Pelnrukšķīte @ 22.02.2023 12:46Ja patīk skaistumkopšana, tad, manuprāt, tikai un vienīgi kopā ar medicīnu.
Te var apskatīties kāda atšķirība katrai profesijai
https://jauns.lv/raksts/sievietem/58463-ka-nelaut-sevi-apmulkot-un-neklut-par-mazkvalificeta-kosmetika-upuri
Un vispār - tik ļoti dažādas vēlmes..grāmatvedis pret kosmetologu ?
kļūdījos, LU P.Stradiņa koledžà .Keitucis59 @ 22.02.2023 13:52Sarkanā krusta koledžā nav kosmetiķis :)
Mazliet sajaucu , ne kosmetologs , kas dur un veic tādas procedūras , bet biju domājusi kosmētiķis pīlingi un visādas aparātu procedūras .
Man plāns bija sākt pamazām vai tas patīk vispār , ir tādi sejas kopšanas kursi , iet ap 4 mēnešiem . Varbūt sākt ar kaut ko tādu un tad iet augstāk.
kas tie par sejas kopšanas kursiem? :D tie jau ir tikai personīgai zināšanai, ne jau ar tiem var lielo naudu pelnīt, ne?Keitucis59 @ 22.02.2023 13:39Man plāns bija sākt pamazām vai tas patīk vispār , ir tādi sejas kopšanas kursi , iet ap 4 mēnešiem . Varbūt sākt ar kaut ko tādu un tad iet augstāk.
Reya @ 22.02.2023 23:06Aij , nu daudz kosmetoloģes laiž fillerus un botoksu tikai viņas riskē atņemt licenzi.
Spricet filleri un botoksu drīkst plastiskais ķirurgs un dermatologs kurš specializējies
Medicīna tagad jau normāli pelna , mana draudzene izmācījās par medmāsu strāda gulbja labratorija.
Saņem 1200€ uz rokas + 300€ māju vizītes , covid laika bija 2200€ uz rokas. Prēmijas ziemassvētkos 4tukstosi un Jāņos 2 - 3 tūkstoši
maijpukjiite @ 22.04.2023 14:06kas tie par sejas kopšanas kursiem? :D tie jau ir tikai personīgai zināšanai, ne jau ar tiem var lielo naudu pelnīt, ne?