Piekūns @ 08.01.2023 23:25Man jau liekas, ka ir tikai normāli, ka vīrietis ir vairāk atvērts uz jaunākām, kā vecākām. +2/3 gadu augšējā robeža nešķiet nekas traks.
Londine @ 08.01.2023 23:45
Vīrietim ir izdevīgi būt atvērtam jaunākām, jo no viņām attiecīgi zemākas prasības (salīdzinoši) ?
Piekūns @ 09.01.2023 00:01
Protams. Būtu neloģiski izvēlēties vecāku un vēl komplektā ar augstākām prasībām. Bet ja tā vecākā ir iekritusi sirdī un ir ar man pieņemamām prasībām, salīdzinot ar jaunāku, tad jau tiem gadiem vairs nav nozīmes.
Oho Tu gan sevi augstu vērtē :)Londine @ 08.01.2023 23:21
Par to, ka 40+ ir vēl labākas, nespēju iebilst ? bet es tā padomāju - ja nu es būtu brīva, man gan būtu gana augstas prasības arī pret vīrieti. Teiksim tā - bez izglītības, labas mašīnas un zināmiem sasniegumiem karjerā man neinteresētu vispār. Vismaz tas, kas ir man pašai. Īrēts divistabu dzīvoklis neies cauri. Tas man automātiski liktu aizdomāties, uz ko viņš ir spējīgs savā dzīvē un vecumā (un, jo vecāks, jo augstākas prasības). Kāpēc es to saku - komplekts, uz ko cer vīrietis vai sieviete, noteikti attiecas arī uz pašu.
Muļķības jaunajām ir visaugstāks prasības, jo tās grib visi top veči, vecās pēc 30, kur nu vēl pēc 40, normālam veiksmīgam, top vīrietim nafig nav vajadzīgas.Londine @ 08.01.2023 23:45
Vīrietim ir izdevīgi būt atvērtam jaunākām, jo no viņām attiecīgi zemākas prasības (salīdzinoši) ?
Čalis vēlas jaunāku sievieti, ne vecāku un viss. Tā ir viņa dzīve, viņš meklē sievieti priekš sevīm, lai veidotu attiecības. Viss ļoti saprotams. Tas ir tā pat kā sievietēm, kad sievietes iepazīstoties nosaka, ka nevēlas jaunāku par saviem gadiem un tur neviens neko tālāk neiet diskutēt, kādēļ tieši tā un ne savādāk.
bet es tā padomāju - ja nu es būtu brīva, man gan būtu gana augstas prasības arī pret vīrieti. Teiksim tā - bez izglītības, labas mašīnas un zināmiem sasniegumiem karjerā man neinteresētu vispār.
Arabesq @ 08.01.2023 23:55Sievietes, izvēloties vīrieti: “viņš nevar būt īss, nabags, nesmuks, nekopts, skops un nesmieklīgs. Viņam jāsmaržo pēc viena konkrēta Gucci odiera un jābūt 197,84 cm garam, pēc horoskopa vērsim ar leo sun rising un cancer moon rising?????”
Vīrieši, izvēloties sievieti: “Nu es nez, būtu forši, ja viņai nebūtu virs 30”
Sievietes: ???
Aldis15 @ 09.01.2023 11:36Sievietei visaugstākā vērtība ir no 18-25
Vīriešiem no 35-45
Jo, ja tā padomā, pieslēdzot loğiku - vecākas sievietes konkurē ar jaunākām sievietēm "attiecību tirgū"
sievietēm pēc 30 kaut kā "mağiski" pēkšņi parādās - "nav normālu vīriešu". Interesanti, kāpēc tādas problēmas nav, ar retiem izņēmumiem, sievietēm, kurām ir 18, 20, 23 (jaunām) utt.
Motherofdragons @ 09.01.2023 12:31
Vērtība kam? Laulībām? Seksam?
Pazīstu vairākus vīriešus ap 35, kuri ir vīlušies attiecībās ar jaunām meitenēm, jo viņām ir citas prioritātes (studijas, karjera, izklaide) un, jā, tādās attiecībās vīrietim par visu ir jāmaksā. Tā kā viss nav tik viennozīmīgi, sievietēm ap 30 ir grūtāk atrast partneri pārsvarā tāpēc, ka ir prasības atrast līdzvērtīgu partneri, nevis tāpēc, ka esot "asa" konkurence ar jaunajām, kuras guļ un sapņo atrast sev veci ar sākušos plikpaurību un alusvēderu ?
kad man bija 20, es varēju ielaisties dēkās ar visādiem lūzeriem, jo pati biju naiva, turklāt man bija "jūra līdz ceļiem" un neuztvēru katras attiecības kā "vienreiz un uz mūžu" un katru kandidātu kā "husband material". Vienvārdsakot, izklaidējos.
Ja es tagad būtu brīva, tad filtrs man būtu diezgan plašs. Jo es pati esmu kaut ko dzīvē sasniegusi, man kaut kas pieder, man ir noteiktas prasības pret sadzīvi un komfortu, un tuvā perspektīvā gribētu kāzas un bērnus, t.i., meklētu vīrieti ar līdzīgām vēlmēm un spēju to nodrošināt, kā arī ģimenes dzīvei piemērotu raksturu
Tā kā viss nav tik viennozīmīgi, sievietēm ap 30 ir grūtāk atrast partneri pārsvarā tāpēc, ka ir prasības atrast līdzvērtīgu partneri
GhostGG @ 09.01.2023 13:03
Nez kāpēc mani tas nepārsteidz.
Nu tad lūdz dievu, lai tev nekad nebūtu jāmeklē jaunas attiecības. Oi kā tu aplauztos un ļoti ātri atdurtos pret realitāti un saprastu, ka tādiem vīriešiem, kādus tu gribētu, tavi sasniegumi un to, kas tev pieder pat nebūtu top 20 prioritāžu sarakstā. ?
Tieši tā, tāpēc ka tiem saucamajiem "vienlīdzīgais partneris", tiem ir iespēja izvēlēties. Gribēt jau var daudz ko, bet ja nesanāk, tad attiecīgi ir jāsaprot, ka "cenu tu prasi pa augstu". Ja es audzēju ābolus un ES nosaku, ka mana viena ābola cena ir 500 eiro, bet neviens šos ābolus pirkt nevēlas, tad kā īsti ir? Es dzīvoju ilūzijās, vai pircēji ir neritīgi??
Vīriešiem neinterisē Tava karjera, Tava dzīves pieredze, Tavas meteriālās lietas utml.AllSaints @ 09.01.2023 13:08
Tu reāli visu pārspīlē. Man ir 31, apkārt ir ļoti daudz foršu, brīvu vīriešu, kuri vēlas nopietnas attiecības. Man pašai interesē 30-38 vecuma amplitūdā. Un runājot par sasniegumiem - interesē gan vīriešiem, visi, kuri paši dzīvē ir ko sasnieguši, apgalvo, ka nebūtu kopā ar manikīra meistari vai Rimi kasieri - atvainojos, nevēlos nevienu aizskart, tas nav mans viedoklis.
Motherofdragons @ 09.01.2023 13:30Nē, tas nav tāpēc, ka "vienlīdzīgiem partneriem" ir iespēja izvēlēties starp jaunām, tvirtām jaunkundzēm, kuras tā vien alkst iepazīt viņu krunkainās olas. Tas ir tāpēc, ka ir vairāk "vidēja līmeņa' sieviešu, vīriešiem ir lielāka tendence iekrist galējībās, kā arī vienkārši tāpēc, ka jaunībā ir vairāk ģimeni neizveidojušu cilvēku, pēc 30 ar katru gadu "pieejamo" wife&husband material strauji sarūk.
Jā, sievietes arī mēdz būt seksuāli emansipētas, gribēt izklaidēties un kaut ko sasniegt dzīvē, nevis no skolas sola ielaisties attiecībās ar 10+ gadus vecāku vīrieti un būt viņam mūžam uzticīgai. 100% manu paziņu, kas jaunībā izvēlējās sevi "dārgi pārdot tirgū" ir izstudējušas par veča naudu, izveidoja veiksmīgu karjeru un pameta savus sugar papus.
Ja man būtu līdzīgas prasības pret vīrieti kā Ghost pret sievietēm, es bez problēmām atrastu sev jaunu, smuku puisi, apmaksātu viņam studijas un viņš būtu kopā ar mani...vismaz kādu laiku.