8.MARTS - MŪSU LIELĀ DIENA

Reitings 554
Reģ: 04.12.2019
Sveikas!
Kā notiek jūsu svinības šajā dienā?
Mums ar Mīļumu šie ir īpaši svētki. Parasti abi ņemam brīvdienu darbā, un tad baudām. Tradīcija ir, ka mums ir nesteidzīgas brokastis gultā ar kafiju, manis īpaši pagatavotu putru un pašas ceptiem kruasāniem. Mīļumam jau iepriekšējā dienā esmu nopirkusi viņa iecienīto brutu, kuru viņš mums abiem ielej.
Pēcpusdienā dosimies uz Akropoli slidot, jo Mīļums ir liels hokeja fans, un šajā īpašajā dienā viņš labprāt izslidojas. Un es varu viņam pievienoties.
Tālāk jau mēs gatavosimies vakaram - es došos iepirkt produktus svētku vakariņām, bet viņš uz Barber Shop. Vienmēr sarūpēju arī kādu pārsteigumu Mīļumam - šoreiz tā būs īpaši veidota ziedu kompozīcija un viņa iemīļotā kraft alus paka.
Kulminācija, protams, ir vakarā - šādā dienā vienmēr cenšos pagatavot ko pavisam īpašu. Šovakar mums būs stirnas ragū ar ceptiem dārzeņiem. Bet īpaši centos desertam - būs saldās itāļu rīsu bumbiņas 'Frittelle di riso'.
Kamēr šo gatavošu, Mīļums sevi lutinās ar dažādiem aliem, bet pie vakariņām gan esmu sarūpējusi franču Louis Jadot Macon-Villages Chardonnay ar īpaši bagātīgu garšas buķeti.
Vakarā parasti noskatāmies kādu filmu vai sporta raidījumu, un tad jau kā parasti šādos gadījumos mielasts un nobaudīto dzērienu spektrs un apjoms gūst virsroku pār mums, ieaijājot saldā naktsmierā.
08.03.2023 12:22 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Cik var atbildēt trollim. 🤦
08.03.2023 23:41 |

Reitings 405
Reģ: 14.01.2020
Kivičs lutina Lieni sieviešu dienā? 😛
09.03.2023 00:58 |

Reitings 2432
Reģ: 31.01.2023
amoreamore @ 08.03.2023 13:16
es vienīgā izjūtu kaut kādu dīvaina veida baudu lasot Laumas tekstus? es saprotu, ka lielākoties viņa raksta mēslu, bet kā...tik skaisti.
...ar baudu un bijību, ka tūlīt sekos anālo izpriecu apraksti. Bet nesekoja. Tāda kā neliela vilšanās, Laumiņ 😁
09.03.2023 09:26 |

10 gadi
Reitings 5450
Reģ: 29.01.2009
Humors un satīra :) Nav jau jādusmojas, ka troļļo.
09.03.2023 10:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits