, lielās kastes tur pie 230 eur maksā
Man atpūta ir braukšana ar auto, tur degvielā vien aiziet... ja gribi regulāri paceļot ar savu mašīnu.greece @ 17.03.2023 20:30
Hobiji ir atšķirīga lieta, tur nav grūti iedomāties cik var notērēt, bet te ir minēts - sev, atpūtai, pirkumiem. Man tiešām interesanti, kur uz tādām lietām var nosist 2000eur katru mēnesi.
Lula @ 17.03.2023 19:05Atceros, ka iepriekš dzīvoji kaut kur ārzemēs? Plāno pārvākties uz Rīgu?
nu es tev nelieku līst manā makā un skaitīt manu naudu😂 tāda bez maz vai skaudība. Varu atļauties katru dienu nestāvēt pie plīts, ēst to, ko vēlos un ģerbties tādās drēbēs kādās vēlos.greece @ 17.03.2023 20:37Atvainojos, pastalkoju citā diskusijā :D
Uz sevi 2 štukas mēnesī ir normāli, bet vecim uzdāvināt kaut ko par 200eur - tas jau ir dārgi :D
Labi, piektienas vakars, iešu prom no šejienes :D
jā un šeit var piekrist. Degvielā aiziet ļoti daudz, lai gan auto nosacīti ekonomisks, bet ja brīvdienās doties garākos izbraucienos, + pāēd pusdienas+ nopērc kaut ko , diezgan summas salecās.Aldis15 @ 17.03.2023 20:47Man atpūta ir braukšana ar auto, tur degvielā vien aiziet... ja gribi regulāri paceļot ar savu mašīnu.
greece @ 17.03.2023 20:08
Nu man būtu ļoti grūti notriekt 2 štukas mēnesī un turklāt darīt to katru mēnesi. Dzīvoklis pēc tam nav kā tiem hoarderiem? Tiešām interesanti, kur katru mēnesi var likt 2 tūkstošus.
nu es tev nelieku līst manā makā un skaitīt manu naudu😂 tāda bez maz vai skaudība. Varu atļauties katru dienu nestāvēt pie plīts, ēst to, ko vēlos un ģerbties tādās drēbēs kādās vēlos.
Man alga ir ap 1800 un nesanāk ne normāli uzkrājumus veidot, ne dzīvot tā, kā gribētos. Tikai tik, cik neknapināties un atļauties ēst un vilkt to, ko gribas.