Vai drīkst?

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
Sveikas, brīvās meitenes. Es gribētu pajautāt, vai varbūt šeit ir kāda brīva meitene, ar kuru es varētu pačatot, iepazīties, sarunāt varbūt kādu tikšanos? Īsumā par mani, mani sauc Reinis, man ir 28 gadi. Dzīvoju viens. Rīgā. Ir arī darbs. Es esmu aktīvs. Patīk atpūtas pie dabas. Patīk ļoti braukāties ar riteņiem, patīk peldēt un garas pastaigas.
Pēc dabas esmu tomēr mazliet kautrīgs, kluss. Bet tajā pašā laikā varu arī daudz runāt. Tikai ar pazīstamiem cilvēkiem es daudz runāju. Ar svešu iesākumā ne tik daudz.
Es nesmēķēju, nedzeru. Alkoholu nelietoju. Nu varbūt maz maz liet pa svētkiem. Un arī ne vienmēr. Garšo lasis, pistācijas. Vispār es ēdu visu ko. Neesmu izvēlīgs.
Gaidīšu ziņu.... No kādas... Varbūt sanāk te iepazīties, jo esmu dzirdējis no citiem, ka arī šeit cilvēki sapazīstas. Nopietni! Es uzskatu, ka tie visi pārējie iepazīšanās portāli internetā nav kaut kā.... nezinu kā lai pasaku. Tikai priekš krāpniekiem.
Atbildes es gaidīšu no jebkādas sievietes. Nu tikai ne no tās, kurai jau ir pāri 30.
07.01.2023 21:54 |

Reitings 405
Reģ: 14.01.2020
Piekūns @ 08.01.2023 23:25
Man jau liekas, ka ir tikai normāli, ka vīrietis ir vairāk atvērts uz jaunākām, kā vecākām. +2/3 gadu augšējā robeža nešķiet nekas traks.

Vīrietim ir izdevīgi būt atvērtam jaunākām, jo no viņām attiecīgi zemākas prasības (salīdzinoši) 😁
08.01.2023 23:45 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Sievietes, izvēloties vīrieti: “viņš nevar būt īss, nabags, nesmuks, nekopts, skops un nesmieklīgs. Viņam jāsmaržo pēc viena konkrēta Gucci odiera un jābūt 197,84 cm garam, pēc horoskopa vērsim ar leo sun rising un cancer moon rising🥰🥰🥰🥰🥰”
Vīrieši, izvēloties sievieti: “Nu es nez, būtu forši, ja viņai nebūtu virs 30”
Sievietes: 😡🤬😡
08.01.2023 23:55 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Londine @ 08.01.2023 23:45

Vīrietim ir izdevīgi būt atvērtam jaunākām, jo no viņām attiecīgi zemākas prasības (salīdzinoši) ?

Protams. Būtu neloģiski izvēlēties vecāku un vēl komplektā ar augstākām prasībām. Bet ja tā vecākā ir iekritusi sirdī un ir ar man pieņemamām prasībām, salīdzinot ar jaunāku, tad jau tiem gadiem vairs nav nozīmes.
09.01.2023 00:01 |

Reitings 405
Reģ: 14.01.2020
Piekūns @ 09.01.2023 00:01

Protams. Būtu neloģiski izvēlēties vecāku un vēl komplektā ar augstākām prasībām. Bet ja tā vecākā ir iekritusi sirdī un ir ar man pieņemamām prasībām, salīdzinot ar jaunāku, tad jau tiem gadiem vairs nav nozīmes.

Piekrītu!
09.01.2023 00:14 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Londine @ 08.01.2023 23:21

Par to, ka 40+ ir vēl labākas, nespēju iebilst ? bet es tā padomāju - ja nu es būtu brīva, man gan būtu gana augstas prasības arī pret vīrieti. Teiksim tā - bez izglītības, labas mašīnas un zināmiem sasniegumiem karjerā man neinteresētu vispār. Vismaz tas, kas ir man pašai. Īrēts divistabu dzīvoklis neies cauri. Tas man automātiski liktu aizdomāties, uz ko viņš ir spējīgs savā dzīvē un vecumā (un, jo vecāks, jo augstākas prasības). Kāpēc es to saku - komplekts, uz ko cer vīrietis vai sieviete, noteikti attiecas arī uz pašu.
Oho Tu gan sevi augstu vērtē :)
Man tikai pret izskatu un raksturu ir prasības, meteriālās lietas un izglītība/ambīcijas ir 0 vērtē.
Tas jau sen zināms fakts ka sieviešu un vīriešu prasības kardināli atšķiras.
09.01.2023 00:48 |

Reitings 2977
Londine @ 08.01.2023 23:45

Vīrietim ir izdevīgi būt atvērtam jaunākām, jo no viņām attiecīgi zemākas prasības (salīdzinoši) ?
Muļķības jaunajām ir visaugstāks prasības, jo tās grib visi top veči, vecās pēc 30, kur nu vēl pēc 40, normālam veiksmīgam, top vīrietim nafig nav vajadzīgas.
09.01.2023 00:51 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Čalis vēlas jaunāku sievieti, ne vecāku un viss. Tā ir viņa dzīve, viņš meklē sievieti priekš sevīm, lai veidotu attiecības. Viss ļoti saprotams. Tas ir tā pat kā sievietēm, kad sievietes iepazīstoties nosaka, ka nevēlas jaunāku par saviem gadiem un tur neviens neko tālāk neiet diskutēt, kādēļ tieši tā un ne savādāk.
09.01.2023 08:28 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Čalis vēlas jaunāku sievieti, ne vecāku un viss. Tā ir viņa dzīve, viņš meklē sievieti priekš sevīm, lai veidotu attiecības. Viss ļoti saprotams. Tas ir tā pat kā sievietēm, kad sievietes iepazīstoties nosaka, ka nevēlas jaunāku par saviem gadiem un tur neviens neko tālāk neiet diskutēt, kādēļ tieši tā un ne savādāk.

+++ taisnība.
bet es tā padomāju - ja nu es būtu brīva, man gan būtu gana augstas prasības arī pret vīrieti. Teiksim tā - bez izglītības, labas mašīnas un zināmiem sasniegumiem karjerā man neinteresētu vispār.

Tas saprotams, bet tev neliekas, ka vajadzētu būt tieši otrādāk, ka vecākām paliekot, prasībâm vajadzētu tieši būt nedaudz piezemētākām? Jo, ja tā padomā, pieslēdzot loğiku - vecākas sievietes konkurē ar jaunākām sievietēm "attiecību tirgū", būtu diezgan neloğiski izvēlēties (protams, ja vīrietis ir tāds, kuram ir iespēja izvēlēties) vecāku ar visām klapatām, kas 99% gadījumos vecumam nāk līdz, nekā jaunāku ar līdzvērtīgām prasībām. Varbūt tas arī ir tas iemesls, kāpēc mēs ļoti bieži redzam šāda veida tekstus forumos, tiktok, youtue video / shortos, ka sievietēm pēc 30 kaut kā "mağiski" pēkšņi parādās - "nav normālu vīriešu". Interesanti, kāpēc tādas problēmas nav, ar retiem izņēmumiem, sievietēm, kurām ir 18, 20, 23 (jaunām) utt.
09.01.2023 11:22 |

Reitings 2977
Sievietei visaugstākā vērtība ir no 18-25
Vīriešiem no 35-45
09.01.2023 11:36 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Es šo varu pakomentēt no sava, sievietes pēc 30, skatupunkta 😄 kad man bija 20, es varēju ielaisties dēkās ar visādiem lūzeriem, jo pati biju naiva, turklāt man bija "jūra līdz ceļiem" un neuztvēru katras attiecības kā "vienreiz un uz mūžu" un katru kandidātu kā "husband material". Vienvārdsakot, izklaidējos. Tikai nevajag nosodīt - vīrieši arī tā dara. Turklāt es pati no sevis neko daudz nebiju sasniegusi - tikko no skolas, studente bez naudas, ko es varu prasīt no sava partnera? Neviens nebija man iemācījis (paldies dievam) ka jaunībā var "dārgi sevi pārdot". Un vecāki garlaicīgi vīrieši mani neinteresēja. Plus, ja ar kādu puisi kaut kas sanāktu, mums būtu laiks visu sasniegt kopā.
Ja es tagad būtu brīva, tad filtrs man būtu diezgan plašs. Jo es pati esmu kaut ko dzīvē sasniegusi, man kaut kas pieder, man ir noteiktas prasības pret sadzīvi un komfortu, un tuvā perspektīvā gribētu kāzas un bērnus, t.i., meklētu vīrieti ar līdzīgām vēlmēm un spēju to nodrošināt, kā arī ģimenes dzīvei piemērotu raksturu.
Par autoru - man šķiet pavisam normāli negribēt vecāku par sevi partneri, nedaudz aizdomīgi, ka tā ir vienīgā prasība, but you do you. Nopietni šo iepazīšanas sludinājumu ir grūti uztvert, bet kopumā man patīk, ja man būtu kādi 25 gadi, varbūt uzrakstītu 😄
09.01.2023 11:50 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Arabesq @ 08.01.2023 23:55
Sievietes, izvēloties vīrieti: “viņš nevar būt īss, nabags, nesmuks, nekopts, skops un nesmieklīgs. Viņam jāsmaržo pēc viena konkrēta Gucci odiera un jābūt 197,84 cm garam, pēc horoskopa vērsim ar leo sun rising un cancer moon rising?????”
Vīrieši, izvēloties sievieti: “Nu es nez, būtu forši, ja viņai nebūtu virs 30”
Sievietes: ???

nez nu dusmas man tas galīgi neizraisa, lai čalīts dzīvo kā vēlas. :D
Liekas mazliet smieklīgi, thats all. Ja kāds manas +/- 30 gadīgās draugu kompānijas puisis vai meitene atvesu iepazīstināt ar, teiksim, 21 gadīgu otro pusi es nezinu ko tas jaunias gurķis ar visiem runātu, par to kā iet augstskolā? :D No tāda saktapunta man liekas savādi.
BET - ja džeku kompānija, kur visiem jaunas, smukas meitenes, protams, protams, kāpēc ne.
09.01.2023 12:12 |

Patīk
Reitings 1762
Aldis15 @ 09.01.2023 11:36
Sievietei visaugstākā vērtība ir no 18-25
Vīriešiem no 35-45

Vērtība kam? Laulībām? Seksam?
Pazīstu vairākus vīriešus ap 35, kuri ir vīlušies attiecībās ar jaunām meitenēm, jo viņām ir citas prioritātes (studijas, karjera, izklaide) un, jā, tādās attiecībās vīrietim par visu ir jāmaksā. Tā kā viss nav tik viennozīmīgi, sievietēm ap 30 ir grūtāk atrast partneri pārsvarā tāpēc, ka ir prasības atrast līdzvērtīgu partneri, nevis tāpēc, ka esot "asa" konkurence ar jaunajām, kuras guļ un sapņo atrast sev veci ar sākušos plikpaurību un alusvēderu 😄
09.01.2023 12:31 |

Reitings 30
Reģ: 07.08.2022
HARDLUXURY @ 08.01.2023 19:15
Ja esmu zem 30, bet XXL miesās, tas der?
der😁
09.01.2023 12:48 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
Jo, ja tā padomā, pieslēdzot loğiku - vecākas sievietes konkurē ar jaunākām sievietēm "attiecību tirgū"

It kā publiskajā telpā redzu daudz pārus, kur vīrietis vecāks 7 un vairāk gadus, tajā pašā laikā draugu/paziņu lokā atceros tikai vienu sievieti, kas teica, ka piesaistot vecāki vīrieši. Tagad viņa ir precējusies ar gadus 2 vecāku 😁 Nezinu, kur rodās tās, kurām patīk veci vīrieši, man personīgi interesē tikai līdzīga vecuma vīrieši, tas ir plus mīnus daži gadi.
sievietēm pēc 30 kaut kā "mağiski" pēkšņi parādās - "nav normālu vīriešu". Interesanti, kāpēc tādas problēmas nav, ar retiem izņēmumiem, sievietēm, kurām ir 18, 20, 23 (jaunām) utt.

18-23 gados par vīrieša meklēšanu vispār neiespringst.
09.01.2023 12:49 |

Reitings 25896
Reģ: 18.08.2022
Motherofdragons @ 09.01.2023 12:31

Vērtība kam? Laulībām? Seksam?
Pazīstu vairākus vīriešus ap 35, kuri ir vīlušies attiecībās ar jaunām meitenēm, jo viņām ir citas prioritātes (studijas, karjera, izklaide) un, jā, tādās attiecībās vīrietim par visu ir jāmaksā. Tā kā viss nav tik viennozīmīgi, sievietēm ap 30 ir grūtāk atrast partneri pārsvarā tāpēc, ka ir prasības atrast līdzvērtīgu partneri, nevis tāpēc, ka esot "asa" konkurence ar jaunajām, kuras guļ un sapņo atrast sev veci ar sākušos plikpaurību un alusvēderu ?

Pilnīgi piekrītu nafig jaunai meitenei 25 gadīgai vajag tādu 35-45 gadīgu!
Vismaz man vienmēr ir sanācis ,ka visi partneri vidēji ir bijusi 2-3 gadus vecāki!
Esmu tikusies arī ar 1-3 gadus jaunākiem par mani ,bet vienmēr viss atdūrās pret to ,ka nelikās pietiekoši mentāli nobriedusi.
Tas ,ka čalim ir 28 gadi un negrib vecāku meiteni /sievieti ir pavisam normāli!
09.01.2023 13:03 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
kad man bija 20, es varēju ielaisties dēkās ar visādiem lūzeriem, jo pati biju naiva, turklāt man bija "jūra līdz ceļiem" un neuztvēru katras attiecības kā "vienreiz un uz mūžu" un katru kandidātu kā "husband material". Vienvārdsakot, izklaidējos.

Nez kāpēc mani tas nepārsteidz.
Ja es tagad būtu brīva, tad filtrs man būtu diezgan plašs. Jo es pati esmu kaut ko dzīvē sasniegusi, man kaut kas pieder, man ir noteiktas prasības pret sadzīvi un komfortu, un tuvā perspektīvā gribētu kāzas un bērnus, t.i., meklētu vīrieti ar līdzīgām vēlmēm un spēju to nodrošināt, kā arī ģimenes dzīvei piemērotu raksturu

Nu tad lūdz dievu, lai tev nekad nebūtu jāmeklē jaunas attiecības. Oi kā tu aplauztos un ļoti ātri atdurtos pret realitāti un saprastu, ka tādiem vīriešiem, kādus tu gribētu, tavi sasniegumi un to, kas tev pieder pat nebūtu top 20 prioritāžu sarakstā. 😁
Tā kā viss nav tik viennozīmīgi, sievietēm ap 30 ir grūtāk atrast partneri pārsvarā tāpēc, ka ir prasības atrast līdzvērtīgu partneri

Tieši tā, tāpēc ka tiem saucamajiem "vienlīdzīgais partneris", tiem ir iespēja izvēlēties. Gribēt jau var daudz ko, bet ja nesanāk, tad attiecīgi ir jāsaprot, ka "cenu tu prasi pa augstu". Ja es audzēju ābolus un ES nosaku, ka mana viena ābola cena ir 500 eiro, bet neviens šos ābolus pirkt nevēlas, tad kā īsti ir? Es dzīvoju ilūzijās, vai pircēji ir neritīgi?🙃
09.01.2023 13:03 |

Reitings 272
Reģ: 17.05.2022
GhostGG @ 09.01.2023 13:03

Nez kāpēc mani tas nepārsteidz.
Nu tad lūdz dievu, lai tev nekad nebūtu jāmeklē jaunas attiecības. Oi kā tu aplauztos un ļoti ātri atdurtos pret realitāti un saprastu, ka tādiem vīriešiem, kādus tu gribētu, tavi sasniegumi un to, kas tev pieder pat nebūtu top 20 prioritāžu sarakstā. ?
Tieši tā, tāpēc ka tiem saucamajiem "vienlīdzīgais partneris", tiem ir iespēja izvēlēties. Gribēt jau var daudz ko, bet ja nesanāk, tad attiecīgi ir jāsaprot, ka "cenu tu prasi pa augstu". Ja es audzēju ābolus un ES nosaku, ka mana viena ābola cena ir 500 eiro, bet neviens šos ābolus pirkt nevēlas, tad kā īsti ir? Es dzīvoju ilūzijās, vai pircēji ir neritīgi??

Tu reāli visu pārspīlē. Man ir 31, apkārt ir ļoti daudz foršu, brīvu vīriešu, kuri vēlas nopietnas attiecības. Man pašai interesē 30-38 vecuma amplitūdā. Un runājot par sasniegumiem - interesē gan vīriešiem, visi, kuri paši dzīvē ir ko sasnieguši, apgalvo, ka nebūtu kopā ar manikīra meistari vai Rimi kasieri - atvainojos, nevēlos nevienu aizskart, tas nav mans viedoklis.
09.01.2023 13:08 |

Patīk
Reitings 1762
Nē, tas nav tāpēc, ka "vienlīdzīgiem partneriem" ir iespēja izvēlēties starp jaunām, tvirtām jaunkundzēm, kuras tā vien alkst iepazīt viņu krunkainās olas. Tas ir tāpēc, ka ir vairāk "vidēja līmeņa' sieviešu, vīriešiem ir lielāka tendence iekrist galējībās, kā arī vienkārši tāpēc, ka jaunībā ir vairāk ģimeni neizveidojušu cilvēku, pēc 30 ar katru gadu "pieejamo" wife&husband material strauji sarūk.
Jā, sievietes arī mēdz būt seksuāli emansipētas, gribēt izklaidēties un kaut ko sasniegt dzīvē, nevis no skolas sola ielaisties attiecībās ar 10+ gadus vecāku vīrieti un būt viņam mūžam uzticīgai. 100% manu paziņu, kas jaunībā izvēlējās sevi "dārgi pārdot tirgū" ir izstudējušas par veča naudu, izveidoja veiksmīgu karjeru un pameta savus sugar papus.
Ja man būtu līdzīgas prasības pret vīrieti kā Ghost pret sievietēm, es bez problēmām atrastu sev jaunu, smuku puisi, apmaksātu viņam studijas un viņš būtu kopā ar mani...vismaz kādu laiku.
09.01.2023 13:30 |

Reitings 2977
AllSaints @ 09.01.2023 13:08

Tu reāli visu pārspīlē. Man ir 31, apkārt ir ļoti daudz foršu, brīvu vīriešu, kuri vēlas nopietnas attiecības. Man pašai interesē 30-38 vecuma amplitūdā. Un runājot par sasniegumiem - interesē gan vīriešiem, visi, kuri paši dzīvē ir ko sasnieguši, apgalvo, ka nebūtu kopā ar manikīra meistari vai Rimi kasieri - atvainojos, nevēlos nevienu aizskart, tas nav mans viedoklis.
Vīriešiem neinterisē Tava karjera, Tava dzīves pieredze, Tavas meteriālās lietas utml.
Izskats/jaunība/raksturs/lojalitāte ir top prioritātes.
09.01.2023 13:46 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Motherofdragons @ 09.01.2023 13:30
Nē, tas nav tāpēc, ka "vienlīdzīgiem partneriem" ir iespēja izvēlēties starp jaunām, tvirtām jaunkundzēm, kuras tā vien alkst iepazīt viņu krunkainās olas. Tas ir tāpēc, ka ir vairāk "vidēja līmeņa' sieviešu, vīriešiem ir lielāka tendence iekrist galējībās, kā arī vienkārši tāpēc, ka jaunībā ir vairāk ģimeni neizveidojušu cilvēku, pēc 30 ar katru gadu "pieejamo" wife&husband material strauji sarūk.
Jā, sievietes arī mēdz būt seksuāli emansipētas, gribēt izklaidēties un kaut ko sasniegt dzīvē, nevis no skolas sola ielaisties attiecībās ar 10+ gadus vecāku vīrieti un būt viņam mūžam uzticīgai. 100% manu paziņu, kas jaunībā izvēlējās sevi "dārgi pārdot tirgū" ir izstudējušas par veča naudu, izveidoja veiksmīgu karjeru un pameta savus sugar papus.
Ja man būtu līdzīgas prasības pret vīrieti kā Ghost pret sievietēm, es bez problēmām atrastu sev jaunu, smuku puisi, apmaksātu viņam studijas un viņš būtu kopā ar mani...vismaz kādu laiku.

a varbūt tas forši, meitene iznomāta tāpat kā mašīna. Un, kad paliek drusku par vecu, tad pati aiziet, nav pat jāpārdod. Un meklē nākamo. Vienīgi sanāk, ka visu laiku apmaksā kādam augstskolu un šmotkas, bet, ja piķis pietiek, kāpēc ne :D
09.01.2023 13:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits