Kāpēc mainīt kaut ko, ja jūties labi šobrīd?sievietedieviete @ 02.03.2023 14:35Es anonīmi, jo negribu, ka mani "atkož" :D :D :D
vai kāda ir mēģinājusi? Cik saprotu, daudzas ir piedalījušās un šo notievēšanas projektu zinu jau sen, agrāk bija tikai vegānais, bet skatos, ka tagad ir arī veģetārā versija. Kā ir izturēt bez gaļas tik ilgu laiku? Zinu, zinu, ka var palasīt atsauksmes, bet gribu dzirdēt no jums. Varbūt kāda ir veģetāriete, kas var padalīties, kā ir bez gaļas un kāpēc no gaļas atteicāties? Nav tā, ka man būtu baigi grūti, bet laikam 4 nedēļas nav bijušas līdz šim, kad to neēdu....
liekais svars, tāpēc gribas kaut ko mainīt...CallMeAnnika @ 02.03.2023 15:06Kāpēc mainīt kaut ko, ja jūties labi šobrīd?
Ja nejūties, tad iesaku pamēģināt 2 nedēļas vienkārši , bez jebkādiem tievēšanas kursiņiem, pamēģināt neēst gaļu, un skatīties, vai pašsajūta uzlabojas.
Ir daļa, kas nevar bez gaļas, vai nu ļoti garšo vai veselība neļauj neēst, ir tādi, kuri tieši jūtas daudz labāk neēdot gaļu un/vai piena produktus.
Pazīstu vairākus veģetāriešus, kas ir atteikušies ēst gaļu dzīvnieku dēļ, bet pēc tam saka, ka jūtas daudz labāk un vieglāk nekā tad, kad ēda gaļu.
nav tā, ka ļoti prasās, bet dažreiz gribas tiešām ko ļoti sātīgu.mans draugs sporto un gatavo daudz, gaļu katru dienu, tāpēc nevaru iedomāties ikdienu bez gaļas, bet varbūt ir vērts pamēģināt, tiešām...Lula @ 02.03.2023 15:16Tev ir tā, ka ikdienā reāli prasās gaļu?
Es neesmu veģetāriete, par to īpaši nepiedomāju, bet šķiet, ka ēdot garšīgas veģetāras receptes, mierīgi varētu bez gaļas iztikt, pat nepietrūktu nekur.
tam gan es nepiekritīšu, kura gan nevēlas attīrīt savu organismu kaut vai pēc kārtīgas 5dienas ballītes vai Ziemassvētku jampadrača ēšanas 😀Jupiter @ 02.03.2023 15:21Es redzu vārdu "detox", es uzskatu, ka tas ir skams.
sievietedieviete @ 02.03.2023 15:49tam gan es nepiekritīšu, kura gan nevēlas attīrīt savu organismu kaut vai pēc kārtīgas 5dienas ballītes vai Ziemassvētku jampadrača ēšanas ?
Gaļa noteikti nebūs tas, kas ļaus nomest lieko svaru. Tas ir mīts, ka visi vegāni/veģetārieši ir tievi.sievietedieviete @ 02.03.2023 15:48liekais svars, tāpēc gribas kaut ko mainīt...
nav tā, ka ļoti prasās, bet dažreiz gribas tiešām ko ļoti sātīgu.mans draugs sporto un gatavo daudz, gaļu katru dienu, tāpēc nevaru iedomāties ikdienu bez gaļas, bet varbūt ir vērts pamēģināt, tiešām...
nu jā, to es arī esmu dzirdējusi!CallMeAnnika @ 02.03.2023 16:24Gaļa noteikti nebūs tas, kas ļaus nomest lieko svaru. Tas ir mīts, ka visi vegāni/veģetārieši ir tievi.