TheWanderer @ 31.01.2023 12:13Man ļoti patika pēdējā redzētā izrāde "Kalendārs mani sauc". Izrādes laikā varēja gan pasmieties, gan paraudāt. Empātiska, pārdomas rosinoša, saviļņojoša izrāde ar brīnišķīgu aktierspēli. Nevarēju iedomāties, ka šo grāmatu varētu pārvērst izrādē, bet, manuprāt, izdevās ļoti labi.
TheWanderer @ 31.01.2023 12:13Man ļoti patika pēdējā redzētā izrāde "Kalendārs mani sauc". Izrādes laikā varēja gan pasmieties, gan paraudāt. Empātiska, pārdomas rosinoša, saviļņojoša izrāde ar brīnišķīgu aktierspēli. Nevarēju iedomāties, ka šo grāmatu varētu pārvērst izrādē, bet, manuprāt, izdevās ļoti labi.
balsoju par Latviešu mīlestību JRTTerra Incognita @ 05.09.2023 18:18Rotko Dailē
Latviešu mīlestība JRT
Patika abi varianti, katrs savu iemeslu vadīts. Piekrītu, ka ne vienmēr lasītās izrādes ir viegli skatīties (nu, vai otrādāk). Bet izrāde noteikti palika atmiņā ne tikai ar stāstu un skatuves variāciju, bet arī aktieriem un sajūtām kas tur tika pasniegtas. Jāatzīst, ka skatījos SEN. Bet atceros joprojām (un man vispār ļoti īsa atmiņa haha)Merilda @ 05.09.2023 18:49Tās, kas saka par Svina garšu, ka patika izrāde - esat lasījušas arī grāmatu vai redzējāt tikai izrādi? Man pārsvarā nepatīk izrādes un filmas, ja esmu jau izlasījusi grāmatu.
Kalnos @ 05.09.2023 20:34Lūdzu iesakat Krievu Drāmas teātra kādu izrādi . Tad vel jautājums ,zinu ka kādreiz pirms izrādes kasē varēja dabūt lētāk uz tā vakara izrādi palikušas biļetes lētāk, Daile tā bija .Tagad tāda prakse tiek piekopta?
Liels Paldies .amoreamore @ 05.09.2023 21:14
Граненка ļoti laba izrāde. Tāda, ļoti dvēseliska.
Метод Грёнхельма. Šī man arī ļoti patika, tur gan psiholoģija, gan humors, no visa pa druskai, tikai beigas nu tā, nu tā
Почтисчастье. Arī ļoti dvēseliska izrāde par mīlestību no dažādiem skatu punktiem.