Tīri no gribēšanas viedokļa (veselīgam vīrietim) gribas kā minimums 1x dienā, (nolaist sēklu)BekiLu @ 03.02.2023 17:04Manuprāt, ka tas ir pilnīgi normāli, ka ir reizes , ka negribas vienam vai otram , jāiemācās to uztvert veselīgi - nogurums , slikta diena utt. , ir jāpieņem , ka otram cilvēkam var but iemesli kādēļ tieši šodien negribas . Protams katram savs , taču liekas , ja viņš ir Tavs PUISIS , un jums sekss jau ir tikai reizi mēnesī, kas būs tālāk - savā ziņā varētu piekrist arī apgalvojumam , ka jo retāk tiek, jo retāk gribas …. Protams tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis , un , ja jums abiem ar reizi mēnesī pilnīgi pietiek , tad nekādu problēmu ?
Aldis15 @ 03.02.2023 17:00Vīrietis un negrib mīlēties, man šķiet tur ir tikai divi varianti.
1. veselības problēmas
2. Tu esi viņam totāli apnikusi un nesniedz ne mazāko iekāri.
1x mēnesī ir šausmīgi reti.
1x nedēļā jau būtu traki
var improvizēt, MR noteikti nav šķērslis lai nemīlētos, minets, anālais utml.Enerģija @ 03.02.2023 17:11Viņš gribēja tad, kad man bija mēnešreizes. Bet es pateicu, ka man tās dienas. Viņš nezināja.
Un tāpēc ieilga.
es gan tā nevispārinātu … jo ne visiem ir spēks, enerģija un laiks tam veltīt laiku katru dienu , tomēr cilvēki ir tik dažādi - nav jau protams uzreiz jāsaka , ka tā tikai reizi mēnesī sanāk , bet neuzskatu , ka tas būtu kaut kas nenormāls vai nedabisks , ka ne sievietei , ne vīrietim negribas katru dienu vai var kaut kad negribēsies noguruma vai citu iemeslu dēļ , visi tomēr esam tikai cilvēkiAldis15 @ 03.02.2023 17:10Tīri no gribēšanas viedokļa (veselīgam vīrietim) gribas kā minimums 1x dienā, (nolaist sēklu)
Uz vecumu varbūt tas mazinās, pēc gadiem 40
Aldis15 @ 03.02.2023 17:33var improvizēt, MR noteikti nav šķērslis lai nemīlētos, minets, anālais utml.
Dīvaini gan, ir 2023 gads, anālais paliek ar vien populārāks un sen jau ir normalizēts.Scandinavian @ 03.02.2023 18:32
Anālo nevajadzētu normalizēt.
Aldis15 @ 03.02.2023 18:49Dīvaini gan, ir 2023 gads, anālais paliek ar vien populārāks un sen jau ir normalizēts.