You can manifest anything girl. I’ve seen it happen
Kas gan te ir nesaprotams? Iet un darīt, lai iegūtu vēlamo. Kāda vēl atbilde te var būt? Taisīt kolāžas un ''manifestēt''? Konkurence nekādā veidā nav veiksmes faktors, bet reāli parāda, kur tu ar savām prasmēm hierarhijā atrodies, un uz ko reālistiski vari cerēt.
tas paliek zemapziņā, kur rezultātā pat neapzināti vari veikt izvēles, par labu tam savam mērķim.
greece @ 09.03.2023 19:28Kas gan te ir nesaprotams? Iet un darīt, lai iegūtu vēlamo. Kāda vēl atbilde te var būt? Taisīt kolāžas un ''manifestēt''? :D Konkurence nekādā veidā nav veiksmes faktors, bet reāli parāda, kur tu ar savām prasmēm hierarhijā atrodies, un uz ko reālistiski vari cerēt.
AllSaints @ 09.03.2023 20:10
Ok, piemēram, man liekas easy kaut ko nopirkt - somu, auto, dzīvokli utt., bet tas nesniedz gandarījumu, jo to ir viegli izdarīt. Bet kā ir ar uzvaru sacensībās - piemēram, rallijs? Ne vienmēr uzvar labākais braucējs, jo kaut kas notiek ar auto saskarsmē ar kaut ko. Ko tad iet un darīt?
AllSaints @ 09.03.2023 20:13Vispār - īsumā tas, ko gribēju pateikt. Es kaut ko vēlos un man tas nedodas rokā - tas nozīmē, ka
a) jācenšas vairāk un stiprāk;
b) jāatmet ar roku, nav domāts man un nemaz nevajag to.
Balsojam par variantu kā jūs rīkojaties!
Kārtēji šarlatāni un snake oil salesmans ir izdomājuši jaunu veidu kā appist tupus cilvēkus. Pievienojuši vārdam "manifestēt" nozīmi un uztaisījuši mārktingu ap to. Tad jau var teikt, ka visi cilvēki, kuri iet uz savu mērķi "manifistē" nemaz nedomājot par to, nemaz nezinot, ko tas vārds nozīmē un daudzi, kuri nemaz nav dzirdējuši par šo vārdu. Tas ir tāpat kā vārdu salikumam "ēst abolus" izdomā jaunu vārdu un nozīmi, uztaisa ap to mārketingu un aiziet. Un tad varētu teikt, ka nevis tu ēd abolus, bet tu dari lietu X
a) jācenšas vairāk un stiprāk;
b) jāatmet ar roku, nav domāts man un nemaz nevajag to.
Žēl, ka latvieši ir tik aprobežoti 😃GhostGG @ 09.03.2023 18:59
Jā, jā. Neaizmirsti vēl aizdedzināt sveces un uzzīmēt pentagrammu ar auna asinīm. ?
GhostGG @ 09.03.2023 18:59
Jā, jā. Neaizmirsti vēl aizdedzināt sveces un uzzīmēt pentagrammu ar auna asinīm. ?
Beverly Hilza @ 09.03.2023 21:07
Derēs auna horoskopā dzimuša cilvēka asinis vai tikai dzīvnieka auna asinis? ??