Aldis15 @ 07.01.2023 01:18Esmu "tēlojis" draudzību ar sievietēm - protams tikai seksa dēļ. Tagad vairs netērēju laiku tam, ja nav sex, nekas nenotiek (ne sarakstes, ne uzmanība)
Ja vīrietis draudzējas ar sievieti bez seksa, tur nav daudz varianti....
1. Gejs
2. Aseksuālis (reti)
3. Sieviete ir nesmuka (nu tā ka ļoti)
Paziņas un darbakolēğes neskaitās*
A shoulder to cry on, becomes a dick to ride on!
Aldis15 @ 07.01.2023 01:18Esmu "tēlojis" draudzību ar sievietēm - protams tikai seksa dēļ. Tagad vairs netērēju laiku tam, ja nav sex, nekas nenotiek (ne sarakstes, ne uzmanība)
Ja vīrietis draudzējas ar sievieti bez seksa, tur nav daudz varianti....
1. Gejs
2. Aseksuālis (reti)
3. Sieviete ir nesmuka (nu tā ka ļoti)
Paziņas un darbakolēğes neskaitās*
A shoulder to cry on, becomes a dick to ride on!
GhostGG @ 07.01.2023 00:47Man jau liekas, ka tūlit te visas sāks rakstīt tāpat kā pirmajā komentārā "jā, esam draugi, mums nav bijis fizisks kontakts", bet nav mana problēma, ja vīrietis kaut ko gribētu, ja pavērtos iespēja, bet mēs esam draugi :D
Linlī @ 07.01.2023 01:45Ir ļoti liela starpība no tā vai savu tuvo draugu satiec bērnība vai nu 16+ , vai 25+
Visu bērnību kopā pavadīt dienu dienā un uzaugt kopā , Tu vairāk neskaties uz to cilvēku “tā” , bet gan kā vienu no ģimenes
Nav taisnība, man ir draudzene ar kuru ir sex jo mums ir 1 kopīga interese, bet tas tikai vasaras sezonā.Wordrobe666 @ 07.01.2023 03:29
Bet, ja nav sarakstes un uzmanība, tad nav ari sex.
Tu gribētu lai tavs draugs/vīrs brīvajā laikā tusētos ar kādu citu meiteni ar kuru viņam ir "tikai draudzība un nekas vairāk" man tas šķiet riktīgs red flag..Eksperte. @ 07.01.2023 06:24
Es nespēju saprast, kur tieši tajā rodas problēma. Kas tur ir tik šokējošs vai nesaprotams. Ja abiem draugiem ir partneri, kapēc lai es uztrauktos, ka viņš mani gribētu un otrādi? Un pat ja nav partneris kādam vai abiem, kapēc lai tam, kurš redz tikai draudzību, tā būtu problēma, ja tā paliek tikai otra galvā un nejūt nekādu spiedienu vai jebko, kas reāli uz to vedinātu?
kopīgas paziņas neskaitās by default un ar darbakolēģēm man ir princips nekādā gadijumā neielaisties jo tas var slikti beigties..Eksperte. @ 07.01.2023 06:21
Paskaidro sīkāk par tām paziņām un darba kolēģēm.
Aldis15 @ 07.01.2023 09:54Tu gribētu lai tavs draugs/vīrs brīvajā laikā tusētos ar kādu citu meiteni ar kuru viņam ir "tikai draudzība un nekas vairāk" man tas šķiet riktīgs red flag.
Vienīgais izņēmums ja jums ir open relationship*