Lola12345 @ 07.01.2023 13:56
Es varu pateikt no savas pieredes kā bērnam, kurš pārcelās vairākas reizes un mainīja skolas/pilsetas/valstis. Tajā brīdi neko neteicu likās ok, bet šobrīd redzu, ka ja dzīvotu vienā vietā būtu bijis daudz labāk. Bija man daudz draugu vienmēr, tomēr nav man tādu īstu draugu, kā citiem. Visi citi vienmēr pazina viena otru kopš mazām klasēm, bet es biju tāds outsideris. It īpaši pārceļoties lielākā vecumā. Tas ir rezultējies ar to - man ir daudz paziņas, bet man nav nevienas īstas draudzenes/drauga. Un visiem kuriem ir draugu, viņi ir pazīstami kopš sākumskolas, pamatskolas laikiem, kad man bija lielais pārvākšanās vilnis. Un es esmu tāda iebraucēja un vecie draugi ir sen aizmirsuši par mani… apmēram tāda tā dzīve pārvācoties
ReReReRe @ 07.01.2023 14:02
Redz, šeit ir savādāk, iespēja, ka mācīsies ar tiem pašiem bērniem pēc 6.klases(year6) ir maza. Dēls nemācās ne ar vienu pazīstamu bērnu no pamatskolas. Līdz year6 beigām bėrnus no skolas savāc vecāki, nekādas baigās draudzēšanās pēc skolas nenotiek. Atbrauc mājās un tik Cik caur saviem ps4 “draudzējas”
Toblerone @ 07.01.2023 14:00Mēs arī domājam pārcelties atpakaļ uz dzīvi LV no Īrijas. Mums tikai atšķirībā ir tāda, ka bērns tikai uzsāks pirmās klases gaitas.
Lola12345 @ 07.01.2023 13:56
Es varu pateikt no savas pieredes kā bērnam, kurš pārcelās vairākas reizes un mainīja skolas/pilsetas/valstis. Tajā brīdi neko neteicu likās ok, bet šobrīd redzu, ka ja dzīvotu vienā vietā būtu bijis daudz labāk. Bija man daudz draugu vienmēr, tomēr nav man tādu īstu draugu, kā citiem. Visi citi vienmēr pazina viena otru kopš mazām klasēm, bet es biju tāds outsideris. It īpaši pārceļoties lielākā vecumā. Tas ir rezultējies ar to - man ir daudz paziņas, bet man nav nevienas īstas draudzenes/drauga. Un visiem kuriem ir draugu, viņi ir pazīstami kopš sākumskolas, pamatskolas laikiem, kad man bija lielais pārvākšanās vilnis. Un es esmu tāda iebraucēja un vecie draugi ir sen aizmirsuši par mani… apmēram tāda tā dzīve pārvācoties
GhostGG @ 07.01.2023 13:35
Kas tur tāds ir? Es pat pieaudzis būdams nekad nelaižu garām izdevību pie omes aizbraukt. Viņa taisa tik garsīgus saldos, ka tā dēl vien būtu vērts triekties pie viņas, pat no otra pasaules gala :D
ReReReRe @ 09.01.2023 10:30Kur meklēt dzīvesvietu? Nepierasti, ka 2ist dzīvoklis ir tikai vienas gułamistabas dzīvoklis. 3-4ist dzīvokłi izskatās, ka ar uguni jāmeklē. Vai bez ss.lv ir vēl kāda laba lapa?