Nu es nezinu. Es teiktu, ka tas ir normāli, ka nav vēlmes vienmēr ar visiem kontaktēties un visu savu dzīvi stāstīt. Es arī tāda esmu. Un citreiz tas pat var kļūt apnicīgi, ja ģimenes locekļi vai draugi zvana regulāri vai pat vairākas reizes dienā, lai dalītos ar savām lietām. Un tajā pašā laikā tu (piemēram) nestāsti īsti neko, jo, pirmkārt, nav ko īsti stāstīt un, otrkārt, nemaz negribi baigi pļāpāt. Un tad cilvēki sāk uzbrukt ar - kas tev noticis pēdējā laikā?
Saprotu.
Man bija tieši tāda tā situācija.
Es sāku sarunas padarīt par sarunām ar kaut kādu jēgu. Pati, ja nebija nekas stāstāms vairs nezvanīju. Vai arī ja man bieži zvanīja, necēlu un drusku vēlāk uzrakstīju whatsappā ''tagad nevaru runāt, kaut kas svarīgs? Raksti te'' tā nu man visi sāka zvanīt daudz retāk. Zvaniet man tad kad ir kaut kas svarīgs.
Kādreiz es arī ar savām labākajām draudzenēm varēju gandrīz vai dienām runāties pa telefonu videozvanos, tagad tomēr pieaugušo dzīve, darbs, jauni draugi, savas lietas. Nav vairs laika pļurkstēt par muļķībām stundām ilgi. Un patiesībā nav man vēlme arī vairs stāstīt par katru mazāko sīkumu.