Arnolds23 @ 21.02.2023 19:22Neteicu,ka nevēlos alimentus. Vēlos redzēt kā uzaug mans bērns. Esmu gatavs maksāt vairāk par tiem alimentiem. Meitene manā vecumā.Bet nesaprotu kāpèc uzreiz viņasprāt jāiet caur tiesu. Ne viņai pāri dariju,ne draudēju. Pati aizbēga.un viss ko pateica-tiksimies tiesā un ka man būs jāmaksā alimenti.
Arnolds23 @ 21.02.2023 19:22Neteicu,ka nevēlos alimentus. Vēlos redzēt kā uzaug mans bērns. Esmu gatavs maksāt vairāk par tiem alimentiem. Meitene manā vecumā.Bet nesaprotu kāpèc uzreiz viņasprāt jāiet caur tiesu. Ne viņai pāri dariju,ne draudēju. Pati aizbēga.un viss ko pateica-tiksimies tiesā un ka man būs jāmaksā alimenti.
Renaate301 @ 21.02.2023 20:14Kāpēc diskusijai tāds temats? Kādā ziņā Tu būsi pašpietiekams fāters?
Lucida @ 22.02.2023 10:42Skaties, lai vēl neapsūdz nepilngadīgās izvarošanā, ja jau grib caur tiesu ?
YaeMiko @ 21.02.2023 06:17Nu kā alimenti būs jāmaksā ja bērns dzīvos pie mātes. Ja negribi alimentus maksāt tad ņem bērnu pie sevis, bet tad arī būs jāģērbj, jāaudzina, jāaprūpe utt.
Ja negribi būt alkoholiķis un sist bērnu, tad neesi tāds. Easy. Iesaisties bērnu audzināšanā, uzturi labas attiecības ar māti, bieži ņem pie sevis bērnu utt.