pilns internets par šo tēmu..Eksperte. @ 07.01.2023 13:38
Nu un tai statistikai jāveidojas uz 4 vīriešu pamata? ?
GhostGG @ 07.01.2023 13:40
Tev pašai kādreiz ir bijis, vai ir tagad draugs, kurā tu esi ritīgi ieķērusies, bet tāpat turpini gadiem ar viņu, satikties, kontaktēties, jo jūs tak esat tikai draugi.
Domāju, nē, nav tā bijis. Ar visiem šāda tipa vīriešiem arī skaidri dots signāls, ka gribu kaut ko, izvērtējot visus + un -.
GhostGG @ 07.01.2023 13:58
Protams, ka tev tā nav bijis, tāpēc jau arī tu nespēj izprast to, vai var pastāvēt draudzība vai nē. Tas jau vien, ka tu saki "nav mana problēma, ja otrs kaut ko grib" pierāda to. Ja tev tā būtu bijis, tad tu ātri saprastu, ka tu ar so vīrieti kontaktējies un tiecies ar cerību, ka varbūt kaut kas paspīdēs vai pavērsīsies iespēja uzsēsties uz viņa krāna. Tieši tāpat ir ar vīriešiem, kuri draudzējas ar sievietēm, viņi cer, ka kādreiz paspīdēs varbūt iespēja un tici man, kad tāda iespēja, kaut mazākā, parādiesies, viņi to ļoti ātri centīsies izmantos :) Tev ir viegli teikt, ka jūs esat draugi, jo tieši TEV šie vīrieši, kuri ir tavi draugi, neinteresē.
Nu un tapēc tā krāna dēļ jāizslēdz draudzība?Nu neviens tak nesaka, ka ir jaizslēdz, runa ir par to vai VAR pastāvēt ĪSTA draudzība starp vīrieti un sievieti. Man ja godīgi šī diskusija sāk atgādināt vienu citu, kas bija kādu laiku atpakal, kur arī bija viedokļu nesaderība par to vai vīrieši iet uz randiņiem ar sievieti ar domu par seksu. Tu arī bija pilns ar - "nē, tā nav, ir vīrieši, kuriem tas nav galvenais, ir vīrieši, kuri ejot uz randiņu par to nedomā utt" Ja vīrietis iet uz randiņu sar sievieti ---> tā tad vīrietim sieviete patīk ----> ja vīrietim sieviete paīk, viņš viņu grib izdrāzt. Tā pat arī ir te. Elementāri.
GhostGG @ 07.01.2023 14:47Nu neviens tak nesaka, ka ir jaizslēdz, runa ir par to vai VAR pastāvēt ĪSTA draudzība starp vīrieti un sievieti. Man ja godīgi šī diskusija sāk atgādināt vienu citu, kas bija kādu laiku atpakal, kur arī bija viedokļu nesaderība par to vai vīrieši iet uz randiņiem ar sievieti ar domu par seksu. Tu arī bija pilns ar - "nē, tā nav, ir vīrieši, kuriem tas nav galvenais, ir vīrieši, kuri ejot uz randiņu par to nedomā utt" Ja vīrietis iet uz randiņu sar sievieti ---> tā tad vīrietim sieviete patīk ----> ja vīrietim sieviete paīk, viņš viņu grib izdrāzt. Tā pat arī ir te. Elementāri.
Just curious - definē ko nozīmē īsta draudzība tavā izpratnē.
.Eksperte. @ 07.01.2023 14:52Iz šīs tēmas pastāsts iz kolēģu sacītā. Vīrieši, lūdzu savu spriedumu.
Sieviete ar vīrieti, abi draudzējas. Draudzības sākumā sieviete jau zina, ka vīrietim sieviete un tulīt ģimenes pieaugums. Šī esot devusi zināt, ka viņai viņš simpatizē, taču abi nekur tālāk nedodas, draudzība turpinas. Ja vīrietim ir attiecības un zina, ka draudzenei viņš liekas simpātisks un pie iespējas varbūt arī to izmantotu, priekš kam tam vīrietim tā draudzība, ņemot vērā faktu, ka veidojas jauna ģimene un attiecībās viņam tur viss ok? Tad varbūt tomēr nav tā seksuālā vēlme tik ļoti no svara, ja spēj respektēt viens otra robežas.
Renaate301 @ 19.01.2023 19:19Cosmo diskusiju vadīta izrunāju so ar saviem draugiem. Teica, ka uzskata mani par pievilcīgu sievieti, bet tas neesot tik būtiski lai izjauktu draudzību. No manas puses - viņus redzu tikai kā cilvēkus ar kuriem nevēlos neko citu kā tikai draudzību.
Renaate301 @ 19.01.2023 19:19Cosmo diskusiju vadīta izrunāju so ar saviem draugiem. Teica, ka uzskata mani par pievilcīgu sievieti, bet tas neesot tik būtiski lai izjauktu draudzību. No manas puses - viņus redzu tikai kā cilvēkus ar kuriem nevēlos neko citu kā tikai draudzību.