Tas nav mans izdomājums, tādas prasības ir visveiksmīgākajiem Top večiem.candy girl @ 09.01.2023 18:48
Ja pašam nekā nav, tad arī pret otru augstus standartus izvirzīt grūti .
Aldis15 @ 09.01.2023 20:47Tas nav mans izdomājums, tādas prasības ir visveiksmīgākajiem Top večiem.
Boss girl, karjeristes utml. ir galīgi nepieprasītas.
Reinis XXL @ 08.01.2023 13:08es gribēju sevi tā nosaukt. Nu ko, vai tad man internetā jāraksta visa patiesība par sevi. Kā mani sauc, kur dzīvoju un tā tālāk... Savu īsto vārdu es varu atklāt tikai privātā sarakstē, kuru citi nevar izlasīt. Un šeit nav privāta sarakste.
Klau, un tad tāds Top vecis ar savu hihinošo meitenīti ierodas biznesa pusdienās vai kādā sadarbības partneru pasākumā, kur jāierodas ar savu otro pusīti. Par ko tā meitenīte runās? Tikai ķiķinās, dzers šampanieti un muļķīgi smaidīs?
Leģendārā Andreja podkāstus paskaties, viņš noraksturoja perfekti kādai jābūt Top G draudzenei/sievai.Globuss @ 09.01.2023 20:57
Klau, un tad tāds Top vecis ar savu hihinošo meitenīti ierodas biznesa pusdienās vai kādā sadarbības partneru pasākumā, kur jāierodas ar savu otro pusīti. Par ko tā meitenīte runās? Tikai ķiķinās, dzers šampanieti un muļķīgi smaidīs?
GhostGG @ 09.01.2023 21:08
Tu laikam savu mūžu neesi bijusi uz nevienām biznesa pusdienām :D :D :D Tu tiešām domā, ka vīrieši ņem sievietes līdz uz tāda veida pusdienām, lai viņas varētu iesaistīties un apspriezt biznesu / darījumus utt? Mazāk filmas vajag skatīties par "power couple"
Globuss @ 09.01.2023 21:07Esat redzējuši Pīrsa Brosnana un viņa sievas foto? Abi patiešām skaisti cilvēki.
Sieva pēc vairāku bērnu laišanas pasaulē ir ļoti daudz pieņēmusies svarā. Pīrss ātri vien aiztaisa mutes “labvēļiem”, kuri viņa sievai iesaka notievēt.
Tas, lūk, ir Vīrietis ar lielo burtu. Viņa mīlestība nav atkarīga no sievas garuma vai platuma. Tajā pat laikā ir ne mazums vīriešu, kuri savas dāmas pierunā pārtaisīt krūtis, degunu un vēl visu ko.
GhostGG @ 09.01.2023 21:23Globuss Vienīgā aita te esi tu un vēl dažas labas, es vēl saprastu, ja būtu vismaz kaut kādas zināšanas un izpratne par lietām, tad vēl varētu vāvuļot. Un teikt, ja sieviete nav zinoša attiecīgajā jomā, tad viņa sēdēs pie galda un kiķinās ir vispār tupuma augstākā pakāpe. Es domāju, ka jebkura sieviete, kura draudzējas kaut cik ar galvu zin un saprot, kas ir adekvāta uzvedība un izturēšanās tādos pasākumos, neatkarīgi no tā, vai viņa ir "biznes ledija" vai arī tāda nav. Tiešām IQ zem katras kritikas.
Paskaties, pašas sievietes pat te savas bēdu māsas noliek ar pasīvi agresīviem, snobiskiem un nievājošiem zemtekstiem, bezmaz vai, ja neesmu karjeriste, tad esi tupa kaza, kas domā tikai par šmotkām un silikoniem. ?
Aita tomēr ir labāk par ērzeli!
GhostGG @ 09.01.2023 21:30
Super komentārs, es saku you can't make this shit up :D
Motherofdragons @ 09.01.2023 16:16Ghost, aļo, es esmu tādā sabiedrībā, kur ir praktiski tikai 30+ vīrieši, tā ir mana vecuma kategorija, protams, ka liela daļa no viņiem izskatās labi, un pat 50+ vīrieši mēdz būt skaisti un kopti, tāpat kā sievietes, protams. Runa nav par to, runa ir par to, ka ne es, ne manas vienaudzes ap 20 gadu vecumu nemaz neapsvēra ar tādiem skaistiem un koptiem vīriešiem tikties. Tāpēc tā konkurence ar jaunajām ir ļoti nosacīta. Tas ir noteikts vīriešu tips, kas meklē daudz jaunākas. Un noteikts jauno sieviešu tips, kas piekrīt tikties ar daudz vecākiem.
Nelaimīgs var būt arī ar vienaudzi, tā kā šajā ziņā šī diskusija ir bezjēdzīga. Laime ir ļoti subjektīva.
Piekrītu,ka ir noteikts tips vīriešu,kas grib sev blakus tikai stipri jaunāku draudzeni/sievu,bet tie noteikti nav lielākā daļa vīriešu. Un tas man šķiet dīvaini,ka vīrietis gados ar jaunu meiteni ir kopā,tā laikam jūtas jaunāks.
GhostGG @ 09.01.2023 21:39
viņai ir 23
GhostGG @ 09.01.2023 22:06
Protams, ka tev tas liekas dīvaini, vecākām sievietēm tas nepatīk, un viņām arī nepatīk jaunas skaistas sievietes (ir izņēmumi), jo viņas apzinās, ka laiku pagriezt atpakal nevarēs, savukārt, tad, kad tas nepatīk citiem vecākiem vīriešiem, tad tas ir tāpēc, ka viņi saprot, ka tādas viņi nevar dabūt, elementāra matemātika. Tā ir bijis, tā ir un tā būs vienmēr.
Man liekas jūs jau te ejat galējībās pasaulē un LV 10-15g starpība ir pilnīgi normāla. Es nekad nebiju par to aizdomājies, bet maniem vecākiem ir 10g starpība, manam tēta brālim ar sievu ir 13g starpība, pat manai omei ar opi bija 10g. starpība. Tākā varbūt tomēr tas nemaz nav pasaulē nekas jauns.