Motherofdragons @ 14.02.2023 12:38Paprasi kādam, kurš tevi pazīst, kas ar tevi ne tā, un izlabo to.
Piekrītu, izskats pāri visamdebestinaa @ 14.02.2023 12:34Manuprāt pirmais , kas piesaista vīriešus ir izskats. Ja patiksi uzreiz pēc izskata, būs interese uzsākt sarunu vai kaut kā iepazīties.
Kā tu ikdienā/ uz darbu ģērbies? Kā izskaties ?
Mesija @ 14.02.2023 15:24Šeit sēž manas draudzenes, tomēr nevēlos, lai viņas mani atšifrē pēc specifiskām detaļām, tāpēc vispārīgi raksturošu.
Uz darbu ģērbjos vienkārši - džemperis un bikses, uz ballītēm kleitas, svārki. Patīk saskaņot apģērbā krāsas.
Uz darbu ejot reti krāsojos, brīvdienās vairāk krāsojos, bet arī nekas pārspīlēts.
Augumā neesmu resna, protams dažus kg varētu nomest, bet neesmu apaļīga, vīrieši nekad nav teikuši, ka esmu resna vai man vajadzētu iet uz sporta zāli.
Vienīgais, kas varētu vīriešiem nepatikt ir mans lielais deguns un apaļā seja. Bet to jau nevaru izmanīt, vienīgi degunam uztaisot operāciju.
Atcerējos frāzi no džeka ar ko tikos pirms laika. Pajautāju viņam joka pēc vai viņš man būtu pienācis klāt uz ielas reālajā dzīvē ja mēs nebūtu iepazinušies aplikācijā. Viņš domīgi novilka - "Nu, nezinu gan..". Pēc tam saruna turpinājās, bet man ap sirsniņu bēdīgi palika ka neesmu tomēr aci piesaistoša, lai man kāds pievērstu uzmanību realitātē.. ?
Vienmēr ir izņēmumi :DPilgrim @ 14.02.2023 16:08Izskats, izskats...tikmēr dažs labs zirgaģīmis gan miljonāru pamanās noprecēt, gan vēl visādus smalkos ?
Molle @ 14.02.2023 15:48Jāsaka kā ir - ir sievietes, kas jau pēc sejas ir simpātiskas, sejā nekas nav īpaši izlecošs, viss ir proporcionāli. Nekas par lielu vai mazu. Simpātiski.
Visas sievietes, protams, ir lieliskas un galvenais ir pašsajūta par sevi un tas daudz ko arī izsaka, bet nu...visi ir redzējuši vismaz dzīvē vienu sievieti, kas liekas izteikti nesimpātiska pēc sejas. Viņai var būt modeles ķermenis, ļoti izcila gaumes izjūta utml, bet pēc sejas vienkārši nav simpātiska un viss. Tas, protams, nenozīmē, ka kopējais tēls nav glīts, bet tieši seja nav simpātiska un viss. Varbūt šis ir tas gadījums? Ja pēc sejas neesi klasiska skaistule, ieteiktu noteikti piestrādāt pie pārējā - kosmētika, šo to ietonēt, konturēt šo te degunu, piemēram. Matu sakārtojums, krāsa. Gēnus neizmainīt, bet koptēlu noteikti var uzlabot un padarīt gana efektīgu. ?☺
Lula @ 14.02.2023 16:13
Ja godīgi, laikam nevaru iedomāties, ka būtu redzējusi sievieti, kuras seja man liekas pilnīgi nesimpātiska.
Manā gadījumā visu nosaka koptēls, mati, apģērbs, sejas āda, varbūt arī makeup.
Ir kaut kādas lietas, kas man ne visai patīk, pati savu degunu ar kūkumu nevaru ciest, bet neatminos, ka man kāda dāma ir likusies “nesmuka”, drīzāk vienkārši garlaicīga vai nekopta.
Ja pēc sejas neesi klasiska skaistule, ieteiktu noteikti piestrādāt pie pārējā - kosmētika, šo to ietonēt, konturēt šo te degunu, piemēram. Matu sakārtojums, krāsa.
Uz darbu ejot reti krāsojos
Uzrakstija jau godīgi ka seja nesimpātiska.greece @ 14.02.2023 17:47Bet vispār man šķiet, ja cilvēki ir godīgi pret sevi, tad paši sev var uz šādiem jautājumiem atbildēt. Forumā pēc vispārīgiem ''svars it kā ok'', ''ģērbjos it kā ok'', ''izturos it kā ok'' aprakstiem neviens neko īpaši nepateiks.