Bijušie atgriežas vienmēr, vienmēr, brīvi vai aizņemti tas jau ir cits jautājums😀 bet pēc rūgtās pieredzes varu teikt, nekas labs tur nav gaidāms!
Bija manā dzīvē vīrietis, tikāmies pus gadu, šķīrāmies bez naida un liekām emocijām, zinājām ka agri vai vēlu tas notiks, jo dzīvojām katrs savā Latvijas galā!
Pēc laika šim uzradās jauna draudzene, viss nopietni, sāka ceļot kopā, dzīvot kopā- ideāla ģimenes bilde!
Nepagāja ne gads, kad vientuļos piektdienas/sestdienas vakaros sāku saņemt dažādas ziņas, ikviens mans IG storijs nopelnīja viņa uzmanību! Pēc laika sākās sūdzēšanās cik sliktas jaunās attiecības, cik nejauki pret viņu izturas, sexa mājās nav, no mājas dzen ārā! Lieki piebilst, ka šīs ziņas nāca tikai naktīs vai darba dienās, kad viņš bija darbā! Pēc viena šādas sarakstes,pateicu ka turpināšu ar viņu kontaktēties tikai tad kad viņš 100% zinās ka ir brīvs! Pazuda uz kādu laiku!Pienāca kārtējā piektdiena, ziņas, aicinājums tikties, nākamajā dienā viņš stāvēja uz mana sliekšņa! Pavadijām kopā labi laiku! Pēc kura tika nobloķēta visos sociālos tīklos, jo viņam esot grūti mani redzēt! Protams, ka viņš atgriezās pie tā laika draudzenes!
Lieki piebilst, ka šis nebija izklaidīgs 20 gadnieks, kas lēkā uz priekšu atpakaļ, bet 40 gadīgs vīrietis! Un lielākais mans pārsteigums sekoja pēc 9 mēnešiem, kad viņa ģimenē, kur viņam nebija sexa, viņam piedzima dēls!
Tāds lūk ir mans stāts par bijušajiem, kas atgriežas! Pēc visa šī, satiku viņu kopējā draugu pasākumā, kad viņš mēģināja koķetēt ar mani!un man galvā bija tikai viens jautājums: Nu nopietni?😀