debestinaa @ 02.02.2023 16:38bērns nav mana iniciatīva un neesmu sieviete, kas domā, ka bērns noturēs vīrieti, noteikti nē.
Un pati nemaz tuvākos gadus negribu, jo studēju un studijas turpināšanu.
Gribētos statistikai uzjautāt- kas biežāk ir berna iniciators, sieviete vai vīrietis ? ?vai vīrieši arī domā- vot būs mums bērns viss būs tad labi? (Runa par plānotu grūtniecību nevis iekrišanu un UPS varinatiem)
es pat laikam nemācētu atbildēt uz šo jautājumu. Varbūt jo attiecības sākās ļoti strauji un uzreiz, tas bija negaidīti. Viņš neddzīvoja pilsētā, kur es, bija liela braukāšana, sākās ilgošanās, tad bija arī finansiālas problēmas un viņam nebija savas mašīnas, autobuss kursēja reti.Chikitita @ 02.02.2023 16:47debestinaa, kāpēc viņš Tevi pameta kad sākāt tikties?
debestinaa @ 02.02.2023 16:38bērns nav mana iniciatīva un neesmu sieviete, kas domā, ka bērns noturēs vīrieti, noteikti nē.
Gribētos statistikai uzjautāt- kas biežāk ir berna iniciators, sieviete vai vīrietis ? ?vai vīrieši arī domā- vot būs mums bērns viss būs tad labi? (Runa par plānotu grūtniecību nevis iekrišanu un UPS varinatiem)
Manā gadījumā pirmais bija vīrietis , kas to vismaz pateica skaļi (man arī šad tad tādas domas bija galvā, bet likās, ka nav piemērots laiks ) , arī kad viņš par to ierunājās , teicu , ka vēl ne . Tad viņš to domu tā kā atmeta , un pēc tam atkal es tam izrādīju iniciatīvu , bet tad viņš tā kā nedaudz minstinājās . Vēl pēc kāda laika tomēr abi nolēmām , ka ir laiks un sākām mēģināt … sapratām , ka tāds “īstais” laiks mazulim nekad īsti nebūs - vienmēr jau gribēsies, lai dzīvē kaut kas ir savādāk , labāk utt.debestinaa @ 02.02.2023 16:38bērns nav mana iniciatīva un neesmu sieviete, kas domā, ka bērns noturēs vīrieti, noteikti nē.
Mākoņmaliņa @ 07.02.2023 00:15Esmu pametusi vīrieti uz kādu pusgadu un pa to laiku sapratu man vajag tieši viņu. Es pati atjaunoju saziņu.
Kopā jau esam 7 gadus.