Nav mums nekāds modelis😀 Visu apspriežam kopā, arī kaut kādu lielāku lietu iegādi apspriežam kopā. Tā kā abi strādājam un mums ir mazi bērni, tad arī ikdienas darbi netiek dalīti, bet uzkopj/gatavo ēst tas, kurš tajā dienā ir mājās jeb strādā no mājām. Finanšu dalīšana.. nezinu, man nav tam ne enerģijas, ne laika ikdienā vēl skaitīt, cik viņš nopelna un iegulda mūsu dzīvē un cik es. Pati maksāju savus rēķinus un viņš savus, bērnu pulciņus reizēm viņš, reizēm es. Protams, ir kaut kādas lietas, kuras viens vai otrs dara/maksā vairāk un neprasa otra viedokli, piemēram, es pērku visai ģimenei apģērbu/apavus, jo vīrs vnk to nemāk un viņam nepatīk. Toties vīrs ikdienā pārsvarā iepērkas pārtikas veikalos. Vīrs arī gādā par mājas apkuri, automašīnām, tehniskām lietām, es par saimniecības un higiēnas precēm. Ir gan bijušas arī reizes, kad es ko piemirstu, tad vīrs var nopirkt to grīdas mazgājamo līdzekli pie reizes. Kaut kā tas viss organiski mums notiek, nav viens vai otrs pārāks vai vienam lielāka ietekme uz kaut kādu gala vārdu. Arī vasarā zāli biežāk pļauju es, jo man vnk to patīk darīt 😀 toties vīrs māk arī drēbes izžaut. Un neviens nejūtas ne galva, ne zem tupeles.