problēma ir manī, meklēju ideālo
31 gads - jau vilciens aizgājis, jāpazemina standarti.AllSaints @ 19.01.2023 14:52Sveikas! Kurai vēl aktuāli iepazīties? Kurai ir forši draugi un paziņas, kuri vēlas attiecības?
Es esmu Tinderī, man tur ir miljoniem matchu, sarakstes utt., dažreiz dodos uz randiņiem ar tiešām foršiem, gudriem, erudītiem un visādi citādi labiem vīriešiem, bet 90% atsaku otro randiņu - jo vnk nav maaaaaans. Mani uzrunā uz ielas, veikalā, iepazīstos kādā klubā utt., ar izskatu viss kārtībā, problēma ir manī, meklēju ideālo ? Man 31. Kurai vēl tā ir? ?
AllSaints @ 19.01.2023 15:29Bet katram jau savs ideālais, ja runājam par kkādām prasībām, tad atbilst, bet nav dzirkstele, interese iepazīt.
Man tas pats, pat ja ir sekss 1 randiņā, bet galīgi nav vibe, neturpinu satikties..Eksperte. @ 19.01.2023 17:07Es arī vienmēr esmu vadijusies pēc pirmā randiņa vaiba. Ja nav tā saikne, nav par ko runāt vai kaut kā nesaista tas cilvēks, tad tur ir dead end. Tā kā tas, manuprāt, ir pilnīgi ok. Nav jāpatīk katrs otrais. Vai nu ir saistoša saikne starp abiem vai nav. :)
Aldis15 @ 19.01.2023 15:1531 gads - jau vilciens aizgājis, jāpazemina standarti.
Ideālie tik vecas nemeklē, ja nu vienīgi priekš seksa.
nē nu jā @ 19.01.2023 17:48
31 gads un aizgājis vilciens? Kādas muļķības ?
Ja pirmais randiņš bija labs, un nebija miljons sarkano karogu, tad es tavā vietā aizietu arī uz otro, jo, manuprāt, ar vienu satikšanās reizi ir par maz, lai iepazītu otru cilvēku un saprastu, būs vai nebūs.
AllSaints @ 19.01.2023 17:57
Tur tā lieta, ka nav karogu, viss labi, izskatās labi, ar labu profesiju, auto, labi pelna, ziedus uzdāvina utt, es pat te neaprakstīju vienu vīrieti, bet vairākus! Bet nav tās īstās sajūtas - jāpiebilst, ka sirds man pilnībā brīva un atvērta! Dažreiz liekas, ka būtu labāk dzīvot kādā ciemā, kur ir izvēles ir tikai divas un viss ? Bet tā šķiet, ka būs kaut kas labāks utt.
Aldis15 @ 19.01.2023 15:1531 gads - jau vilciens aizgājis, jāpazemina standarti.
Ideālie tik vecas nemeklē, ja nu vienīgi priekš seksa.
Globuss @ 19.01.2023 19:24
Nu, gan sasmīdināji. 31 gads jau ir vecums klāt. ? Ko tad lai dara tik “vecs” cilvēks? Dzīve garām, jāietinas baltā palagā un lēnām, bez steigas un panikas jārāpo uz kapiem?
AllSaints @ 19.01.2023 19:28
Chill, tas ir Aldis, foruma frīks, neņemam vērā, 31 ir ideāls vecums ?
Mani uzrunā uz ielas, veikalā, iepazīstos kādā klubā utt., ar izskatu viss kārtībā, problēma ir manī, meklēju ideālo
GhostGG @ 19.01.2023 19:44
Izklausās nedaudz kukū, tev tiešām ir 31g? :D. Ja es būtu meklējis IDEĀLO sievieti, tad es būtu vēl šodien bez nevienas attiecību pieredzes. Ideālu cilvēku nav, ir tikai lietas ar ko nevar sadzīvot un ir lietas, kur var pievērt acis, jo pārējās lietas atspēko trūkstošās. Vismaz es uz to tā vienmēr esmu skatījies.
Labi, mēs to varam nosaukt par ideālo MAN, bet kāda jēga randiņot, ja cilvēks labs? Man ir par maz ar to, vajag tak kkādu dzirksti.
AllSaints @ 19.01.2023 17:57
Tur tā lieta, ka nav karogu, viss labi, izskatās labi, ar labu profesiju, auto, labi pelna, ziedus uzdāvina utt, es pat te neaprakstīju vienu vīrieti, bet vairākus! Bet nav tās īstās sajūtas - jāpiebilst, ka sirds man pilnībā brīva un atvērta! Dažreiz liekas, ka būtu labāk dzīvot kādā ciemā, kur ir izvēles ir tikai divas un viss ? Bet tā šķiet, ka būs kaut kas labāks utt.
candy girl @ 19.01.2023 20:08pārlieku daudzas sarakstes un matchi nav vajadzīgi . Tas jau kaut kāds rutīnas pasākums , ar kuru var gadiem var nodarboties , un satiec tādus pašus cilvēkus pretī .