Sveikas! Jādomā, kā lai šo ziemu pārlaiž, lai arī strādāju divos darbos, tomēr tāpat ar to nepietiek. Vai Jums ir kādi ieteikumi, kur un kā papildus nopelnīt kaut 200 eiro mēnesī?
Cik zinu tad ļoti bieži poliklīnikās /citās med. iestādes/pašvaldības iestādēs meklē apkopējas. Aizej pēc darba laikam beigām ap 19iem iztīri grīdas, iznes atkritumus uz 3-4 h un saņem 400-600 eiro uz rokas. Protams darbs nav baigi viegls nedz grūts un viss atkarīgs no iestādes,bet ja tik ļoti vajag naudu tad kāpēc ne?
Diemžēl man darbi ir no 8 rītā, bet mājās esmu tikai ap pusnakti, tāpēc derētu tāds darbiņš, ko varu darīt nosacīti brīvajā laikā - pa naktīm un brīvdienām.
Diemžēl man darbi ir no 8 rītā, bet mājās esmu tikai ap pusnakti, tāpēc derētu tāds darbiņš, ko varu darīt nosacīti brīvajā laikā - pa naktīm un brīvdienām.
Gribi teikt, ka Tavs darba laiks ir 16h dienā? Teici, ka strādā divus darbus. Varbūt tad jāapsver doma nomainīt darbu uz tādu kur atalgojums ir labāks. Ja nepietiek izdzīvošanai ar algu par diviem darbiem, tad tas ir vienīgais variants, nevis jāmeklē vēl kāds trešais vai ceturtais. Šādi jau sevi kāpā var iedzīt. Kur miegs? Kur atpūta? Laiks sev?
NL un Chogan 😅 😅😅 Pat nevajadzēs tavus esošos darbiņus darīt, strādāsi kur un kad gribi, pelnīsi tūkstošus, ar nosacījumu, ja savāksi daudz muļķa bitītes, kas strādās zem tevis.