Boss girl, karjeristes utml. ir galīgi nepieprasītas.
Kas tev, kā 34 gadus vecam vīrietim ir saistošs 23 gadus vecā meitenē, izņemot viņas jauno izskatu?
.Eksperte. @ 09.01.2023 22:15
Kas tev, kā 34 gadus vecam vīrietim ir saistošs 23 gadus vecā meitenē, izņemot viņas jauno izskatu?
GhostGG @ 09.01.2023 22:23
O sākās, nevajag šitā, es vēl sākšu justies kā Nosterdamus. :D Šādi jautājumi ir iemesls kāpēc es braucu uz ikgadējo lielo radu saietu, lai pakcinātu dusmīgos radus, it īpši tās dusmīgās māsas, kuras arī izmet šādas replikas un kuru vīri viņām piebalso (savādāk nerīkst, jo tad sex ir liegts uz mēnesi :)))), protams, kad viņas nav klāt, tad viņi ar acīm izģērbj manu draudzeni, bļin vienmēr ir bijusi doma, nopirkt brilles ar kameru, varētu uztaisīt dokumentālu filmu. Netiesājiet, katram savas izklaides.
Bet atbildot uz tavu jautājumu - nu viņa ir skaista, jauka, saprotoša sieviete. Ko gan vairāk vajag pilnai laimei? :))
Tās ir tavas vienīgās prasības no savas partneres?
Sarma1986 @ 09.01.2023 22:24
Viņu piesaista tas, ka tas skuķis nelecas, kā šobrīd forumnieces lecas ar viņu. Un skuķis ir svētā sajūsmā par katru izgājienu ārpus mājas vai katru lakstu, 30 gadniece to uztvertu kā normu. Kā arī viņš var justies gudrāks gandrīz visās jomās, tikko augstskolu pabeidzis skuķis nav nekāds oponents 30plus gadniekam, ja tas 30plus gadnieks savu viedokli pasniedz tā, kā to dara tagad un šeit. Bet laikam tomēr tas skuķis nespēj sniegt pilnvērtīgas sarunas, ja jau 30plus gadus vecs vīrietis diskutē ar anonīmām sievietēm sieviešu forumā, kurā tēmas lielākā daļa ir klačošanās laika nosišanai.
.Eksperte. @ 09.01.2023 22:30
Man viņš kaut kādos brīžos asociējas ar diezgan loģiski domājošu. Bet bieži rodas iespaids, ka attiecību jautājumos visu zina labāk un visi citi ir pamuļķi. Un jāpiekrīt, šādi cipari man ir ļoti liels red flag kā vīrietī. 23 gadus vecā meitenē nav nekā no sievietes, izņemot izskatu. Un nevajag tagad argumentēt par kaut kādiem izņēmumiem, visas sevi atceramies tajā vecumā. Tamdēļ piekritīšu tevis augstāk minētajam. Un man vienmēr licies, ka šādas ciparu starpības ir novirze. Un priecāties, ka radinieču vīri tavu draudzeni ar acīm drāž arī ir novirze. Pēc šīs dienas faktiem es vispār vairs viņu nevaru uztvert nopietni. ?
AllSaints @ 09.01.2023 22:00Es jau nekoooo, bet GhostGG ir 11 gadus jaunāka sieviete un viņš te pirmdienas vakarā nāk skaidroties ar mums ??? Kaut ko pierādīt, kādas sievietes patīk un kādas nē ?
"Boss babes" are just weekend flings, friends with benefits and side chicks AT BEST to the guys they really want lol..Eksperte. @ 09.01.2023 22:19
Jo ar tādām vīrietis, kuram nav nekā vairāk ko piedāvāt par savu naudu, neko nevar iesākt.
Es pieļauju ka esi viduvējība, tāpēc top vīrieši Tev nemaz nepievērsa uzmanību tajā vecumā.Annija35 @ 09.01.2023 21:55
Piekrītu,ka ir noteikts tips vīriešu,kas grib sev blakus tikai stipri jaunāku draudzeni/sievu,bet tie noteikti nav lielākā daļa vīriešu. Un tas man šķiet dīvaini,ka vīrietis gados ar jaunu meiteni ir kopā,tā laikam jūtas jaunāks.
Un tur taču ir arī liela atšķirība ar dzīves uztveri utml.lietām.
Es savos 20g nevarēju iedomāties sev blakus 30g vīrieti,pat nepievērsu viņiem uzmanību,arī 30+g negribēju 40+g vīrieti. Attiecības bija ar +1+3g vecākiem vīriešiem,pat draugu/paziņu un kolēģu lokā pāriem nav lielas vecuma starpības.
Aldis15 @ 10.01.2023 00:10"Boss babes" are just weekend flings, friends with benefits and side chicks AT BEST to the guys they really want lol.
Aldis15 @ 10.01.2023 00:12Es pieļauju ka esi viduvējība, tāpēc top vīrieši Tev nemaz nepievērsa uzmanību tajā vecumā.
Es izskatīgs esmu, man pievērš uzmanību regulāri, bet man neinterisē nopietnas attiecības.SantaBarbara @ 10.01.2023 00:32
Un kādas sievietes Tev Aldi pievērš uzmanību ?(meičas no núdistu pludmales neskaitās)
Renaate301 @ 09.01.2023 22:23GhostGG varētu but pielīdzināms mūsu Latvijas Andrew Tate. Ne mazāk.