Dažu tēmu iedvesmota, esmu ieslīgusi pamatīgās pārdomās. 😒
Palasīju tēmas par to kā ieplānot savus pirkumus (pārtika) un ieekonomēt.
Sāku domāt, ka manā gadījumā lielākā daļa naudas aiziet tieši pārtikā. Nu tā, ka tiešām ļoti daudz. Nevarēšu pateikt cik tieši, tā nerēķinu, bet ar draugu veikalā ejam gandrīz katru dienu. Un vienā veikala apmeklēšanas reizē tiek atstāti vismaz 30 eiro.
Mēdz gadīties, ka sapērkam kaut kādus krāmus, bez kuriem nuu varētu jau iztikt, bet nu..
Un tad otrā problēma, kas tiešām palīdzētu atrisināt pirmo.. Ko gatavot ēst? Ir tā, ka pati varu vienkārši kaut ko uzkost un man ar to pietiek. Draugam gan gatavoju. Neesmu baigais pavārs. Neko īpašu negatavoju. Visbiežāk makaroni "po flotski" 😂, ik pa reizei uztaisu plovu, kartupeļi ar mērci, griķi ar mērci, kādi sātīgie salāti un tas pa lielam arī viss. Klāt cenšos arī vienmēr kādus salātiņus sataisīt (jo dārzeņi tak ir jāēd 😀). Zupas parasti vienkārši nopērku tās, kas jau gatavas burkās. Vienīgās, ko pati no nulles taisu ir siera zupa un biešu zupa. Un tad jautājums ir tāds - ko lai gatavo, kā lai visu saplāno tā, lai mājās vienmēr ir produkti no kā gatavot?
Nu tiešām sasāpējusies tēma. Galva vispār vairs nespēj domāt. Ik pa laikam ieeju, palasu kādas receptes, bet šķiet, ka vairs vispār neko nevar pagatavot bez kaut kādiem produktiem, ko es pat nezinu. Es cilvēks prasts, visu dzīvi ēdusi un gatavojusi parastus ēdienus, nu nevaru tagad iedomāties kā es stāvu un gatavoju kaut ko ar mocarellu vai sojas mērci, vai olīvēm un vēl dažnedažādiem produktiem, ko nekad dzīvē neesmu ēdusi 😅😅