Vai drīkst?

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Sveikas, brīvās meitenes. Es gribētu pajautāt, vai varbūt šeit ir kāda brīva meitene, ar kuru es varētu pačatot, iepazīties, sarunāt varbūt kādu tikšanos? Īsumā par mani, mani sauc Reinis, man ir 28 gadi. Dzīvoju viens. Rīgā. Ir arī darbs. Es esmu aktīvs. Patīk atpūtas pie dabas. Patīk ļoti braukāties ar riteņiem, patīk peldēt un garas pastaigas.
Pēc dabas esmu tomēr mazliet kautrīgs, kluss. Bet tajā pašā laikā varu arī daudz runāt. Tikai ar pazīstamiem cilvēkiem es daudz runāju. Ar svešu iesākumā ne tik daudz.
Es nesmēķēju, nedzeru. Alkoholu nelietoju. Nu varbūt maz maz liet pa svētkiem. Un arī ne vienmēr. Garšo lasis, pistācijas. Vispār es ēdu visu ko. Neesmu izvēlīgs.
Gaidīšu ziņu.... No kādas... Varbūt sanāk te iepazīties, jo esmu dzirdējis no citiem, ka arī šeit cilvēki sapazīstas. Nopietni! Es uzskatu, ka tie visi pārējie iepazīšanās portāli internetā nav kaut kā.... nezinu kā lai pasaku. Tikai priekš krāpniekiem.
Atbildes es gaidīšu no jebkādas sievietes. Nu tikai ne no tās, kurai jau ir pāri 30.
07.01.2023 21:54 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
candy girl @ 09.01.2023 18:48

Ja pašam nekā nav, tad arī pret otru augstus standartus izvirzīt grūti .
Tas nav mans izdomājums, tādas prasības ir visveiksmīgākajiem Top večiem.
Boss girl, karjeristes utml. ir galīgi nepieprasītas.
09.01.2023 20:47 |

Reitings 1616
Reģ: 01.11.2022
Aldis15 @ 09.01.2023 20:47
Tas nav mans izdomājums, tādas prasības ir visveiksmīgākajiem Top večiem.
Boss girl, karjeristes utml. ir galīgi nepieprasītas.

Klau, un tad tāds Top vecis ar savu hihinošo meitenīti ierodas biznesa pusdienās vai kādā sadarbības partneru pasākumā, kur jāierodas ar savu otro pusīti. Par ko tā meitenīte runās? Tikai ķiķinās, dzers šampanieti un muļķīgi smaidīs?
09.01.2023 20:57 |

10 gadi
Reitings 4619
Reģ: 29.01.2009
Reinis XXL @ 08.01.2023 13:08
es gribēju sevi tā nosaukt. Nu ko, vai tad man internetā jāraksta visa patiesība par sevi. Kā mani sauc, kur dzīvoju un tā tālāk... Savu īsto vārdu es varu atklāt tikai privātā sarakstē, kuru citi nevar izlasīt. Un šeit nav privāta sarakste.

Ta jau sevi piesakot esi krāpnieks.
Ne Reinis, ne XXL. Mož pistācijas ar negaršo.
09.01.2023 21:05 |

Reitings 1616
Esat redzējuši Pīrsa Brosnana un viņa sievas foto? Abi patiešām skaisti cilvēki.
Sieva pēc vairāku bērnu laišanas pasaulē ir ļoti daudz pieņēmusies svarā. Pīrss ātri vien aiztaisa mutes “labvēļiem”, kuri viņa sievai iesaka notievēt.
Tas, lūk, ir Vīrietis ar lielo burtu. Viņa mīlestība nav atkarīga no sievas garuma vai platuma. Tajā pat laikā ir ne mazums vīriešu, kuri savas dāmas pierunā pārtaisīt krūtis, degunu un vēl visu ko.
09.01.2023 21:07 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Klau, un tad tāds Top vecis ar savu hihinošo meitenīti ierodas biznesa pusdienās vai kādā sadarbības partneru pasākumā, kur jāierodas ar savu otro pusīti. Par ko tā meitenīte runās? Tikai ķiķinās, dzers šampanieti un muļķīgi smaidīs?

Tu laikam savu mūžu neesi bijusi uz nevienām biznesa pusdienām :D :D :D Tu tiešām domā, ka vīrieši ņem sievietes līdz uz tāda veida pusdienām, lai viņas varētu iesaistīties un apspriezt biznesu / darījumus utt? Mazāk filmas vajag skatīties par "power couple"
09.01.2023 21:08 |

Reitings 2977
Globuss @ 09.01.2023 20:57

Leģendārā Andreja podkāstus paskaties, viņš noraksturoja perfekti kādai jābūt Top G draudzenei/sievai.
09.01.2023 21:11 |

Reitings 2977
GhostGG @ 09.01.2023 21:08

Tu laikam savu mūžu neesi bijusi uz nevienām biznesa pusdienām :D :D :D Tu tiešām domā, ka vīrieši ņem sievietes līdz uz tāda veida pusdienām, lai viņas varētu iesaistīties un apspriezt biznesu / darījumus utt? Mazāk filmas vajag skatīties par "power couple"

Perfekts video par šo tēmu, cik ļoti grūti iet boss tipa meitenēm meklējot otru pusīti.
09.01.2023 21:14 |

Reitings 1616
GhostGG teksts @ 09.01.2023 21:08[/quote
NeTev par mani spriest, kur esmu bijusi un ko redzējusi. Darba ietvaros sanācis satikt visai daudz biznesa cilvēku. Tā gan ir paaudze, kuriem ir citas vērtības, bet silikona pupi nav galvenais. Viņiem ir apmēram sava vecuma sievas. Nu, nav visi vīrieši tādi ērzeļi kā jūs ar Aldi15. 😂
09.01.2023 21:15 |

Reitings 1847
Globuss Vienīgā aita te esi tu un vēl dažas labas, es vēl saprastu, ja būtu vismaz kaut kādas zināšanas un izpratne par lietām, tad vēl varētu vāvuļot. Un teikt, ja sieviete nav zinoša attiecīgajā jomā, tad viņa sēdēs pie galda un kiķinās ir vispār tupuma augstākā pakāpe. Es domāju, ka jebkura sieviete, kura draudzējas kaut cik ar galvu zin un saprot, kas ir adekvāta uzvedība un izturēšanās tādos pasākumos, neatkarīgi no tā, vai viņa ir "biznes ledija" vai arī tāda nav. Tiešām IQ zem katras kritikas.
Paskaties, pašas sievietes pat te savas bēdu māsas noliek ar pasīvi agresīviem, snobiskiem un nievājošiem zemtekstiem, bezmaz vai, ja neesmu karjeriste, tad esi tupa kaza, kas domā tikai par šmotkām un silikoniem. 🙃
09.01.2023 21:23 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Globuss @ 09.01.2023 21:07
Esat redzējuši Pīrsa Brosnana un viņa sievas foto? Abi patiešām skaisti cilvēki.
Sieva pēc vairāku bērnu laišanas pasaulē ir ļoti daudz pieņēmusies svarā. Pīrss ātri vien aiztaisa mutes “labvēļiem”, kuri viņa sievai iesaka notievēt.
Tas, lūk, ir Vīrietis ar lielo burtu. Viņa mīlestība nav atkarīga no sievas garuma vai platuma. Tajā pat laikā ir ne mazums vīriešu, kuri savas dāmas pierunā pārtaisīt krūtis, degunu un vēl visu ko.

Pierce Brendan Brosnan OBE (/ˈbrɒsnən/; born 16 May 1953)
Keely Shаye Smith (born September 25, 1963)
Jā, sievas fiziskais aspekts viņam noteikti nebija svarīgs... :D
Bet interesanti. Iegūglēju, abi smuki, īpaši sieviete. Bet bērni - meh. Daudz šādu slavenību redzu, kas paši smuki, bet bērni ļoti viduvēji.
09.01.2023 21:26 |

Reitings 1616
GhostGG @ 09.01.2023 21:23
Globuss Vienīgā aita te esi tu un vēl dažas labas, es vēl saprastu, ja būtu vismaz kaut kādas zināšanas un izpratne par lietām, tad vēl varētu vāvuļot. Un teikt, ja sieviete nav zinoša attiecīgajā jomā, tad viņa sēdēs pie galda un kiķinās ir vispār tupuma augstākā pakāpe. Es domāju, ka jebkura sieviete, kura draudzējas kaut cik ar galvu zin un saprot, kas ir adekvāta uzvedība un izturēšanās tādos pasākumos, neatkarīgi no tā, vai viņa ir "biznes ledija" vai arī tāda nav. Tiešām IQ zem katras kritikas.
Paskaties, pašas sievietes pat te savas bēdu māsas noliek ar pasīvi agresīviem, snobiskiem un nievājošiem zemtekstiem, bezmaz vai, ja neesmu karjeriste, tad esi tupa kaza, kas domā tikai par šmotkām un silikoniem. ?

Aita tomēr ir labāk par ērzeli! 🤣🤣🤣
09.01.2023 21:26 |

Reitings 1847
Aita tomēr ir labāk par ērzeli!

Super komentārs, es saku you can't make this shit up :D
09.01.2023 21:30 |

Reitings 1616
GhostGG @ 09.01.2023 21:30

Super komentārs, es saku you can't make this shit up :D

Tev nav humora izjūtas.
Pārāk ātri aizsvilsties. Tas biznesā neder.
Savu 20 gadīgo playboy zaķi slēpsi no kolēģiem?
09.01.2023 21:35 |

Reitings 1847
Savu 20 gadīgo playboy zaķi slēpsi no kolēģiem?

viņai ir 23
09.01.2023 21:39 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Motherofdragons @ 09.01.2023 16:16
Ghost, aļo, es esmu tādā sabiedrībā, kur ir praktiski tikai 30+ vīrieši, tā ir mana vecuma kategorija, protams, ka liela daļa no viņiem izskatās labi, un pat 50+ vīrieši mēdz būt skaisti un kopti, tāpat kā sievietes, protams. Runa nav par to, runa ir par to, ka ne es, ne manas vienaudzes ap 20 gadu vecumu nemaz neapsvēra ar tādiem skaistiem un koptiem vīriešiem tikties. Tāpēc tā konkurence ar jaunajām ir ļoti nosacīta. Tas ir noteikts vīriešu tips, kas meklē daudz jaunākas. Un noteikts jauno sieviešu tips, kas piekrīt tikties ar daudz vecākiem.
Nelaimīgs var būt arī ar vienaudzi, tā kā šajā ziņā šī diskusija ir bezjēdzīga. Laime ir ļoti subjektīva.

Piekrītu,ka ir noteikts tips vīriešu,kas grib sev blakus tikai stipri jaunāku draudzeni/sievu,bet tie noteikti nav lielākā daļa vīriešu. Un tas man šķiet dīvaini,ka vīrietis gados ar jaunu meiteni ir kopā,tā laikam jūtas jaunāks.
Un tur taču ir arī liela atšķirība ar dzīves uztveri utml.lietām.
Es savos 20g nevarēju iedomāties sev blakus 30g vīrieti,pat nepievērsu viņiem uzmanību,arī 30+g negribēju 40+g vīrieti. Attiecības bija ar +1+3g vecākiem vīriešiem,pat draugu/paziņu un kolēģu lokā pāriem nav lielas vecuma starpības.
09.01.2023 21:55 |

Reitings 272
Reģ: 17.05.2022
Es jau nekoooo, bet GhostGG ir 11 gadus jaunāka sieviete un viņš te pirmdienas vakarā nāk skaidroties ar mums 😜😜😜 Kaut ko pierādīt, kādas sievietes patīk un kādas nē 😜
09.01.2023 22:00 |

Reitings 1847
Piekrītu,ka ir noteikts tips vīriešu,kas grib sev blakus tikai stipri jaunāku draudzeni/sievu,bet tie noteikti nav lielākā daļa vīriešu. Un tas man šķiet dīvaini,ka vīrietis gados ar jaunu meiteni ir kopā,tā laikam jūtas jaunāks.

Protams, ka tev tas liekas dīvaini, vecākām sievietēm tas nepatīk, un viņām arī nepatīk jaunas skaistas sievietes (ir izņēmumi), jo viņas apzinās, ka laiku pagriezt atpakal nevarēs, savukārt, tad, kad tas nepatīk citiem vecākiem vīriešiem, tad tas ir tāpēc, ka viņi saprot, ka tādas viņi nevar dabūt, elementāra matemātika. Tā ir bijis, tā ir un tā būs vienmēr.
Man liekas jūs jau te ejat galējībās pasaulē un LV 10-15g starpība ir pilnīgi normāla. Es nekad nebiju par to aizdomājies, bet maniem vecākiem ir 10g starpība, manam tēta brālim ar sievu ir 13g starpība, pat manai omei ar opi bija 10g. starpība. Tākā varbūt tomēr tas nemaz nav pasaulē nekas jauns.
09.01.2023 22:06 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
GhostGG @ 09.01.2023 21:39

viņai ir 23

Kas tev, kā 34 gadus vecam vīrietim ir saistošs 23 gadus vecā meitenē, izņemot viņas jauno izskatu?
09.01.2023 22:15 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Ar 10 gadu starpību vel var atrast kopīgas intereses daudz maz, bet tie, kas gadus 20 un vairāk jaunākus skuķus savāc, tur nu gan traģikomēdija. Paņemam Fiļu un Zāmuleni, Zāmulene pie helikoptera stāvēja ar seju "man pienākas", savukārt Jelinska pie helikoptera pirmo reizi stāvēja ar seju "tūlīt piečurāšu bikses". Kad pusmūža krīze tuvojas, tad jau nu baigi gribas, lai kāda sajūsminās un sit plaukstiņas, citam pat līdz pensijas vecumam ievelkas tā pusmūža krīze, baiga jau nu bauda tiem skuķiem no tā savītušā krāna un noļukušā vēdera. Nekādus apollonus neredzu pēc 40, vienīgi tie, kas slimi ar sporta zāli, ir formā, pārējie palaidušies ar saviem alusvēderiem un riepām. Tāds pats nožēlojams paskats kā tām turīgajām kundzītēm Turcijas kūrortos, kas savāc svaigu miesu ar savu biezo maku. Neatceros vārdu, bet viena psiholoģe reiz izteicās, ka 12 gadi ir maximums uz vienu vai otru pusi, vairāk jau ir pataloģija, kad teorētiski partneris var būt vecāks vai bērns otram partnerim, tad vairs nav ok. Un es viņai 100% piekrītu.
Bet daļa vīrieši ir kā pērtiķi, pie vienas vietas, ka tas skuķis to prieku gultā notēlo, ka tik uzkāpt virsū, nu kā pie maukas, olas izšaut tāpat kā steiku apēst restorānā, tieši tikpat daudz emociju.

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
GhostGG @ 09.01.2023 22:06

Protams, ka tev tas liekas dīvaini, vecākām sievietēm tas nepatīk, un viņām arī nepatīk jaunas skaistas sievietes (ir izņēmumi), jo viņas apzinās, ka laiku pagriezt atpakal nevarēs, savukārt, tad, kad tas nepatīk citiem vecākiem vīriešiem, tad tas ir tāpēc, ka viņi saprot, ka tādas viņi nevar dabūt, elementāra matemātika. Tā ir bijis, tā ir un tā būs vienmēr.
Man liekas jūs jau te ejat galējībās pasaulē un LV 10-15g starpība ir pilnīgi normāla. Es nekad nebiju par to aizdomājies, bet maniem vecākiem ir 10g starpība, manam tēta brālim ar sievu ir 13g starpība, pat manai omei ar opi bija 10g. starpība. Tākā varbūt tomēr tas nemaz nav pasaulē nekas jauns.

Man nav nekas pret viņu izvēlēm dzīvot tā,minēju,ka man tas šķiet dīvaini,jo es nevarēju un nevaru iedomāties sev blakus stipri vecāku vīrieti,man tādi nesaista un viss.
Nevajag piefantazēt,ka man skauž utt.,ka ir vīrieši,kas izvēlas tikai jaunākas dāmas😁

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits