Lula @ 13.02.2023 09:40Man šķiet, ka ir nopērkams pūšams atbaidītājs. Tad vel var citrona daiviņas salikt apkārt, kaķiem parasti riebjas
Mušpapīrs @ 13.02.2023 09:47Pamēģini saspraust ļoti daudz zobu bakstāmo podos
Aizspogulia @ 13.02.2023 10:45Mans padoms viss ticamāk nenoderēs, bet padalīšos.?Manējais arī bija traks racējs, katru nakti kāds jauns pods. Tad saliku akmeņus. Tāpat pamanijās. Līdz beidzot tas pazuda, kad paņēmām vēl vienu kaķi. Kopš tās dienas ne reizi vairs nav bijis nekas uzraksts. No šī varu secināt, ka izskatās, ka minkam bija vnk garlaicīgi. Varbūt jāpadomā tādā virzienā? Cik bieži rotaļājies vai viņam ir kādas aktivitātes, kamēr esi prom?
Krabapele @ 13.02.2023 10:54
Mans mežonis pa vienam tos bakstāmos izķeksē ārā!? Bet nu mazāk aiztiek to podu.
man tieši tas pats, tāpēc nemaz neturu mājas ne podiņus ne grieztos ziedus. Bija arī kaķu zāle, bet tā netika ēsta.Tagad ēd parastas dilles , kā traka uz tām. 😂Annija35 @ 13.02.2023 13:33Manējā kaķu dāma apgrauž visas puķes,gan podiņu,gan grieztos ziedus. Nezinu,kā ar šo tikt galā.
kaķu zāli nevisai ēd,esmu dažādas pirkusi,bet visas manas puķes gan tiek pagaršotas,tās nesmādē.
debestinaa @ 13.02.2023 15:03man tieši tas pats, tāpēc nemaz neturu mājas ne podiņus ne grieztos ziedus. Bija arī kaķu zāle, bet tā netika ēsta.Tagad ēd parastas dilles , kā traka uz tām. ?
Globuss @ 14.02.2023 00:31
Var izdiedzēt auzas. Tad ir mīksta un sulīga zāle, kas kaķiem ļoti garšo. Tā sīkā, smalkā kaķu zāle daudziem minčiem nepatīk.
reina @ 14.02.2023 08:13Piekrītu - turēt visu laiku šiem kaķu zāli. Jo puķu podā jau kaķis lien, jo prasās "dabu" ?
Opcijas laist āra pastaigās nav? Kaut vai pie siksniņas sākumā.
Pūšamie nestrādās, tik piesmirdinās māju ?
Siets ir laba opcija, tas vislabāk man kaķus atturēja kašāties. Ērts izmantošanai ir celtniecības siets (zem apmetuma, ko liek). Pie puķu poda līmēju ar karsto līmi, bet, ja poda maliņas nav tik platas, tad ar kādiem āķīšiem jāatsprauž.
reina @ 14.02.2023 08:13Piekrītu - turēt visu laiku šiem kaķu zāli. Jo puķu podā jau kaķis lien, jo prasās "dabu" ?
Opcijas laist āra pastaigās nav? Kaut vai pie siksniņas sākumā.
Pūšamie nestrādās, tik piesmirdinās māju ?
Siets ir laba opcija, tas vislabāk man kaķus atturēja kašāties. Ērts izmantošanai ir celtniecības siets (zem apmetuma, ko liek). Pie puķu poda līmēju ar karsto līmi, bet, ja poda maliņas nav tik platas, tad ar kādiem āķīšiem jāatsprauž.
LiepaShmiepa @ 14.02.2023 23:22Ko tu domā ar akmeņi kaitē augam? Man tā ir, nekādu kaitējumu neredzu. Tikai jādomā vairāk par laistīšanu, jo nevar pataustīt augsni. Man tādi, kas paredzēti taciņu veidošanai, bet ar lieliem varētu arī augsnei tikt klāt.
Nezinu, vai svaigs gaiss tur kaut ko maina, drīzāk varbūt mājvietā tādi apstākļi, ka akmeņu barjera ir pietiekama, lai būtu tieši nedaudz par maz izgarošanas. Vai vienkārši retāk jālej varbūt. Man māla podi, izgaro caur tiem, nekas nav puvis. Bet nu vienalga. Ja tā neder, tad es piegrieztu apaļu sietu un liktu iekšā tādu. Kādreiz man bija.sauliiite.paula @ 15.02.2023 07:41
Tas, ka zemei netiek klāt svaigs gaiss, līdz ar ko augsne var sākt pūt. Šādi man ir noticis. Bet man ir dzelzceļa akmeņi.