Simpātija.

Reitings 13
Reģ: 26.02.2023
Sveikas.
Esmu tādā interesantā situācijā. Iepaticies kolēģis. Patiesībā jāsaka, ka esam tādā kā draugu statusā, bet šķiet, ka patiesībā viens otram simpatizējam. Tā 100% varu pateikt tikai par sevi. Bet tā muļķīgi. Abi esam aizņemti un šķiet, ka tas kas man viņā patīk ir tas, ko nespēju iegūt no sava drauga un domāju, ka viņam kas līdzīgs, jo savā uzvedībā ir tāds apdomīgs. Zinu, esmu runājusi ar draugu par lietām, kas mani neapmierina attiecībās, bet izmaiņu nav un arī vairs uz tām neceru. Tehniski saliekot lietas kopā būtu jāšķiras, bet ir pieradums un stabilitāte, ko es neatrastu citās attiecībās. Un tam kolēģim ir ģimene. Turklāt tur nesanāktu nekas ilgstošs, jo vecumu starpība ir pārāk liela. Bet viņā tāds viedums, empātija, mierīgums. Nu stulbi kaut kā.
26.02.2023 12:59 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Kas tev liek domāt, ka arī viņam ir simpātijas?
26.02.2023 22:02 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
shark36 @ 26.02.2023 21:11
Simpātijas un būšana kopā ir dažādas lietas. Es ar sievu esam kopā jau 15 gadus,ir bijušas pāris kārdinātājas,bet neesmu domajis ar mazo galviņu,bet ar galvu,ko varu pazaudēt. Bieži ir komandējumi ar kolēģiem,tad brīnos,kad cilvēki sadzerās kļūst vaļīgi un vaļīgas,domaju,kā viņi paši justos,ja viņu otras puses tā daritu. Es paldies dievam alko nelietoju vispār un domāju ar galvu.

Visu cieņu! 👍
26.02.2023 22:27 |

Reitings 3222
Reģ: 06.07.2022
Maijazieds20 @ 26.02.2023 21:26

Tur ir dziļāka problēma par excitment. Es pamatā domāju par esošajām, bet es nevaru visu laiku būt gaidītājos un lūdzējos. Nu ja nav manējam tā empātija, tad to dabonu citur. Turklāt arī trešā cilvēka acs spēj saredzēt to, ko varbūt emociju iespaidā neredzu es. Skaidrs prāts vajadzīgs.

Nu tad ir jātaisa reformas.
Sāc ar savu čali lielo sarunu. (Un nevis strīdu, tiešām, galvenais lai neaiziet uz strīdu) Bet sirds-sirds sarunu. Abi divi, izklāstiet tās lietas kas nepatīk, kas neliek justies svarīgiem un mīlētiem, kas varbūt sāp, traucē, neapmierina. Mēģiniet nonākt saknē visam. Un tad var redzēt kā to visu var labot un vai to vispār ir iespējams labot.
Un ir divi varianti kā tas viss var izvērsties. Pirmais. Ja viņš vispār nevēlēsies neko tādu darīt un par to runāt - tev atbilde ir skaidra. Viņš nevēlas neko uzlabot. Viņam tāpat ir labi un ērti. Nav jēgas tādām attiecībām, jo tādās nekad nekas nemainās. Visu laiku būsi gaidītājos un lūdzējos.
Un otrs variants. Jūs izklāstat visas savas lietas tiešām no sirds. Ieraugat to viens otra sāpi, kas nepatīk un kas neļauj būt laimīgiem attiecībās. Pamainat to un var pat kaut kas atkal sanākt. Un pēc pieredzes sakot - var pat sanākt labāk kā iepriekš.
26.02.2023 23:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)