Pelnrukšķīte @ 06.02.2023 14:46Par seksu ar savu partneri ir jārunā.
nē nu jā @ 06.02.2023 15:00Nekāda cita risinājuma īsti nav kā tikai runāt. Ja partneris tevi mīl un ciena, tad gribēs, lai tu jūties labi un labprāt uzklausīs. Protams, par tādām tēmām vienmēr grūti runāt, it īpaši, ja kaut kas nepatīk, bet jo ātrāk to atrisināsiet (vai vismaz centīsieties risināt) jo labāk, citādi tās negatīvās sajūtas var krāties, līdz vienā brīdī, piemēram kāda strīda laikā tas “izsprāgs”. Scenārija, kā tieši uzsākt sarunu, man nav, tu savu partneri pazīsti vislabāk. Bet noteikti labāk to darīt, kad abi jūtaties labi, esat labā noskaņojumā. Nesaki “tu nedari to un to”, bet ka tu gribētu, lai viņš tevi vairāk samīļo, ka labprāt pamēģinātu to un to, u.tml. Runā par savām sajūtām. Bez pārmetumiem.
Enerģija @ 06.02.2023 14:31Manējais arī pēc seksa uzreiz pagriežas uz otriem sāniem un aizmieg. Neapskauj, nepaglāsta.
Vīriešiem pēc seksa uzreiz dikti nāk miegs (īpaši vakarpusē kad ir nogurums), labāks effekts kā pēc miegazālēm un tūlītējs.Enerģija @ 06.02.2023 14:31Manējais arī pēc seksa uzreiz pagriežas uz otriem sāniem un aizmieg. Neapskauj, nepaglāsta.
Kā tev pašai? Tev neprasās, lai samīļo?
Konservatīvs partneris gultā man tā būtu liela problēma, diez no kurienes viņi tādi kļūst? Audzināšana?nimfa1726 @ 06.02.2023 19:41Man ar vīru lidzīgi , vislaik viens un tas pats,varu pavedināt uz kko citu kad iedzer. Bet manus sapnus zinu kad nekad nespes piepildīt. Bet tik burvīgs cilveks,tēvs,un dzivesbiedrs ir man,nebus nekad man vairs,es pieņemu visu. Jo pirmais virs bija sexa ideāls,bet nespēju nekā sadzīvot lidZarto man ir cits skatījums.
Bet sex vienmer ir labs,pirmais cilveks ar kuru varu tik ātri beigt? pec sexa mums rituāls uzpipēt un samiloties un buča un arlabunakti? lai vai kā nespej vins manus sleptos sapnus istenit jo ir konservativs es viņu mīlu par to kad viņs ir man.
Renaate301 @ 06.02.2023 19:30Nu gan kādam vecim paveicās 18 gadus jaunāku nokoļīt. Varbūt kādam šis nepatiks, bet nu visu cieņu :D A kur iepazīstas pāri ar tādu vecuma starpību, drīkst apjautāties?
boots @ 06.02.2023 22:44Noteikti runā, tur nav par ko kautrēties un vīrieši visu uztver racionālāk.. BET noteikti bez pārmetumiem un izejot no savas pozīcijas, nevis viņu strostējot un kauninot. Vnk pasaki, ka "es jūtos x un y... es vēlētos x un y.. man ļoti patiktu x un y.. utt" Un viss.. nākošo reizi viņš visdrīzāk ar interesi pajautās, vai izdevās kaut kas no tā, ko minēji un vai šoreiz bija, kā Tu vēlējies.