Sarma1986 @ 05.02.2023 20:31Tā ir kirurguska iejaukšanās, dura Tu, un pie riskiem pieskaitāmi uz visu mūžu sāpīgi rētaudi vai skarti nervi. Tā vietā, lai dzertu tabletes, šī labprātīgi skries sevi graizīt. Kā arī tā nav 100% garantija, pastāv niecīgs procents sagrūsnēt tāpat kā ar tabletēm ???Gribi 100%, tad jāgriež, ne jāsien un tas neatceł iepriekš minēto ???
Lorra @ 05.02.2023 20:38
Vai Tu maz esi ievākusi info kā šīs tabletes iespaido sieviešu organismu? Cik tās ir “veselīgas”?
Vienmēr kāds ir par kādu gudrāks. Lietotāja šeit jautā pēc pieredzes vai ginekologa ieteikuma, nevis Taviem uzskatiem.
nelielai aptaujai. ja negribēja, bet tomēr gadījās - ar kādu iemeslu paturēja bērnu?sauliiite.paula @ 05.02.2023 21:27Man kolēģei ar visiem nosietajiem olvadiem 13 gadīga meita pie sāniem.
Sarma1986 @ 05.02.2023 20:31Tā ir kirurguska iejaukšanās, dura Tu, un pie riskiem pieskaitāmi uz visu mūžu sāpīgi rētaudi vai skarti nervi. Tā vietā, lai dzertu tabletes, šī labprātīgi skries sevi graizīt. Kā arī tā nav 100% garantija, pastāv niecīgs procents sagrūsnēt tāpat kā ar tabletēm ???Gribi 100%, tad jāgriež, ne jāsien un tas neatceł iepriekš minēto ???
Saldabols69 @ 06.02.2023 13:14
Kāpēc uz reiz ir jālamājas? Es prasiju viedokli un ieteikumus. Jūs minas- Sevi graizīt. Kurā vietā šī operācija notiek tā " ka es tikšu sagraizīta"? Esmu izpētijusi ļoti daudz info un šī procedūra notiek savādāk, nekā jūs aprakstat. Bez tam ja Jums nav ko ieteikt, vai padalīties pieredzē, tad nekomentējat. Itkā pēc dzemdībām nebūtu iegriezumi, šuves, gan iekšējās, gan ārējās, plīsumi, tā pat ļoti daudzām mammām ir ķeizargriezieni, kas arī ir operācija. Lūdzu tikkai ar ieteikumiem un personīgo viedokli attiecībā uz šo jautājumu.
sauliiite.paula @ 05.02.2023 21:27Man kolēģei ar visiem nosietajiem olvadiem 13 gadīga meita pie sāniem.
Kenty @ 06.02.2023 13:44Iesaku tomer sagaidīt tos 35 gadus ,ko iesaka tādam solim,kad nav indikācijas,deļ kā tas būtu jādara piespiedu kārtā. Tad ari ginekologi nelasis morāli.iespejams mainīsies domu gājiens, bet tad arī atgriezt būs sarežgiti vai neiespējami.
es jau nemācu,bet iesaku.Man arī tādas domas ir bijušas ,jo ar bērniem manā skatijumā,jau pietiek.Ginekologe ieteica pagaidīt lidz 35 un ja nebūšu pardomājusi ,tad apsvērt operacijas vajadzibu.Pat man kurai ir 3 bērni tomēr ieteica pagaidīt,jo to var vienmēr izdarīt ,bet jasagatavojas morāli ne tikai fiziski,ja ir parneris,arī ar viņu ir tas jaizrunā(tas būtu godīgi,ka zinās,ka bērnu nebūs).apsvērt domu ja nav partnera un būs partneris un notiek jūtu ķimija,ka tomēr vēlētos bērniņu.Pec pusgada,gada domas var pilnībā mainīties.Autore jautāja ieteikumus,vai pieredziLula @ 06.02.2023 14:42
Bet tā ir autores pašas izvēle un atbildība, arī ja nožēlos. Nesaprotu to vēlmi sievietei kaut ko mācīt reproduktīvās veselības izvēlēs.
Kenty @ 06.02.2023 14:55es jau nemācu,bet iesaku.Man arī tādas domas ir bijušas ,jo ar bērniem manā skatijumā,jau pietiek.Ginekologe ieteica pagaidīt lidz 35 un ja nebūšu pardomājusi ,tad apsvērt operacijas vajadzibu.Pat man kurai ir 3 bērni tomēr ieteica pagaidīt,jo to var vienmēr izdarīt ,bet jasagatavojas morāli ne tikai fiziski,ja ir parneris,arī ar viņu ir tas jaizrunā(tas būtu godīgi,ka zinās,ka bērnu nebūs).apsvērt domu ja nav partnera un būs partneris un notiek jūtu ķimija,ka tomēr vēlētos bērniņu.Pec pusgada,gada domas var pilnībā mainīties.Autore jautāja ieteikumus,vai pieredzi
pēdejais vārds tapat būs autorei. Ieteikt tomēr pagaidīt un velreiz padomāt nav jau slikti,es takš viņu nelamāju. Operācija jau nekur nepazudīs,Lula @ 06.02.2023 16:07
Autore jautāja, lai iesaka labu ārstu, kurš nemēģinās atrunāt. Muļķīgi domāt, ka meitene, kas vēlas šo procedūru nav apsvērusi visus par un pret.
Kenty @ 06.02.2023 14:55es jau nemācu,bet iesaku.Man arī tādas domas ir bijušas ,jo ar bērniem manā skatijumā,jau pietiek.Ginekologe ieteica pagaidīt lidz 35 un ja nebūšu pardomājusi ,tad apsvērt operacijas vajadzibu.Pat man kurai ir 3 bērni tomēr ieteica pagaidīt,jo to var vienmēr izdarīt ,bet jasagatavojas morāli ne tikai fiziski,ja ir parneris,arī ar viņu ir tas jaizrunā(tas būtu godīgi,ka zinās,ka bērnu nebūs).apsvērt domu ja nav partnera un būs partneris un notiek jūtu ķimija,ka tomēr vēlētos bērniņu.Pec pusgada,gada domas var pilnībā mainīties.Autore jautāja ieteikumus,vai pieredzi
Ārsti ne jau tāpat vien atrunā gan no abortiem,gan olvadu nosiešanu nedzemdējušām sievietēm.Tāpat sieviete ir tā,kas pasaka pēdejo vardu.18 gados vai 30 gados.Ginekoloģija nav zobārsts,kas tev salabos vai izraus zobu ne pa ķeksi un ko var izlabot.Tāpēc Ginekologs izvērtē riskus un ir pienākums informēt par sekām.Stefania @ 06.02.2023 16:49
Kad tu biji stāvoklī, vai tevi ārsti mēģināja pierunāt uz abortu, jo varbūt nākotnē nožēlosi bērnus?
Smieklīgi, ka 30 gadīgai sievietei atsaka operāciju, bet tajā pašā laikā visi jūsmo par 18 gadīgu grūtnieci
Kenty @ 06.02.2023 18:04Ārsti ne jau tāpat vien atrunā gan no abortiem,gan olvadu nosiešanu nedzemdējušām sievietēm.Tāpat sieviete ir tā,kas pasaka pēdejo vardu.18 gados vai 30 gados.Ginekoloģija nav zobārsts,kas tev salabos vai izraus zobu ne pa ķeksi un ko var izlabot.Tāpēc Ginekologs izvērtē riskus un ir pienākums informēt par sekām.
Stefania @ 06.02.2023 16:49
Kad tu biji stāvoklī, vai tevi ārsti mēģināja pierunāt uz abortu, jo varbūt nākotnē nožēlosi bērnus?
Smieklīgi, ka 30 gadīgai sievietei atsaka operāciju, bet tajā pašā laikā visi jūsmo par 18 gadīgu grūtnieci