Lucida @ 03.01.2023 10:21Nezinu, vai skaistās sazvērestības teorija, bet.. Paziņa stāstīja, ka viņai radiniece bija strādājusi vienā no šī brīža populārākajām labdarības akcijām/organizācijām (neteikšu konkrēti kurā) un ātri vien no turienes aizgāja, jo vēlējās palīdzēt cilvēkiem un būt daļa no kaut kā tik svarīga, taču saprata, ka tas viss ir liels teātris un lielāko daļu saziedotā pievāc organizatori. Īsumā - tie, kam tiek ziedots, dabū tikai mazumiņu no saziedotā.
Lula @ 03.01.2023 12:48Neticu tam, ka pie varas ir kaut kāda elite, kas visu kontrolē. Man liekas cilvēciņiem vienkārši patīk, ja ir kāds, ko vainot pie visām nelaimēm. :D Līdz ar to atkrīt ticēšana arī daudzām citām sazvērestībām.
btw - mīļākā teorija ir, ka pie varas ir reptīļi. :D
Dažreiz jocīgi liekas, ka ir ziņas, kas pāršalc visu pasauli un tad pēkšņi kaut kur pazūd. Atceros, ka Ebola bija milzīgs bieds kādreiz, līkās ļoti nopietni, un tad pēkšņi čuš, nekur vairs par to neraksta. Vaaarbūt ticu, ka dažreiz ziņu kanālos izplata kaut ko biedējošu, lai novērstu uzmanību no citām lietām. Bet tāpat nedomāju, ka ir kaut kāda konkrēta saujiņa cilvēku, kas to visu nosaka.
Lucida @ 03.01.2023 10:21Nezinu, vai skaistās sazvērestības teorija, bet.. Paziņa stāstīja, ka viņai radiniece bija strādājusi vienā no šī brīža populārākajām labdarības akcijām/organizācijām (neteikšu konkrēti kurā) un ātri vien no turienes aizgāja, jo vēlējās palīdzēt cilvēkiem un būt daļa no kaut kā tik svarīga, taču saprata, ka tas viss ir liels teātris un lielāko daļu saziedotā pievāc organizatori. Īsumā - tie, kam tiek ziedots, dabū tikai mazumiņu no saziedotā.
YaeMiko @ 03.01.2023 13:14
Raksta par tām zinām, bet cilvēki email pārstāj interesēt un tāpēc tās ziņas nav augšpusē. Kā arī Ebola tagad ir tikai Āfrikas slimība. Cik daudz Latvijas ziņās ir par Āfriku, Austrāliju vai to pašu Indiju? Ne cik. Ja lasa BBC pasaules ziņas tad ir par to. Tas pats ka daudzi sūdzas - nav informācijas kā atpazīt insultu, citas slimības . Pat pieturā uz reklāmas rullīša ir bijis. Veidu kā iegūt ziņas ir tik daudz un mēs izvēlamies tikai mazu daļu no tā.
Lucida @ 03.01.2023 14:15Vēl atcerējos, ka man universitātē (nesaistītā ar medicīnu) viena pasniedzēja stāstīja, ka sen jau zāles pret vēzi ir izgudrotas, tikai tas nav izdevīgi farmācijas biznesam, jo visi tad izveseļosies un vairs nepirks dārgas, nederīgas zāles, kurām parasti visi lūdz ziedojumus, jo onko pacienti ķeras pie katra salmiņa. Varbūt daļēji šim ticu.
muļķības!! Ikviens mediķis šo teoriju var apgāzt un pat nevajag būt ārstam, lai saprastu, ka šī sazvērestîba ir izdomāta. Audzēji ir tik sarežģīti, ka pat līdz šim daudz nav atklāts. Kapēc tieši tie rodas, kā u.t.t. Tie veidi un formas un cēloņi tik ļoti dažādi-asins, kaulu, smadzeņu, dzemdes, kuņģa, aizkunģa, ādas u.t.t. Tie visi pilnībà atšķiras. Padomā, ādas vēža ārstēšanu un dzemdes kakla papilomas vīruss!? Nav tādas zāles, kas derēs universāli šim😁😁Lucida @ 03.01.2023 14:15Vēl atcerējos, ka man universitātē (nesaistītā ar medicīnu) viena pasniedzēja stāstīja, ka sen jau zāles pret vēzi ir izgudrotas, tikai tas nav izdevīgi farmācijas biznesam, jo visi tad izveseļosies un vairs nepirks dārgas, nederīgas zāles, kurām parasti visi lūdz ziedojumus, jo onko pacienti ķeras pie katra salmiņa. Varbūt daļēji šim ticu.
Bet par šīm teorijām vispārināti-esmu novērojusi, ka šim visam tic un izplata cilvēki, kas ir mazizglītoti, kam dzīvē neiet labi un tad meklē skaļāko, šokējošāko teoriju, lai kkā attaisnotu savu nožēlojamo eksistenci, lai izceltos citiem. Tas vienkārši skan vilinoši, interesanti, bet lielākoties no malas šie cilvēki izskatās smieklīgi. Plakanzeme!? Tiešām? 😑
Kurpīte @ 03.01.2023 15:59Nu tāds interesantākais, ko esmu dzirdējusi ir par to, ka pastāv mēness tumšā puse, kura ir apdzīvota un no turienes mums te visu uz zemi kontrolē un Vatikānā pazemē ir milzīgs satelīts, kas tur pulsu uz to tumšo pusi ?
Bet man vairāk jāsmejas par tiem antivakseriem, kas bļāva, ka tulīt mūs visus nopotēs un visiem tulīt būs problēmas ar sirdi, visi nomirs un covid potes galvenais uzdevums ir iznīcināt rases ? ok, pagājis gads, nāves gadijumi nav palielinājušies un pasaule neapstājās un kā reiz lielie bļāvēji ir apklusuši ?
Bet tāda interesanta teorija, kurai gribētu ticēt ir par to, ka princese Diāna ir dzīva, tikai slēpjas. Tas gan būtu jauki ?