aphoria @ 28.02.2023 21:09To narcisu jau pameti?
boom95 @ 28.02.2023 17:48Kā jums šķiet, cik svarīga ir seksuālā saderība attiecībās?
Ir cilvēki ar kuriem ir tas klikšķis,bet ir tādi ar kuriem nav dabiski un izveidot arī nav iespējams,lai cik centies.
Bet ja emocionāli ir jūtas,bet piemēram sekss nav labs vai saderīgs,viens otru neizjūt un nesaprot.
Vai tādas attiecības vērts turpināt?
Samierinoties,ka vienkārši nav?
Atvainojos par tiešumu, bet ja man viņa loceklis nepatīk, tad arī "ar laiku" neiepatiksies.Elizabeteputnos @ 22.04.2023 12:51Manuprāt, reti kad saderība ir uzreiz. Katram ir savi knifi, kas patīk, kas uzbudina un paiet laiks kamēr otrs iepazīst tavu ķermeni un saprot, kuras pogas jāspiež, lai sasniegtu rezultátu. Pēc pieredzes, ir bijis ka pirmās reizes kaut kas ne tā, bet tas apsēžamies un izrunājam, kas man tieši patīk, kas viņam patīk un tad go from there. Ja vienīgi ir tā, ka vienam patīk dominēt un otrs ar to nav mierā - nu, tas nekad nemainīsies. Personìgi, dievinu, kad vīrietis uzņemas vadību.
GhostGG @ 22.04.2023 14:16Paturpinot šo, ir vēl tāda lieta kā feromoni, es nezinu vai tā ir taisnība, bet pēc savas pieredzes, varu teikt, ka laikam ir spēlējuši lielu lomo šajā? tas ir - vai partneris tevi uzbudina vai nē.
Stāsts no dzīves - es sen atpakal tikos ar sievieti, viņa bija tiešām ļoti skaista, gan seja gan augums utt, bet problēma bija tāda, ka viņa vispār mani neuzbudināja, un tas nebija saistīts ar to, ka viņa kaut ko nepareizi darīja, bet gan nebija TĀ iekšējā "kņudēšana", tad kad tev blakus ir skaista sieviete. Vienvārdsakot es nevarēju nekādīgi dabūt savu locekli "augšā", vai arī viņš ļoti ātri nolaidās. Es pat toreiz tik ļoti sabijos, ka aizskrēju pie ārsta jo domāju, ka man ir erektilā disfunkcija :D Protams, pēc visiem testiem ar mani viss bija kārtībā un ārsts pateica, ka tas viss ir galvā. Vēlāk pārtraucām kontaktus un satiku citu sievieti ar kuru viss bija kā diena pret nakti. Tā kā es domāju, ka lielu lomu arī spēlē tādas lietas ko pats nemaz nemana.
bet arī faktu kā tādu, ka ar izteiktu skaistu sievieti pievienojas lielais uztraukums, nespēja atslēgt prātu un draudziņš neceļas, bet ar nesmuku var kaut vai visu nakti un visās pozās.
Tādēļ pēc tāda pateiktā sanāk, ka ne tik skaistajām ir aizrojošāka dzimumdzīve