Sarma1986 @ 02.01.2023 23:37Italist, matchesfashion, forzieri…
P.S. Nu es nenēsātu gadus 30 vecu somu, pat klasisku. Vecākā man ir 13 gadus veca LV un JAU tāds vintage piesitiens un man patīk vintage lietas. Ja nākotnes meitām vintage stils nepatiks, tā soma dzīvi beigs pieliekamajā. Chanel visprātīgākais ieteikums. Bet vispār pērc somu, kas patīk pašai un ko nēsāsi, turēt sekcijā uz plauktiña un iziet reizi gadā, jo dārga un paredzēta mantojumam, sorry, nav vērts, tu meko nezini par nākotnes bērnu vēlmēm.
Sarma1986 @ 02.01.2023 23:37Italist, matchesfashion, forzieri…
P.S. Nu es nenēsātu gadus 30 vecu somu, pat klasisku. Vecākā man ir 13 gadus veca LV un JAU tāds vintage piesitiens un man patīk vintage lietas. Ja nākotnes meitām vintage stils nepatiks, tā soma dzīvi beigs pieliekamajā. Chanel visprātīgākais ieteikums. Bet vispār pērc somu, kas patīk pašai un ko nēsāsi, turēt sekcijā uz plauktiña un iziet reizi gadā, jo dārga un paredzēta mantojumam, sorry, nav vērts, tu meko nezini par nākotnes bērnu vēlmēm.
Lula @ 03.01.2023 00:54Neplāno kādu ārzemju braucienu drīzumā? :) Es laikam labāk pirktu klātienē kādā firmas veikalā, full experience ?☺️
cory @ 03.01.2023 19:28
Man kā tipiskam latvietim tā sajūta, kad veikalā pārdevēja "čubinās" ap tevi liek justies neērti ? Mēģinu tam pamazām tikt pāri un šis varētu būt labs iemesls iegriezties fiziskā veikalā!